perjantai 23. lokakuuta 2009

Sateinen perjantai

Vettä sataa kaatamalla, on kunnon syysilma.
Aamupäivällä näytti siltä, että ilma kirkastuisi mutta se jäi vaan haaveeksi. Italian suunnalta tuli taas uusi sadeaalto ja peitti koko lahden ja kukkulan alleen.

Vietin kaksi ja puoli päivää kotona suurimmaksi osaksi sängyn pohjalla vällyjen alla ja juosten vessaan. Onnistuin saamaan päiviksellä jylläävän vatsataudin ja tiistai-iltana alkoi kuvottamaan siihen malliin ettei keskiviikkona voinut ajatella töihin menoa. Päätä jomotti, mahaa kaiversi, silmät olivat kipeenä (outo juttu, johtuikohan se siitä kun pullottivat ulos jatkuvasta yökkäilystä;)) ... olin jonkinlaisessa horroksessa koko keskiviikkopäivän ja illan, yritin syödä ja juoda, makasin ja nukuin kylmä kääre silmien päällä, välillä kuulin muiden ääniä ja telkkarin uutisia, sitten vajosin taas autuaasti unten maille. Onnistuin sentään soittamaan työkaverille ettei minusta ole töihin edes torstaina. Kuulemma kaipailivat ahkeraa työkaveriaan paikan päälle, mutta huitaisin kintaalla ... pärjätkööt siellä ilman minua, ja vedin peiton taas pään yli.
Eilinen päivä oli sitten onneksi parempi ja sain levättyä ja syötyä normaalisti. Ja tänään kilttinä tyttönä kilpaisin töihin:) Lapset sentään olivat ilahtuneita nähtyään minut:)

Tuliset tunteet ja hermoja kiristävät nuorten murheet ovat hieman rauhottuneet.
Esikoinen on jotenkin rauhottunut ... käy laulutunneilla, koulussa, harjoittelussa, juttutuokiolla, suunnittelee punttisalilla käyntejä ... ehkä tämä tästä nyt lähtee hieman normaalimmin taas etenemään. Itse olen ollut tällä viikolla melko ulkona kaikesta, mutta sen verran mitä olen tajunnut että tyttö on tullut sovittuun aikaan kotiin ja hoitanut kotihommat.


Viikonloppu edessä ...
esikoinen menee tavalliseen tapaan töihin, kylällä on kuukausimarkkinat (pitäisi mennä sukka-ym ostoksille), nuorimmainen kyseli elokuviin pääsyä, siivotakin pitäisi ... ja mä sain kutsun lauantai-illaksi kaverin kitarakonserttiin;)
Jos jättäiskin siivoomiset kun toi sadekin taitaa sataa koko päivän;)

4 kommenttia:

Vihreatniityt kirjoitti...

Näytää siltä, että jokaisessa seuraamassani blogissa sairastellaan. Onkohan tämä tarttuvaa näin Netin välityksellä?
Toivottavasti olen pian 100% kunnossa. Hyvää viikonloppua!

Yaelian kirjoitti...

Aika pahalta kuulosti vatsatautisi mutta onneksi meni ohi.Ja kiva kuulla,että esikoinenkin on rauhoittunut,varmasti helpottaa mieltäsi.Ja lähetäpä sitä sadetta vähän tännepäin;täällä sitä kovasti kaivataan!

kirsi kirjoitti...

Olipa kova vatsatauti!
Kivaa kitarakonserttia ja tanne on luvattu sadetta maanantaiksi, ilma on jo nyt viilentynyt ja tuuli jalleen voimistunut.

MaaMaa kirjoitti...

Hyvä, että mahatauti hellittää - kirjaimellisesti oksettava tauti!

Terveisiä Seoulista, yritän juuri kirjotella matkaraporttia, toivottavasti saan postattua huomenna :) Tervetuloa sitte lukemaan! :)