sunnuntai 23. elokuuta 2009

Loppukesän tuoksua ilmassa

Hillittömät helteet ovat kiusanneet koko viikon! Eiliseksi luvattiin kunnon ukkosmyrskyä, mutta se meni ainakin meidän kohdalta ohi. Korjasin pihalta kaikki lentävät tavarat pois, kukkaruukut katoksen alle, nukkumaan mennessä irrotettiin kaikki sähköjohdot seinästä ym. Eikä se pahus sade tullutkaan! Sain taas aamulla heilua letkun kanssa ja kastella kukat ja pensaat. Mutta vaikka sateita ei tullutkaan, ilma oli raikkaampaa. Aurinko kyllä porotti entiseen tapaan, mutta ilmassa on alkusyksyn tuoksua ja raikkautta ... ainakin tänään. Haikealta kuitenkin tuntuu, että ihana kesä alkaa olla lopuillaan ja ne syksyiset sateet & sumut edessä. Viakka välillä valitan näistä hillittömistä helteistä, olen kuitenkin nauttinut sandaalikeleistä ja hetkessä sulavasta jäätelöstä:)

Ensimmäsiä syksyn merkkejä on alkanut ilmaantua ... täytin nuorimmaisen koulukirjatilauksen ja ensi viikolla pitäisi mennä kaupungille katselemaan syysvaatteita. Loppukuu ja syyskuun alku meneekin sitten koulutarvikkeiden ja muiden tavaroiden haalimisessa ja hankkimisessa. Ja rahaa menee!!!! Ja ensi viikolla esikoisen pitäisi päästä tenteistä läpi, ennen sitä en uskalla ajatella hänen tulevaisuutta eteenpäin:/ Meni syteen tai saveen, kaikki on otettava vastaan. Mutta jos tämä syksy saadaan onnellisissa merkeissä käytiin, teen jotain odottomatonta ... kuulette sitten;)

3 kommenttia:

bissecat kirjoitti...

Heipsan!
Meillä muutama viikko koulunkäyntiä harjoiteltu.Tänään oli tiukkaa keskustelua harrastuksista,kun vaan toinen käy töissä ja noita lomautuksia on pakko varmaan jostain tinkiä.Sonera nosti laajakaistan kk -maksun 49 E!!!!siitä en haluaisi luopua..Itsekkin haaveilen Silmälaseista vanhat jo 10v vanhat.Mutta muksut ekaksi ja sitten jos rahaa on me vanhemmat .Jokapäiväinen elämä suomessa on tullut kalliimmaksi ja kalliimmaksi.Sähkö,bensa,diesel,vakuutukset...kaikki nousseet tasaiseen tahtiin.Ihania nuo viinirypäleet.Tänään keitin mustikkasoppaa ja tein mustikkavaapukkahilloa .Ja onneksi tomaattisatoa tulossa vielä kesäkurpitsa ei tehnyt kun yhden kurpitsan.Mehua keitettävä talven tarpeisiin.Talvivaatteiden ostoa en uskalla ajatella toivon että saatas jotakin tuttavaperheeltä jolla yksi isompi tyttö.Talvikengät koko perheellä hankinnan edessä.Mutta aina on selvitty ei auta kuin usko huomiseen.

Marjut kirjoitti...

Helteet jatkuu täälläkin, ihan yksi päivä oli viileämpi.
Samaa eilen miehen kanssa juteltiin, että silti on ihan syksyn tuntua. Erilainen tuoksu, aamut viileitä, ruoho ihan märkää vaikka ei sadakkaan ja puun lehdetkin jo kellertyy osittain.

Mukavaa viikkoa:)

Nina kirjoitti...

Nami nami mitä rypäleitä!!! Lurps :-P