lauantai 8. marraskuuta 2008

Leppoisa lauantai


Miten ihanaa, kun voi viettää päivä kotona hommaille rauhassa sitä sun tätä.
Tasaisen harmaa sade ei haitannut siivoilua, ruan laittoa ja pikku puuhastelua.
Esikoinen oli harjoittelussa, nuorimmainen ja minä käytiin aamupäivällä kaupassa ja kahvilla, mies teki hommia RaksasetäJoson kanssa.

Nyt on pystyssä vessan ja kylppärin/saunan väliseinät. Ensi viikolla pitäsi tulla ainakin yksi tilatuista ikkunoista. Sitten katsotaan riittääkö rahaa eteenpäin vai pidetäänkö pieni miettimistauko;)
~~~
Uunissa paistuu juustokakku ja ylimääräisestä taikinasta tein muutaman keksin;) En olisi muuten tänään alkanut leipomaan, mutta jääkaapissa oli ylimääräinen kilo tuorejuustoa ja se piti tuhlata pois. Ja huomennahan vietetään Suomessa isänpäivää joten saa mies isänpäiväpiirakkaa;)

7 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Näyttää tulevan isot vessat ja kylppärit ja toivottavasti saat sen saunankin.

Susanne kirjoitti...

Minäkin nautin sellaisista päivistä kun saa hommailla kaikessa rauhassa mitä haluaa. Lauantai on minusta viikon paras päivä kun tietää että huomennakin on vielä vapaata.

Saara kirjoitti...

Sina onnen tytto saat oman saunan:)

S. kirjoitti...

Oma sauna!! Voi miten ihanaa!!:o)

Marjut kirjoitti...

Laitatte siis sen saunan kuitenkin
, ihanaa!!

Onko sinulla tuon juustopiirakan ohjetta, minullakin olisi tuorejuustoa jääkaapissa.

Rauhallista sunnuntaita !

finkinja kirjoitti...

Tuonne tulee erikseen pieni vessa ja sit kylppäri/sauna. Pitää vielä miettiä tuota saunahommaa miten sen suplais, se olis kyllä aivan ihana juttu jos onnistuu.
Hieman mietin tuota sähkö- vai puukiusta ... sähkö olis helpompi mut tuhlaa sähköä liikaa. Toisaalta mites vieraat lämmittäis saunaa puilla, sytyttäisivät vielä koko talon;)

finkinja kirjoitti...

Marjut, laitan ohjeen blogiin;)