tiistai 17. helmikuuta 2009

Aamusta iltaan ja taas alusta

Taas on ilta ja kohta nukkumaan!
Kyl nää päivät menee nopeesti! Vastahan menin nukkumaan ja kävin töissä ja taas kaikki alusta ... aamulla herätys kello kuusi, töihin seitsemään, kiirettä kahteen kolmeen asti, kotiin, menoja tai sitten kotosalla kotihommia tehden, nukkumaan ja taas alusta ... Sitä se arki on!!
~
Eilinen ilta meni tapaamisessa,
tänään kävin hammaslääkärissä,
huomenna on nuorimmaisen vanhempainilta ...
mitäköhän keksis loppuviikoksi;)
~
Kyllä nyt tällä suulla kannattaa hymyillä:)
Uusi hammas loistaa suunpielessä;)
Hymy kyllä meinas hyytyä kun sain laskun! Siinä oli kyllä esikoisenkin tarkastus,
180 euroo meni ja nopeesti! Senkun vaan kortti vilahti ja kassa kilahti!
Nuorimmaiselle tilasin ajan tarkastukseen, onneks maksu siirtyy ens kuulle;)
~
Paleltaa vaikka ulkona on lämmennyt, koko päivän on paleltanut.
Ensi yöksi on luvattu lumisateita kovan tuulen saattelemana ...
ajatella jos aamulla oliskin oikein kunnolla lunta maassa :O
Ainakin lapset olisivat iloisia kun ei tarttis mennä kouluun ...
ja vanhemmat kiroilisivat kun ei pääse töihin;)
Mutta siitä unesta ei taida tulla totta:/

11 kommenttia:

Lehtokotilo kirjoitti...

Kylläpä tuossa kuvassakin hymyilee kaunis nainen!

Sait hammaslääkärikertomuksellasi tänne huonon omantunnon. Minä näet pelkään hampparia kuin hullu. Huolimatta teini-iän oikomishoidosta, jolloin hammashoitolassa juostiin viikoittain,,, tai ehkä juuri siitä syystä.

Joskus tuntuu, että tuo arjen kiire vie melkein järjen päästä. Melkein hukkaa ja unohtaa itsensä kaiken keskellä ja havahtuu vasta kun peilistä möllöttää pöllön näköinen naama, mustine silmänympäryksineen.

Jaksuja sinne! Kyllä se kohta taas helpottaa...

finkinja kirjoitti...

Kiva kun piipahdit:)
Ei tuo hammaslääkärissä käynti niin kauheeta ole, ennen pelkäsin sitä huomattavasti enemmän, mutta nykyään melkein nukahdan sinne:) Taitaa olla niin hellä lääkärisetä ;)

Tuntuu todella että arki vie liikaa mukanaan, ei ole aikaa itselle kun huolehtii ja murehtii muiden asioita ja yrittää niitä järkkäillä ... vaikka melko turhaan, itsehän heidän pitää niistä huolehtia!!
Mutta kyllä tämä tästä taas ...;)

Sirokko kirjoitti...

Aika kuluu nopsaan vaikka olisi kotonakin päivät pääksytysten, ja mitä enemmän on aikaa sitä vähemmän saa aikaiseksi, totinen tosi. Minua ihan hävettää kun luen teidän kiireisiä päiviänne ja itse en saa aikaiseksi yhtään mitään.
Kelpaa nyt sitten hymyillä uudella hampaalla!

Yaelian kirjoitti...

Kiva kun laitoit kuvasi tuonne, ihana hymy! Olipa kallis hammas mutta nyt varmaan hymy loistaa vielä enemmän. Huh, hammaslääkäri saa minut aina hermostuneeksi....

Anne kirjoitti...

Millainen hammas sinulle laitettiin? Minusta kuulostaa toooosi halvalle!

Taidan tulla sinne hammaslääkäriin... ;)

ebrufin kirjoitti...

