perjantai 7. elokuuta 2009

Elokuu ...

Elokuun iltojen kunniaksi olen alkanut sytyttelemään tuikkuja terassilla. Antavat ihanaa hämärää valoa sirkkojen sirittäessä taustalla.
Oli tarkoitus laittaa aivan positiivinen postaus, mutta juuri äsken käyty nettikeskustelu työnsi iloiset ajatukset kauemmaksi ... Ja taas tuli se täysin voimaton, paha mieli toisen ihmisen puolesta. Toivon ja rukoilen tästä illasta lähtien taas lähimmäisen puolesta ettei tulokset olisi huonot ... että perhe saisi nauttia ihanan isoäidin läsnäolosta vielä vuosia!! Ystävä tarvitsee ihanaa anoppia ja lastenlapset mahtavaa mummoa vielä kauan oman kaaoksen tasaantajaksi.
~
Kävin tänään töiden jälkeen rannalla ja uimassa pitkästä aikaa. Viikon väsymys ja huolet häipyivät siellä aallokossa pyristellessä. Melkein nukahdin maatessani ilta-auringossa ja mietiskellessäni miten hyvin asiamme toisaalta ovat. Olemme nyt terveitä kaikki, minulla on ihanat isot tytöt, minulla on töitä (vaikka toivonkin saavani paremman ja itselleni sopivan uuden työpaikan pian), meillä on oma koti joka kylläkään ei ikinä tule valmiiksi ... minulla on ihana, uusi työkaveri joka kääntää kaikki asiat myönteisiksi ja kannustaa huonoinakin päivinä ... minulla on ihania, rakkaita ystäviä ympäri maailmaa:)
~
Tällä viikolla kävi blogiystävä perheineen vierailulla:) Oli aivan mahtavaa ja outoa ja ihmeellistä istua nenäkkäin ja jutella aivan "kunnolla", normaalista ... nähdä ystävän ilmeet ja käsien liikkeet. Ja huomata, että ystävä on luonnossa vielä vilkkaampi kuin millaisen kuvan olen saanut netin kautta:) Vietimme pari iltaa hyvästä ruasta ja viinistä nauttien ja istuskellen terasseilla lämpimässä kesäillassa.
Kiitos Kirsi, että kävitte ja toivottavasti tapaamme vielä uudestaan :)

9 kommenttia:

anumorchy kirjoitti...

Eiko olekin janna tavata ihmisia joinen kanssa on keskustellut puhelimessa / netissa pitkaan? Mulla oli kerran toissa sellainen vaihe etta jouduin kaymaan asiakkaiden luona. Olin jutellut heidan kanssaan vuosia ja oli aika jannaa yhtakkia tavata heita ihan kasvoikkain.

Yaelian kirjoitti...

Toivottavasti tuttujen isoäiti selviää.

Tosi kivaa että tapasitte blogiystävän kanssa.Minäkin nyt tapasin Suomessa ollessani oli tosi kivaa nähdä face to face netissä tapaama ihminen.!

Susa kirjoitti...

Ihanaa etta paasitte Kirsin kanssa tapaamaan, olen kade... :/ *hali*

Elina Koivisto kirjoitti...

Olipas kiva lukea taas kuulumisiasi! Iloa viikonloppuusi!

Allu kirjoitti...

Varmaan kiva blogitapaaminen ja kiva kuulla, että ainakin teidän perheellä menee hyvin. Meilläkin aletaan laittaa tuikkuja pihalle, kun elokuussa alkaa illat pimentyä.

sateenkaari kirjoitti...

Mina myös toivon,etta İhana isoaiti saisi olla viela pitkaan laheistensa ilona.
Elamamme varrella meille kaikille tulee uusia tuttavuuksia,mutta blogiystavan tapaaminen kasvokkain pn jotain ainutlaatuista.Olen taman saanut kokea kaksi kertaa.

Anonyymi kirjoitti...

kaikkia ihania asioita sinne!

finkinja kirjoitti...

Oli todella mukava tavata nettiystävä:) toivottavasti tälläisiä tapaamisia tulee vielä lisää!

Mukavaa viikoa teille kaikille:)

kirsi kirjoitti...

Oli todella ihanaa kayda siella Kastavissa ja nahda Anna livena. Han on juuri sellainen, joksi kuvittelinkin. Lammin, sydammellinen ja iloinen.
Silloin kun odotin tapaamistamme siella ravintolassa, tyttaristani toinen, Auris sanoi, " aiti, sa olet ihan tapinassa!".