torstai 11. syyskuuta 2008

Veto pois

Jostain syystä tänään on aivan veto poissa. Olen aamusta asti väsynyt! Nuorimmainen nousi ylös 6.30 ja mä vetelehdin vielä sängynpohjalla jonkun aikaa. Koko aamun teki mieli mennä takas sänkyyn ja vetää peitto korviin.

Mies lähti reippaana kävelylenkilleen, mä laittelin paikkoja sillä aikaa kuntoon ja lähdin odotteleen häntä kahvilan terassille kahvikuppi ja sanomalehti seuranani:) Siinä olikin mukava istuskella ja katsella aamukiireisiä ihmisiä .... mähän olen lomalla joten mulla ei ole kiirettä mihinkään:)

Piti ihan pakottaa itteni ruokaa laittaan ja sen jälkeen lysähdin sohvan pohjalle ja otin tunnin tirsat. Sellasta ei ole kyllä tapahtunut pitkiin aikoihin. Nyt on kahvikuppi nenän edessä ja yritän olla tehokas seuraavat pari tuntia.

Kuudelta pitää olla jo Opatijassa esikoisen koululla vanhempainillassa. Taidan raahata miehen mukaan, tulkoot näyttämään naamaansa uudella luokanvalvojalle;) Tulen sitten bussilla kotiin ja hän menee suoraan töihin.
~~~~~~
Tähän asti en ole edes huomannut koulujen alkua, jotenkin ilman stressiä on mennyt ensimmäinen viikko. Nyt nuorimmainen toi jo kotiin luettavien kirjojen listaa. Listalla on pääasiassa tänä vuonna kroatian kirjallisuutta, taisi olla yksi Oscar Wildin kirja ja joku tuntematon nimi.

Tämän kuun kirja on Stjepan Tomašin "Mali ratni dnevnik". Kirja kertoo päiväkirjan muodossa koululaistytön elämästä Osijekissa 1991 sodan alettua Kroatiassa.

Selailin tuota kirjaa nopeasti ja vaikuttaa mielenkiintoiselta, nuorimmainenkin totesi kirjan olevan "luettava" :)

~~~~~~

Veto oli poissa eilen illalla Kroatialaisilla jalispelaajilla! Hävisivät ensimmäistä kertaa kotikentällä Englantilaisille:( Nyt etsitään taas syypäätä ja joukkueenjohtaja (se komea ilmestys Ewe;) saa tietysti syyt niskaansa.

kuva http://www.jutarnji.hr/

Eilen saatettiin haudan lepoon "Kroatian funkin isä" kuten täällä on Dino Dvornikia kutsuttu. Hän kuoli yllättäen 44 vuotiaana kotonaan. Ainakin hän sai elää vauhdikasta ja juuri sellaista elämää kuin itse halusi.

~~~~~~
Helteet taitavat olla tältä kesää ohi ja uhkaavat viikonlopuksi jopa 15 astetta kylmempää :O Ja korkeimmille huipuille jopa lunta!!!!!!! Eli talvi tulla kolkuttelee. Ei tarvitse sitten enää valitella hikoilua eikä syyttää helteitä velton olon syyksi;) Sit aletaan valittaan, kun on kylmä ja vettä sataa :D Ei ikinä hyvä!

6 kommenttia:

ebrufin kirjoitti...

Minakin meinasin tanaan aamulla palata sankyyn muiden lahdettya, mutta enpas sittenkaan...taalla on kauhea seisova mehut vieva ilma- kosteaa, mutta vahan viileampaa...silti hiki valuu:(

Taalla ihmetellaan Turkin tasapelia Belgian kanssa:(

Tsemppia vasymykseen, ja *halitus*

finkinja kirjoitti...

Ebrufin, taisi vähän yllättää joka puolella jalispelien tulokset!

Nyt lähden "pirteänä" koululle tutustumaan uuteeen opeen ... esikoisen puheitten perusteella tulee olemaan "kuiva" ilta;)

Maurelita kirjoitti...

Toivottavasti ilta meni sutjakkaasti kuitenkin... =)

Haa, Kroatian funkin isä ? Tuotapa pitää kuunnella. Konttorilla toimii vain Deezer ja siellä ei näytä olevan, mutta kotona sitten pelaa koko netti.

finkinja kirjoitti...

Maurelita, joo ilta meni ihan mukavasti, eivät turhaan pitkitelleet koululla ja miehen kanssa käytiin pizzalla + jätskillä ennen kuin hän meni töihin ja mä bussilla kotiin:)
Kävin vielä kylällä terassilla oluella kun tapasin siellä tuttuja. Kyllä on kiva olla lomalla:)

Dinoa on tosiaan kutsuttu täällä funkyn isäksi, koska on soittanut sitä nuoruudesta lähtien eikä aikoinaan ollut oikein muita. Eli elämänsä todella vauhdikkaasti, mukana oli valitettavasti huumeet ym mutta viime vuosina oli pysynyt puhtaana. Juuri piti ilmestyä uusi cd, katsotaan miten sen käy...

oben kirjoitti...

Toi mies näyttää ihan Jari Sillanpäältä!

finkinja kirjoitti...

Oben, niin muuten näyttää:) Ei ole kyllä luonnossa Jarin näköinen, mutta tuossa joo:)