maanantai 10. marraskuuta 2008

Silmissä kirkastui!

Nyt on uudet rillit päässä:)
Enpä muistanutkaan valinneeni näin punertavia kehyksiä, ei kyllä haittaa yhtään, tuntuivat vaan paljon värikkäämmiltä auringonpaisteessa kuin viime viikon sateissa;)
Esikoinen huomautti ettei mulla ole kuulemma ollut näin muodikkaita laseja vuosikausiin:) Meinasin ottaa päästä kuvan, mutta taidan odottaa loppuviikkoon kun uudistan koko kuontalon ... tai hiukset:) Jos tätä voi enää mitenkään uudistaa:D
~~~
Uusi viikko alkoi rauhallisesti. Aikainen aamuherätys on kyllä vaikeaa, en ole vieläkään tottunut talviaikaan ... herää joka aamu viideltä ekan kerran enkä saa enää nukuttua vaikka voisin nousta ylös vasta kuudelta. Tunnin verran pyörin ja yritän ottaa unen päästä kiinni.
~~~
Sunnuntaipäivä meni rauhallisesti kotosalla. Nuorimmaiselle oli lentopalloharkat ja jäi katsomaan isompien peliä. (Lentopallosta on tullut nyt uusi harrastus neljän karatevuoden jälkeen) Suunnittelin tekeväni kävelylenkin iltapäivällä, mutta ilma menikin taas niin huonoksi etten viittinyt lähteä kuraamaan itseäni ja koiraan tuonne metsätielle.
~~~
Tällä viikolla on joka päivä jotain ohjelmaa töiden lisäksi.
Huomenna pitää mennä esikoisen kanssa kaupungille ostoksille. Keskiviikkona on nuorimmaisen info, torstaina menen kampaajalle ja perjantaina on esikoisella jännä päivä .... siitä kerron sitten perjantaina ;)

8 kommenttia:

ebrufin kirjoitti...

Onneksi olkoon nakökyvyn palautumisesta;)

finkinja kirjoitti...

;) Jos vaikka juttukin alkaa luistaan paremmin rillien kanssa näin illalla:)

anumorchy kirjoitti...

Onnea uusille rilleille!! Meilla pain on punaset pokat tosi muotia. Mulla on kahdetkin punaset, yhdet muoviset ja toiset metalliset, joissa on vaan se ylaosa. Nyt olen huomannut etta punasia on tosi paljon, ja varsinkin vahan keski-ikaisemmilla naisilla (ja se vahan harmittaa!).
Mulla on viime aikoina linssien vahvuus laskenut, mutta toisaalta en enaa nae niilla lukea, niin kuin ennen. Eli otan ne lukiessa pois, enka sitten enaa loyda, minne olen ne laittanut.

Anne kirjoitti...

Onnitus uusista pokista!

Mulla oli joskus 10 vuotta sitten viininpunaiset titaanikehykset, ne menivät kyllä sitten rikki ja sain takuussa vihreät. ei ollut värillä väliä... ;)

Yaelian kirjoitti...

Ihanaa että rillit tuli vihdoinkin, mulla oli joskus aikoinaan myös punasankaiset rillit.

Oikein hyvää viikkoa sinnepäin.

Marjut kirjoitti...

Onnea prilleistä:) Voi minäkin haluisin nyt jotkut värillisemmät lasit:) Mukavaa päivää:)

kirsi kirjoitti...

Heh, ostin Amsterdamista 2 euron punaiset rillit autoon. Kaapissa on kahdet vanhat punasankaiset rillit. Nykyiset on mmonivariset.

finkinja kirjoitti...

Kiva kuulla että punaiset rillit ovat muotia:)
Kyselin vaan siskolta minkälaiset sangat ostan ja kehoitti ostamaan näyttävät muovisankaiset ... no nää nyt on ainakin muovisangat;) Näyttävistä en tiedä:)