keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Joanna Harris: Jigs&Reels


Luin viime kuussa Joanna Harrisin kirjan Jigs&Reels. En tiedä onko sitä suomennettu, yritin etsiä netistä, mutta en löytänyt.
Kirjassa on 22 novellia ja ainakin kroatian kielissä käänöksessä mukana cd jossa kirjailija lukee kaksi novellia. Kuuntelin ne muiden kotihommien ohella ja oli todella mukava kuunnella niitä aidolla englannin kielellä.
Novellikokoelma on tyypillistä Harrisia. Teksti on juoksevaa ja mukava lukea ja tähän hetkeen sopi juuri lyhyet tarinat, saatoin lukea yhden tarinan kerralla ja jättää kirjan sivuun pariksi päiväksi.

5 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Innostuin kovasti tuosta kirjasta, koska pidän Joanna Harrisin romaaneista. Englannin kielisenä sen löysin, mutta en suomennettuna.
Novelleja en ole juurikaan lukenut, mutta luettuani postauksesi tuli ahaa elämys. Tosiaan, novellit kävisivät hyvin omaankin elämääni tällä hetkellä.

anumorchy kirjoitti...

Ahaa, kuulostaa mielenkiintoiselta. Aikaisemmat Joanne Harrisin teokset on tuttuja, eniten pidin ehka "Five Quarters of the Orange" kirjasta.

finkinja kirjoitti...

Susanne, en itsekään yleensä lue novelleja, mutta kirja tarttui käteen juuri kirjailijan takia.

Anumorchy, mä tykkäsin kanssa eniten tuosta mainitsemastasi kirjasta. "Suklaapuodin" luin kanssa, mutta kun olin nähnyt elokuvan niin se vaikutti kirjan lukemisessa.

anumorchy kirjoitti...

Taytyisi etsia hepreankielisena, niin mieskin voisi lukea (ainakin tuo yllamainitsemani om kaannetty). Han kun on vanhoilla paivillaan viime kuukausina alkanut lukemaan KIRJOJA. Eli vanhakin koira oppii joskus uusia temppuja vaikka toisin sanotaan...

finkinja kirjoitti...

Anumorchy, no meidän mies ei kyllä vielä suostu oikein kirjoja lukeen, paitsi mitä pitää;) Milloinkohan hän oppisi uusia temppuja??