perjantai 7. marraskuuta 2008

Vikend :)

Vihdoinkin viikonloppu ja kaksi ansaittua vapaapäivää!
Sateista viis kun on vapaata:)


Nuorimmainen kävi luokkaretkellä Zagrebissa ja kaikki kolme kohdetta olivat kuulemma mielenkiintoisia. Karkkitehtaalla ei ehtinyt kovin paljon kuvaileen eikä Dražen Petrovicin museolla, mutta HRT:n studioilla ennätti ottaan pari kuvaa. Tässä on paikallinen "Tanssii tähtien kanssa" studio. Taustalla kuuluu taustakuoron harjoittelua.
Bingo ja Lotto studiolla pääsivät melkein istuun ihanaan uuteen punaiseen Golfiin ja Roomaa esittävät pienoismallit kaikkinen yksitysikohtineen oli jänniä:)Harmi vaan, että koko päivän pääkaupungissa satoi vettä eikä maisemat bussin ikkunasta olleet kovin kummoiset.
Eväät tulivat melkein kaiki takas niin kuin olin ne aamulla pakannut. Ei ollut kuulemma aikaa syödä eikä bussissa saa koskaan syödä eväitä ... siitä pitää kuljettaja huolta!
~~~
Mulla meinaa iskeä flunssa päälle. Eilen tuntui jo kurkussa karhealta ja nenää kutitti. Pitää vaan heittää kiiwejä ja "naria" naamaan, ehkä vitamiinipommit auttavat;)
~~~
Viikonlopulle ei ole mitään ihmeellisiä suunnitelmia ... siivoilua, silittelyä, lukemista, neitien komentelua ... huomenna tulee vielä Joso hommiin, ensiviikolla on sitten pieni tauko hommista.
Toivottavasti edes yhtenä päivänä viikonloppuna on kuivaa, että pääsen tekeen kävelylenkin;)

3 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Toivotaan viikonlopuksi kaunista ilmaa. Hyvää viikonloppua sinne!

finkinja kirjoitti...

Sitä samaa sinne sulle;)

Marjut kirjoitti...

Droppaa nyt vaan kunnolla ettet tule kipeeksi! Mukavaa viikonloppua poutapäivän kera.