torstai 19. maaliskuuta 2009

Ekaa kevätpäivää odotellessa ...


Voi milloin nämä perhoset taas lentelevät vienossa kesäillassa??
Koko viikon huomenna alkava kevät on ilmoitellut tulostaan ...
aurinko on paistanut ja takit on voinut jättää naulakkoon.
Mutta nyt tuli takapakkia! Vettä sataa ja tuulee, huomiseksi on luvattu tuonne "syvemmälle" manteereelle jopa lunta!
Ensimmäinen kevätpäivä tulee olemaan siis kevään kylmin ja tuulisin päivä :O
~
Kävin juuri nuorimmaista vastassa koulusta.
Soitti ja kysyi voisiko isä tulla hakeen, kun ei ole sateenvarjoa eikä takkia.
Oli lähtenyt kouluun ilman takkia!!! Mikä ihme tuolla neidillä on kun tykkää niin kauheesti kastua ja juosta puolialastomana viimassa ja vesisateessa???
Isä ei ennättänyt vaan äiti lähti kiukkuspäissään kumpparit jalassa vastaan. Ennätin puoleen väliin matkaa, kun vastaan tuli huppupäinen väsynyt ja viluinen neiti.
~
Eilen kävin nuorimmaisen vanhempainvartissa/infossa. Jonottelin koulun käytävällä puoli tuntia ja olin sisällä keskustelemassa viisi minuuttia:) Ei mitään ihmeellistä, arvosanat oikein hyviä ja käyttäytyminen on kanssa kuulemma ihan kiitettävä. Joskus vaan unohtuu haaveilemaan ja villiintyy muiden kavereiden mukana. Mutta kaikki tuittupäisyys ym kuuluu kai tuohon murrosikään.
Jäin muutaman muun äidin kanssa rupattelemaan keskelle kylää ja illan viilentyessä siirryttiin erääseen pubiin jatkamaan maailmanparannusta;) Tekee hyvää välillä ilmestyä sinne ilmoittamatta tulosta mitään ... meidän teinit jäivät suu auki katsomaan mammojen joukkovaltausta ... miten saatoimme tulla heidän kantapaikkaan mitään sanomatta!!
Sain taas vaikka mitä tietää ja kuulla;D
~
Raksahommat ovat jatkuneet ... vierashuoneen seinät rapattu, vessan ja kylppärin vesijohtoja vedetty ja liitetty muuhun viemäristöön, raksasetä lähetettiin tänään lyhelle lomalle muiden hommien jatkuessa ... lauantaina pitäisi puusepän tuoda ulko-ovi ja asentaa se paikalleen ...
kunhan tuo mies osais ottaa hieman rauhallisemmin ja olla vaan päälymiehenä.
~
Viikonlopulle olen suunnitellut puutarhahommia, jos vaan säät sallivat. Tuntuu, että olen kohta ainoa joka ei ole vielä möyhinyt maitaan ja heitellyt siemeniä sinne sun tänne.
Työkaveri oli kuulemma eräänä aamuna jo puoli seitsemältä piilottelemassa siemensipuleita multaan! Ei muuten kuulemma mitenkään ennätä ... Voi miten ihmiset ovat ahkeria!!
Kai ne meidän vihannekset nyt kuitenkin ehtivät kasvaa vaikka en niitä aamuhämärissä istuttele;)
~
Tänään vietetään Kroatiassa Pyhän Josipin päivää eli isänpäivää:)
Meinas ihan unohtua koko asia, mutta onneksi käly lähetti Israelista aamukuudelta kännyviestin ja pyyteli onnitteleen isäänsä hänen puolesta.
Perheen isä on viettänyt päiväänsä kyllä työn merkeissä eikä ennättänyt juhlia.
Mutta otetaan vahinko takaisin maanantaina ... ;)

2 kommenttia:

Ari T. kirjoitti...

Moikka,Rakas Sisko :)Tässä taas, vähän ennen viikonlopun alkua!!!
Uskotko,että lähes 2metrinen ja 100kiloinen hukkapätkä ei yksinkertaisesti voi liikkua kuin keijukainen!
Mikä on nyt todistettu!!!! :(
Uhmasin taas kohtaloa ja painovoimaakin noustessani kaivelemaan eteisen yläkaappia pienen jakkaran miut katonrajaan tutkimusretkelleni auttaessa.
Mikä menee ylös, tulee ihan yhtä nopeasti alas nelisanojen säestyksellä,eikö ???
Vielä tähän asti terve vasen käteni on nyt *#&¤% kipeä ja oikeassa jo turhaksi todetussa vain-oluttuopin-kumoamisen-just-jaksavassa-kädessäni on nyt koko käteni kokoinen monivärinen kosketusarka ruhje.
Et sellasta,Carpe diem, sano !!!

finkinja kirjoitti...

Taas sä olet kolhinut itteesi!! Otahan nyt iisisti!!