maanantai 22. syyskuuta 2008

Kaikenlaistahulinaa

Viikko ja viimeinen kokonainen lomaviikko lähtenyt käyntiin. Ja syksy alkoi virallisesti! Aamulla oli todella kylmää, nuorimmainen mietti pitäisikö jopa ottaa takki tai toppaliivi. Mutta päivän mittaan kuitenkin lämpeni sen verran, että tarkeni pitkähihaisella.
~~~
Kävin aamulla omalääkärin juttusilla valittamassa pitkiintynyttä kuivaa yskää. Sitä on jatkunut jo yli puolivuotta, joka kerta kun valitan asiasta kuuntelee keuhkot ja sillä selvä ... on kuulemma allergiaa ja pitää vaan kotikonsteilla selvitä. Nyt mulle kyllä riitti tää yskiminen ja antoi lähetteen "pulmologille" ja verikokeeseen. Niin ja kilpirauhastutkimukseen. Ne saattaa kuulemma aiheuttaa joskus kurkun karheutta ja kun näitä kilojakin tulee vaan lisää niin tutkitaan asia. Eli hoitelen nyt välillä itseäni kuntoon;)
Huomenna aikaisin pitää hilppasta sitten verikokeeseen tuohon meidän lääkäriasemalle. Otin samalla esikoiselle ja miehelle lähetteet, menevät kuulemma torstaiaamuna. Esikoinen ei ole käynyt tutkimuksissa pitkiin aikoihin ja mies tarvii ensi viikon hoitoihin verikokeen tulokset.
~~~
Kävin tänään pitkästä aikaa yksin kaupungilla. Aina on joku mukana roikkumassa ja kinuamassa jotain, tänään sain rauhassa kierrellä kaupasta toiseen. Ostin pari puseroa nuorimmaiselle synttärilahjaksi ja itselleni alesta housut, melko kevyet kyllä mutta kyllä niitä pitää vielä pitkälle syksyyn.
Silloin kun olis mitä kuvata ei tietenkään ole kameraa laukussa, olis ollut niin kiva leikkiä turistia siellä muiden joukossa:) Kiertelin ja katselin, istuin kahvilassa ja ostin pientä purtavaa katukioskista. Siinä menikin puolipäivää. Onneks mies oli "syöttänyt" esikoisen ja lähettänyt kouluun, mä söin ite eilisiä jämiä;)
~~~
Iltapäivällä innostuin siivoon tyttöjen vaatehyllyjä. Tuli pikkasen tyhjennettyä taas niitäkin, nuorimmaiselta lähti puolet pois kun ei mahdu enää päälle ja esikoiselta siirsin caritaksen kassiin vaatteita joita ei enää pidä. Katotaan kuinka kauan hyllyt kestävät järjestyksessä:)

Ei kommentteja: