keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Professori paikan päällä

Kävin juuri hakemassa professorin treffipaikalta.
Puhelimessa sovittiin treffipaikaksi hautausmaan parkkipaikan, kun se oli ainoa paikka meidän kylässä jonka proffa tunsi ennestään. Tuntomerkiksi oli sovittu silmälasit ja salkku:)
Nyt proffa istuu keittiönpöydän ääressä esikoisen kanssa ja käyvät läpi kemian ja matematiikan saloja. Toivottavasti menee jotain perille eikä tunteja tarvitse aivan mielettömästi. Mutta maksetaan mitä tarttee, pääasia että tyttö pääsee läpi tenteistä!
~
Sateita riittää ja mieliala sen mukainen:/
On se nyt kumma jos ilmat eivät ala paranemaan ensi viikolla. Kävin tänään lopettamassa sairasloman ... en saa enää sairastella, olen kuulemma aivan terve. Vaikka valitin omalääkärille pientä masista, ei osannut sen enempää neuvoa ... tai olisi antanut tabuja jos olisin huolinut!! Ei kiitos niitä, parempi ehkä tyhjentää päätä ja huonoa tuulta/masista tänne teille ... yrittäkää kestää!!
~
Eilen kävin vielä siellä vuosihuollossa. Miten ystävällistä palvelua oli yksityisellä lääkäriasemalla! Sen saa mitä maksaa .... en kyllä maksa itse vaan firman piikkiin menee;)
Otettiin heti verikokeet, sydänfilmi, vatsanalaueen ultra, yleinen terveystarkastus ja keskustelu lääkärin kanssa. Gyne ja silmälääkäri piti olla tuossa samalla, mutta ruuhkasta johtuen ne siirrettiin parempaan aikaan. Lääkäri jaksoi kuunnella ja antoi neuvoja, käänteli kroppaa ja kuunteli. Kävi ilmi pitkäaikaisten pääkipujen syy: lievä skolioosi ja niskanikamien huono kunto saattaa aiheuttaa pääkipuja jotka eivät mene edes tableteilla ohi. Kukaan ei ole ikinä sanonut mulle, että selkärankani ei ole suora!!! Ja mä olen aina voimistellut ja selkää on tarkistettu melko usein. Mutta kuulemma saattaa olla synnynnäinen vika ja nyt on sitten IÄN lisääntyessä ja raskaasta työstä johtuen alkanut vaivata!!! Eli töitä vaan vaihtamaan!!!
Sain jumppaohjeet ja kehoituksen ostamaan oikeaoppinen tyyny sänkyyn. Jos vaivat eivät ala helpottumaan, pitää mennä jatkotutkimuksiin.
Nyt todellakin aion saada itseni kuntoon ja tehdä kaikki mahdolliset ja mahdottomat tutkimukset ... eniten pelottaa luomien tarkistus ... näin luonnon blondina ja vaaleaverikkönä pelottaa ajatuskin jos niissä vaikka löytyisi jotain. Enkä halua enää minkäänlaisia yllätyksiä siltä alueelta!!!
~
Kävin työpaikalla moikkaamassa työkamuja ja samalla kyselemässä saanko jäädä samantien lomalle. Senkus jään kunhan tulen päästämään työkaverin lomalle elokuussa:)
Pomo antoi vielä pari vapaapäivää, että saan aloitettua loman virallisesti vasta 1.7. 20 päiväähän ei ole niin kauheesti, mutta kun laskee nuo pari vapaapäivää siitä tulee koko kuukausi. Lomasta yritän ottaa kaikki irti ... kunhan nyt ilmat paranisivat!!! Kaipaan jo hellettä, sandaaleita, hikipisaroita, jäätelöä, meren tuoksua ja likaisia rantapyyhkeitä:) Ja niitä ihania lämpimiä kesäiltoja kahvilan terassilla huuruinen lasi nenän edessä:)
Koko kesän kylällä tapahtuu ja ohjelmaa riittää ... eilen ostin ensimmäiset liput kesän parhaaseen konserttiin: blogin taustamusan naislaulaja Nina Badric pitää konsertin 2.7. kylällä!! Ostin neljä lippua ... ainakin me naiset mennään, jos mies vaikka päättää mennä töihin.
Muitankin konsertteja olisi lähimaisemissa ... Pulaan tulee Elton John ja M.Bolton ja S. O'Connor, paikkallisia kuuluisuuksia esiintyy rantakaupungissa ... mutta rahat eivät riitä kaikkiin noihin!! Harmi juttu,tekisi niin mieli tuntea taas pitkästä aikaa se hurmio joka on konserteissa:)
~
Haaveissa ja tulevaisuuden suunnitelmissa en ole päässyt kovinkaan pitkälle. Mutta eikö sitä sanota, että hiljaa hyvää tulee:) Pohjustuksia olen tehnyt, kirjoittanut, listannut, lähettänyt jo pari hakemusta, mietiskellyt, maalaillut onnellisia mielikuvia taivaanrantaan ....
ehkä ne vielä toteutuvat kun tarpeeksi kovasti uskon!

