perjantai 20. maaliskuuta 2009

Shoppailua

Ilman kuvaa tänään, ei ennätä kuvaileen eikä nyt jaksa kaivella entisiä kansioita.
Väsyttää ja jalat ovat muussina, tulimme juuri esikoisen kanssa kotiin kaupungilta.
Ne vähäiset rahat meni ja nyt ollaan kolme viikkoa todella tiukalla linjalla. Ei minkäänlaista törsäilyä tai tuhlailua!!
Etsittiin esikoiselle pippalovaatetta ... hän menee torstaina kaverinsa "maturalni večer" eli koulunlopettajaisillallisille tai juhliin. Ei tartte olla kauheen juhlavaa, mutta jotain näpsäkkää. Esikoisen ei ole vielä käyttänyt missään korkeakorkoisia kenkiä ja nyt löysi kiilakorolla mustat näpsäkät kengät. Tunnusti jo, että taitaa ottaa vanhat balleriinat laukkuun mukaan ja vaihtaa jossain vaiheessa ne jalkaan että tanssi sujuu paremmin;) Espritistä löydettiin tunikamallinen musta mekko (ja hame on ollut tähän asti kiellettyjen listalla), vielä jotkut näyttävät korut ja valmista on:)
Etsitiin hänelle farkkuja, mutta se on aika epätoivoista. Onneks löyty pari puseroa ja kivat vapaa-ajan housut koulukäyttöön.
Kolme tuntia kierreltiin niin tiiviisti ettei käyty edes kahvilla. Ja sehän on outoa ... mennä kaupungille eikä käydä jossain kivassa paikassa istuskelemassa ja seurailemassa ihmisiä! Tänään kyllä tuuli todella kylmästi ettei terassilla olis edes tarennut.
Nyt tuolla tuntuu tuo tuuli yltyvän melkein myrskyksi!!!
Siirryn keittiöön kaivelemaan jääkaappia ... nälkä vaivaa näin iltamyöhällä *pieni puna nousee poskille*

7 kommenttia:

elsi kirjoitti...

Ihanaa että löysitte neidolle sopivan Garderobin sinne juhliin.
Minäkin tykkään kaupungilla juostessa pitää välillä paussia.
Olen tässä aamutuimaan koneella laannutelemassa matkakuumetta. 4 h päästä vasta kentälle...
Mukavaa viikkoa teidän perheelle ja terkkui kaikil.

Jael kirjoitti...

Kiva että löytyi kiva asu sekä kengät niihin juhliin!
Hyvää viikonloppu Finkinja!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että sopivat vaatteet löytyivät, voin vaan kuvitella miten on joskus vaikeaa löytää nuorille mieleisiä juttuja kun ei meidän esimurkullekkaan aina löydä. Edessä olisi myös farkkujen hakua tai joittenkin housujen ainakin, kevääksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, meillä oli just toi sama ruljanssi tyttären kanssa eilen ;)

Mullakin jalat oli ihan muusina kun kotiin päästiin, on se vaan raskasta se shoppailu...

Kiva kun löysitte sopivia vaatteita. Sekös nuoren mieltä aina ilahduttaa ja mikä ettei meidän äitienkin. Vai kerkesitkö katsella itsellesi mitään? Mä en...oon siihen tottunutkin jo ;)

finkinja kirjoitti...

Elsi, nyt olet jo matkalla:) Toivottavasti teillä tulee olemaan nautinnollinen loma!!

Yaelian,
Kiitos samaa sinne teille:) Käly kotiutuu huomenna sieltä teiltä päin;) On ollut viikon Tel Avivissa, Nazaretissa ja Beetlehemissä.

Marjut,
hyvä juttu tosiaan että edes jotain löytyi, on niin kauheen vaikeeta löytää jotain kivaa jos ei ole ihan mallimitoissa ... ainakin täällä. Kauhisteltiin eilen farkkuja kun suurin osa niistä oli kokoa 36 ja malli aivan pilli!!

Minna,
no te olette olleet samaan aikaan shoppailemassa:) Mitä löysitte?
Mä en edes yrittänyt etsiä eilen itselleni mitään, keskityttiin ihan esikoisen tarpeisiin ... siinä tarvitaan hermoja. Välillä ihan harmittaa hänen puolesta kun ei voi ostaa ihan sellaista mitä haluaa.

IsoMies? kirjoitti...

Moikka taas, Sisko : )

... ja miulle tuli monta kysymystä mieleen,kun luin tota shoppailusstooria ...

Mitkä on balleriinat ?
Mikä on tunikatyyli ?

Olen siis Suomalainen Juntti, mutta ylpeä siitä !!!!

finkinja kirjoitti...

Siis joo Ari, etkö sä ole käynyt tyttäresi kanssa ostoksilla??? Balleriinat on matalat "avokkaat" (ymmärrätkö) ja tunika on pitkä pusero:)