maanantai 10. elokuuta 2009

"Miehen työ" ja nautiskeluaKädet tärisevät vieläkin eikä oikeita näppäimiä meinaa millään löytyä.
Suihkun jälkeen on sentää raikkaampi olo kuin mitä se oli muutama hetki sitten. Olin päästä varpaisiin vihreä ruohosta ja olo oli nihkeä ja hikinen!
Jo muutaman viikon olen katsellut nurmikkoa talon edessä (enään en edes kehdannut mennä tarkastamaan tilannetta puutarhatasoille ... siellä olisi saattanut hyökätä VIIDAKOSTA kimppuun vaikka mikä otus) ja toivonut, että aurinko paahtaa nurmikon maan tasalle keltaiseksi matoksi. Mutta viime viikon yhden päivän sade piristi nurmikkoa ja se alkoi taas innokkaasti kasvaa kohti taivaita. Täksi päiväksi ja huomiseksi on luvassa aurinkoisten päivien lomaan sadetta ja päätin tehdä miehen työn. Trimmeri esille ja nurmikon kimppuun!! Talon edusta meni vielä melko helpolla, mutta puutarhatasot ottivat tiukkaa. Kuka kumma on antanut niiden kasvaa ja viilliintyä?????? Suojanaamari päähän ja ei muuta kuin kimppuun!! Joka kerta päätän etten laiminlyö tuota hommaa liian pitkäksi aikaa, mutta aina tulee jotain kiireellisempää ja mukamas tärkeämpää hommaa. Tai yksinkertaisesti ei vaan huvita alkaa tuohon raskaaseen "miesten hommaan". Mutta nyt käsien täristessä olen ylpeä itsestäni ... I did it!!

Viikonloppu taas tuli ja meni! Aina sitä odotellaan niin innokkaasti ja joka kerta menee aivan liian nopeasti ohi. Tänä viikonloppuna otin melko rauhallisesti. Helteet verottivat työintoa;) Lauantaina ja sunnuntaina kävimme ystävättären ja hänen lastenlasten kanssa rannalla. Nuorimmainen jopa lähti meidän mukaan lauantaina ja jaksoi leikkiä pikkupoikien kanssa rannassa. Tämä oli ensimmäinen kerta 17 vuoteen, kun olemme ystävättären kanssa yhdessä rannalla. Ja oli mukavaa:) Ystävätär ei ole mikään rantaihminen vaan haluaa mennä uimaan rauhallisiin poukamiin ilman ylimääräisiä ihmisiä. Mutta poikien takia teki poikkeuksen ja rohkeni aivan kaupungin rantaan. Haimme kahvit kahvilasta viltille, juteltiin, mutusteltiin ja vahdittiin samalla lapsia ... ja tietenkin käytiin uimassa. Ystävätär jopa suunnitteli yhteisiä iltauinteja töiden jälkeen viikolla:) Ehkä olen onnistunut houkuttelemaan hänet jatkossakin aaltojen sekaan;)

Viikonlopun kohokohta oli Kastav Blues Festival! Maailman kuulut bluestähdet tulivat taas viihdyttämään meitä ja kyllä me viihdyttiin!! Sunnuntaina alkuillasta oli halukkaille worksoppeja bluesin saloihin ja illalla oli sitten se paras pala. Kolmen tunnin ajan mahtavassa ilmapiirissä perinteistä bluesia ja vähän kovempaa menoa .... en malttanut pysyä aloillani vaan annoin mennä:) Aamulla oli sitten hieman vaikeaa nousta ylös neljän tunnin unien jälkeen. Mutta kerrankos sitä jamitellaan lempeässä kesäyössä :D

6 kommenttia:

sateenkaari kirjoitti...

Hyvaa se vaan tekee,kun valilla irrottelee kunnolla.
Blues on mahtavaa kuunneltavaa,ja tempaa kylla mukaansa.

MaaMaa kirjoitti...

Well done! Miehen työ tosiaankin, nyt saat olla ylpeä! Toivotaan, että ens kerralla jotenkin kummasti hoituisi ruohonperkuu ilman että sinä laitat tikkua ristiin...? ;)

Ihania biitsijuttuja! Mäki haluun kaffelle rantaviltille ja uimaan lämpöiseen liplatukseen - ihan sama oliko tyhjä vai täysi ranta :)

bissecat kirjoitti...

Oikun pääsisi joskus kuuntelemaan Kastaviin Bluesia.Varmaan mahtavaa ympäristö ja musiikki.Välillä tulee mieleen kaikki ne ihanat hetket kun oltiin vieraina häissänne.

mizyéna kirjoitti...

Onneksi meillä ei ole kauheasti tilaa villiintyä kun en ole kovin viherpeukalo. Itseasiassa juuri olen suunnitellut laatoittaa taas yhden kohdan nurmesta jonkin muun kivan tilalle saamiseksi :D

Anonyymi kirjoitti...

Jamittelut kuulostavat aivan ihanalta; voin vain kuvitella sen tunnelman kylällänne!

Nauttikaa vielä uintikeleistä!

Ninna

finkinja kirjoitti...

Sateenkaari,
kyllä tosiaan tempasi mukaansa:)

MaaMaa,
kai tuo mies kohta saa alkaa tekee noita hommia taas.
Rannalla olo on ihanaa!!!

Bisse,
ei muuta kuin säästään rahaa ja tänne!

Mizyena,
alan minäkin kohta miettimään lisää laatoituksia ... jos nää hommat jää mun harteille!!!

Ninna,
samat sanat kuin Bisselle ... tänne vaan uudestaan;)
Yritetään vielä nauttia rantakeleistä!