7 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

Kyllähän ne haaveet usein toteutuu, jos vaan kärsivällisyyttä ja tahtoa toteuttaa riittää. Onkin monta kertaa pitänyt sanoa, että tämä blogimusiikki on aivan mielettömän hyvää! Varmasti ihana kesäkonsertti tulossa :)

anumorchy kirjoitti...

Niinhan niita vaivoja ian mukana tulee. Minullakin verenpainetta ym.
Ehka sulle tekee hyvaakin palata toihin, jos mies kerran voi suht hyvin ja parjaa itsekseen.

Yaelian kirjoitti...

Tsemppiä tyttären tentteihin!
Hyvä että pääsit kokeisiin tutkimaan onko kaikki hyvin, kremppoja tulee iän myötä, ei kai sille mitään voi....Mukavaa loppulomaa!

MaaMaa kirjoitti...

No jo on, että vasta nyt huomattiin tuo selkärankajuttu! Toivottavasti auttaa jumpat ja oikeanlainen tyyny yms!
Luomista ei kannata turhaan panikoida, pahalaatuiset muutokset kyllä huomaisit itsekin. Tiedäthän, millaisia asioita pitää pitää silmällä? Jos haluat neuvoja, niin mä voin antaa! Meillä on koko perhe kovasti luominen, tummia ja isojakin aika paljon kaikilla ihossa. Äidin kokemusten myötä ollaan "opiskeltu" nämä jutut tarkkaan.

Kiva, että saat heti aloittaa kesäloman :) Toivotaan että kesälomailmat palaavat teille, nyt niitä on täällä välillä! :)

Allu kirjoitti...

Eiköhän se tyttö opi,jos on oikein proffa opettamassa.
Mulla on Tempur-tyyny enkä vaihda sitä ikinä pois. Otan joskus matkallekin mukaan.

A. kirjoitti...

Joo, miulla on leikattu tänä vuonna jo varmaan kymmenkunta erikokoista luomea.
Hartioille kasvaa pieniä luomia kuin sieniä sateella ja niistä leikattiin muutama taas pois.Selästä ja kyljestä leikattiin ihan vähän aikaa sitten kolme isompaa.
Kymmenkunta tikkiä yhteensä ja viikkoon ei saanut menna saunaan! Lääkäri ei viittinyt ees lähettää niitä eteenpäin.
MAAMAA on oikeessa, ei niin luomiin kannata liikaa kiinnittää huomiota.Miullakin niistä on suurin osa ollut pigmenttiluomia.Nekin,jotka on olleet pahanlaatuiset,mitkä miulta on leikattu pois,on olleet loppujen lopuksi"hyvänlaatuisia" ja "rajattuneita"
Selässä miulla on ison lapsen kämmenen kokoinen leikkausarpi.Lasten mielestä on kuulemma formulan-näköinen.
Sekin Luomi alkoi vaan kasvaa ja valovuosia sitten leikattiin pois... se siitä!!!
Minulla on varmasti enemmän luomia kuin siussa Sisko !!!

arleena kirjoitti...

Uusi tieto minulle, että skolioosi aiheuttaa päänsärkyjä. Merkitään muistiin.

Täällä on ollut kauniin aurinkoista koko viikko. Taitaa sateet olla Keski-Euroopassa. Itävallassa oli ollut uutisten mukaan tulvia.