perjantai 10. heinäkuuta 2009

Myrskyluodon Maija
Jostain syystä tuli Myrskyluodon Maija kappele tuli mieleen ... ehkä ilmalla oli osuutta asiaan. Katselin ikkunasta ulos kauas merelle, satoi kaatamalla ja tuuli väänsi puiden oksia maata kohti. Joskus tekisi mieli pukea sadevaatteet päälle ja kävellä merenrannalla välittämättä sateesta tai tuulesta .... antaa tuulen tuivertaa ja viedä mukanaan kaikki ajatukset ... ne hyvät ja huonot. Antaa sateen puhdistaa mieltä ja sisuksia, vain kävellä niin kauas kuin jalat kantavat ... tai vain seistä ja tuijottaa horisonttiin ja odottaa tulevaa. Ja palata kotiin puhtain mielin ja syli avoinna kaikella uudelle ja ihmeelliselle ...

9 kommenttia:

Lehtokotilo kirjoitti...

Voi. olet niin oikeassa. Kunpa voisikin... Minäkin kaipaan luodolle. Vain minä ja kaunis maailma.

Allu kirjoitti...

Tota kappaletta jaksan kuunnella vaikka kuinka monta kertaa.
Hauskaa viikonloppua kukkulalle!

kirsi kirjoitti...

Samoin, mulla oli eilen samanlainen olo, kun kavelin pimeassa koirien kanssa, olisin halunnut jatkaa matkaa kauas kauas.
Mutta eikos siella pitaisi olla huomenna kaunista????

Elina Koivisto kirjoitti...

Ihania postauksia taas kerran! Välillä on kyllä ihanan puhdistavaa olla sateessa ja tuulessa, vaikka minäkin odottelen niitä rantakelejä loman kohta alkaessa. Iloa ja siunausta!

sateenkaari kirjoitti...

Myrskyluodon maija kappaleessa on jotain suurta ja kiehtovaa.Kaunis kappale.İhana postaus.
Sataspas taalla meillakin valilla.

intsu kirjoitti...

Jotenkin on tosiaan hienoa katsoa myrskyävää merta,mutta ei kyllä olla merellä laivassa silloin!Minä tämän tästä piipahdan tänne kivaan blogiisi lukemaan,katselemaan ja kuuntelemaan!

finkinja kirjoitti...

Sade meni ohi, mutta mielessä myllertää edelleen ... milloinkohan sitä on tyytyväinen elämäänsä? Onhan niitä hetkiäkin suurimmaksi osaksi mutta viime aikoina liikaa kaivertaa.
Enkä edelleenkään ole päässyt rannalle!!!!

arleena kirjoitti...

Samanlaista tuulentuiverrusta on ollut täälläkin.

Anonyymi kirjoitti...

Totta puhut. Ihana laulu!