Onnea uudelle hampaalle:) Meilla maksoi 100 dollaria kun laitatin useamman (kaikki vanhat amalgaamit pois ja posliinikuoret pintaan)...nyt 100 euroa;)

Yksi viela laittamatta, sitten ei ole yhtaan vanhoja paikkoja suussa.

MaaMaa kirjoitti...

Maki heti huomasin, etta on uusi kuva profiilissa! Upean natti oot!

onnea hampaasta, hymyile nyt sitten koko rahan edesta - ja vahan enemmankin :)

Arki vierii ihan kamalaa vauhtia. Ihan pelottaa valilla, kun ei muista enaa mika paiva on kyseessa tai viela pahempaa: mita eilen muka tapahtui?!

Mutta se etta viikonloput tulee niin nopeasti on ihan kivaa ;)

kirsi kirjoitti...

Mulla vaihdettiin amalgamit valkoisiin Italiassa,,,,sen jalkeen en ole ollut hammaslaakarissa mutta menen Suomessa nyt kesalla. Meilla on siella perhe hammaslaakari, joka ei koske suuhuni kera poran ilman puudutusta.

Mutta..viikot menee nopeasti, huomaan sen kun kavelen aamuisin koirien kanssa, etta 'aina' on perjantai, silloin taalla puutarhurit/handymanit pesevat perheiden autoja pihojen edessa.

finkinja kirjoitti...

Sirokko,
mä olen huomannut tuon saman asian: mitä enemmän on aikaa sitä vähemmän tulee tehtyä. Kun olin kotona, ajattelin että onhan mulla aikaa tehdä hommia, ei ollut mihinkään kiirettä.

Yaelian,
mä tosiaan pelkäsin aikasemmin hammaslääkäriä, mutta nyt se on se välttämätön pakko;) Muistan aina sen kauhean hammaslääkärin kouluhammashoidossa!!

Anne,
tänne vaan hampaiden hoitoon:) Niihän ne italialaisetkin tekee, tulee kuulemma puolet halvemmaksi kuin Italian puolella.
Mulla lähti puolet sivuhampaasta ja laittoi siihen kuoren.

Ebru,
no ei ole kauheen kallista:) Mä en ole ryhtynyt tuohon operaatioon. Jotkut sanoo että siinä poistossa siirtyy elimistöön enemmän amalgaamia kuin jos ne vanhat paikat antaa olla paikoillaan. Mulla on vaihdettu niitä sen mukaan kun on tarvinnut.

MaaMaa,
siis ajettele että joskus ihan pitää miettiä mitä sitä eilen teki!! Tekeekö sitä kaiken niin automaattisesti ettei enää huomaa??
Onneks on viikonloput vapaat ja saa huilata;)

Kirsi,
mä yritän käydä säännöllisesti tarkistuksissa ja aina jotain pitää putsata/korjata.
Meijän likat sanoot, et taas on lauantai kun äiti siivoo:)

Marjut kirjoitti...

Aika menee, meilläkin kohta lasten loma ohitse ja ollaan vaan oltu kotona ;) Ja minä en todella tahdo saada mitään aikaseksi, mitä enempi tosiaan aikaa sitä vähempi tekoja ;) Ajatusmaailmassa , ehtiihän sen nyt huomennakin :P

Ovat lapset sentään olleet pihalla joka päivä moneen kertaa, kiitos ison lumen. Nyt on kyllä kamalan kylmää 15 miinusta aamulla ja tuulee vielä siihen päälle.

Minun täytyy etsiä uusi hammaslääkäri, se ärsyttää kun en tiedä kenelle nyt uskaltaisi mennä ;) Entinen lopetti homman, oli tosi ihana lääkäri eikä koskaan sattunut yhtään :))

sateenkaari kirjoitti...

onnea uudelle hampaalle! mina myös pelkaan hammaslaakaria,ja aika kovasti.en mene sinne kuin pakosta.taman takia eka tekarit oli pakko laittaa vahan yli kakskymppisena.