tiistai 22. heinäkuuta 2008

KesäblogiSain iloisen kesäblogi tunnustuksen Maritalta Tunisiasta:) Kiitos!! Itse en taida tällä kertaa laittaa meemiä eteenpäin tietyille viidelle bloggaajalle vaan toivotan kaikille vierailijoille hyvää kesää ympäri maailmaa :D

~~~~~~~

Oma bloggailu tuntuu jotenkin nykyään yksitoikkoiselta.... tämä kesä ei ole samanlainen kuin aikaisemmat:/ Tuntuu, että tekstiä tulee harvakseltaan ja jutut pyörivät vain miehessä ja lomailijoissa. Ja jotenkin keskittymiskyky on hävinnyt, en tunnu löytävän sopivaa hetkeä tekstin naputteluun vaikka halua olisikin. Vaikka olen suurimman osan ajasta kotona, tuntuu että joku on koko ajan olan takana katsomassa mitä teen eikä siten ole sitä omaa aikaa. Toivottavasti jaksatte kuitenkin käydä täällä edes katsomassa kuulumisia ... elämä on tällä hetkellä tälläistä;)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mina ainakin kayn kurkkaamassa aina kun uusi paivitys on tapahtunut!

Hyvaa vointia sinulle ja perheellesi. Kuinka miehesi jaksaa nyt? Olethan edelleen sairaslomalla itse!

Voimia arkeen!/Tuula

Lotta kirjoitti...

Sitähän tämä elämä suurimmilta osilta on, arkista puurtamista...
Mukavaa loppuviikkoa :)

ii kirjoitti...

Ihan kivaa näitä juttuja on lukea, ei yhtään tylsää.

finkinja kirjoitti...

Olen edelleen sairaslomalla, Tuula. Huomenna pitää mennä kysymään olenko ensi kuun puolelle vielä vain joudunko aikaisemmin töihin. Mukavahan kotona on olla:)

Kiva kun käyt täällä vaikka nämä jutut eivät aina ole niin loistavia;)

Lotta ja ii: kiva kun käytte:)

Leea kirjoitti...

Hei
Viime kesänä en vielä seurannut blogiasi, joten kaikki tekstisi ovat minulle uusia ja mielenkiintoisia. Ja "elämähän ei ole pelkkää juhlaa, välillä se on myös ruusuilla tanssimista".

finkinja kirjoitti...

Leea, näinhän se on:)