perjantai 31. lokakuuta 2008

Hattivattihalloween:)


Koska tänä vuonna kurpitsat eivät viitsineet kasvaa, pitää tyytyä viime vuotisiin "hattivattikurpitsoihin" :D

Älkää välittäkö, jos täällä tulee kauheesti kirjoitusvirheitä. Otin piilarit pois ja nyt on nenällä rikkinäiset lasit eli melkein yhdellä silmällä täällä naputellaan:) Onneks sormet toimii sentään ;)

Harmi ettei huominen Pyhäinpäivä satu arkipäivälle, ei saatu yhtään ylimääräistä vapaapäivää. Mutta onneksi on viikonloppu!! Esikoinen oli koulussa harjoittelussa ja meni apuun liikkelle, koska on paljon hommia. Ilmoitti että jää suoraan Pubiin Halloweenpartyyn, onneksi on tuossa parin sadan metrin päässä ... voi melkein huutaa kotiin ;) Nuorimmainen soitti menevänsä siskon luo hiusten pesuun ja föönaukseen ... munhan sinne alunperin piti mennä, mutta ilmoitin olevani puolisokea. Tilaan ajan ensi viikolla leikkaukseen ja raitoihin, pitää olla uusi kampaus kun uudet lasit tulee.

~~~

p.s. Onko ehdotuksia minkä suomalaisen biisin esikoinen vois laulaa "eräässä jutussa" kahden viikon kuluttua???

~~~

P.S.2 Parinkymppitonnin raja meni yli:) Kiitos kaikille vierailijoille *halitus*

2 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Hei! Palaan tuohon edellisen postauksesi kommenttilaatikkoon. Tarkoitin niitä halppislaseja piilareiden lisäksi, mutta riippuu tietysti näöstäsikin. Miehellä näkö on -5.
Mies pystyy lukemaan hyvin kun on piilarit päässä ja sitten laittaa ne halppislukulasit lisäksi. Oletko kokeillut, voisiko auttaa sinulla ennenkuin saat uudet lasisi. Toivottavasti olisi apua!

finkinja kirjoitti...

Susanne, no meillä on sitten melkein yhtä huono näkö, mä olen vielä hiukka sokeempi;)
Joo vois olla ihan hyvä juttu, mä varmaan alan taas pitään enemmän piilareita ja jos tuntuu siltä et tarttee lukemisessa apua niin ostan ekaks noi halpalasit.