sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Ruusuja ja risuja


Eilisen päivän ruusuja ... mies yllätti ja toi iltapäivällä toisen noista ruusuista ja esikoinen sai kaveriltaan toisen:)
Lemmenpäivä meni muuten melko arkisissa merkeissä ... siivoilua, paikkojen järkkäilyä, ruan laittoa, nuorten komentelua ... illalla katseltiin tytön kanssa romanttisia elokuvia telkusta, odottelin miestä töistä, päivystin esikoisen kotiintuloa, en saanut nukuttua sen jälkeen, valvoin kolmeen asti englantilaista sarjaa tuijottaen, en saanut kunnolla nukuttua koko yönä ... ja tänään olen huonolla tuulella ja saamaton!
~
Vetämätön sunnuntai!
Aurinko on paistanut aivan ihanasti koko päivän ja aamupäivällä istuin kahvilan terassilla yksin lehteä lukien:) Jääkaapin ovessa olevassa listassa oli vaikka mitä hommia tälle päivälle, mutta olen laahustanut paikasta toiseen saamatta aikaan mitään järkevää ... en jaksa innostua nyt mistään ... en jaksa olla virkeä!! Oli pakko silittää ensi viikon työvaatteet ja on ollut pakko komentaa tyttöjä ... muuhun ei riitä energiaa. Tälläiseksikö nämä päivät ennen "stvari" menee ... hormoonit jyllää ja pinna kireellä??? Olen napannut B-vitamiinia suuhun kourakaupalla ... milloin näkyy ja tuntuu vaikutus???

3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Niin noita päiviä mahtuu tännekkin ,siis vetämättömiä. Toivotaan että maanantai on alkanut mukavasti.

Mukavaa päivää !

minna kirjoitti...

Samat on tunnelmat. Jotenkin niin kylmäkin ja ainainen sumu ja ...tulis kevät!!

Hyvää uutta viikkoa!

finkinja kirjoitti...

Mukavaa viikkoa teillekin:) Voi kun tulis kevät ja lämmin ilma ... ja äkkiä!!