torstai 15. tammikuuta 2009

Kirjoja, knjige ....


Ebrun ja Sirokon blogeissa esiteltiin kirjahyllyjen kätköjä.
Tässä on nyt meidän hylly. Tilan puutetta ja kirjat ovat sikin sokin ... suurin osa on kyllä minun kirjoja koska miehen mielestä ei kannata ostaa kirjoja kotiin, kun sisko on kirjastonjohtajana ja kotona oli mielettömät kasat ja hyllyt kaiken moisia kirjoja;)
Tuolla on sekaisin suomalaisia ja kroatian kielisiä kirjoja. Ehkä enemmän suomalaisia ... niitä olen kantanut Suomesta tai ihanat sukulaiset, ystävät, tuttavat, matkalaiset ovat niitä tuoneet muiden tuliaisten mukana. Kiitos niistä:)

Joitakin kirjoja olen tilan puutteessa joutunut siirtämään vintille, siellä ne on pakattu laatikoihin ja odottavat koko seinän kattavan kirjahyllyn rakentamista yläkertaan.
Alakuvassa ylähyllyssä on keittokirjat. Niitä en saa enää hankkia, koska kuitenkin teen aina samoja ruokia tai jos haluan muutosta heitän ohjeen päästä ... ja yleensä on syötävää;)
Valokuva-albummeille ei ole muutakaan järkevämpää paikkaa, ihanan sekasotku valikoima:)

Lasten suomalaiset ja muutama kroatian kieliset kirjat ovat nykyään vintillä. Niitä ei kukaan nyt lue ja molemmat tarvitsevat uudet kirjahyllyt uusiin huoneisiin. Ehkä saan ne palauttaa sitten joskus takaisin lastenlasten iloksi;)
Ehkä saan ottaa kuvan nuorimmaisen sekasotkuhyllystä ...

9 kommenttia:

ebrufin kirjoitti...

Kiva kurkata teidankin kirjahyllyihin!!

Sirokko kirjoitti...

Kiva! Jännä huomata että samoja kirjoja löytyy vähän jokaisen kirjahyllystä ympäri maailmaa.
Arvaa vaan olenko kateellinen siitä kirjastonjohtajasiskosta..

finkinja kirjoitti...

Ebru,
sun hyllyt on siistimmät;)

Sirokko,
samoja kirjoja taitaa tosiaan olla monien kirjahyllyissä;) Ja vielä enemmän olis jos näkis kaikki lastenkirjat ... taitaa olla monella Lingrenit, Jansonit, satukirjat...
Tuosta kirjastosukulaisuudesta on se hyvä puoli, että saa joskus lainat enemmän kuin 3 kirjaa eikä tartte aina maksaa sakkoja myöhästyneistä palautuksista:)

Yaelian kirjoitti...

Kiva kurkistaa toisten kirjahyllyihin,sullakin on aika paljon kirjoja!

finkinja kirjoitti...

Suomalaiset taitaa olla lukijakansaa.

Tuula kirjoitti...

Onpa sullekin naita kirjoja kasautunut! ;)

elsi kirjoitti...

VANNON että lähetän JOKU päivä sulle pari pokkaria :o)
Lehtisen Ruutukuningartar oli hupaisiaa luettavaa. Kiitos siitä ja siitä toisesta kirjastakin. KOitan olla laittamatta juuri niitä sinulle päin. Meillä on täällä jopa suomalainen kirjasto Zürichissä. Ja kirpputoreja silloin tällöin joissa vaihdetaan kirjoja suomalaiset keskenämme.

Anne kirjoitti...

Minusta oikeanlainen kirjahylly on juuri tuollainen, että kirjoja on vähän miten päin vaan, kuhan vaan jostain on löytynyt paikka. :)

Tulee ihan vanhempien koti mieleen!

finkinja kirjoitti...

Anne,
meillä oli kotonakin kirjoja liikaa ja anoppilassa niitä sitten onkin ... niin kun kälyn luona:) Taidetaan olla oikein kirjaporukkaa:)

Elsi,
no hyvä että ne oli luettavat. Mikä se toinen muuten oli? Voi kun voiskin vaihdella suomalaisia kirjoja muiden kanssa.

Tuula,
joo onhan noita pikkasen. Suomalaisia lastenkirjoja on tosiaan vintillä muutama laatikollinen vielä lisäks. Kyllä olen niitä raahannut Suomesta ja täällä muutoissa!