maanantai 2. kesäkuuta 2008

Kesäiset ruusut9 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Kauniita :)

airokko kirjoitti...

Ihania ruusuja, ovenpielessä tosi nätti. Onko nämä köynnöstäviä vai muuten pitkiä ja hoikkia, meillä nimittäin tavallisetkin venyvät hurjan pitkiksi.

jaana*maaria kirjoitti...

Voi miten kauniita, aivan kuin Prinsessa Ruususen portilla...

Naze kirjoitti...

Voi vitsi, ihanaa tormata kroaattiblogiin :) opiskelin aikoinani (no ei siita onneksi ihan ikuisuus ole) yliopistossa kroaattia ja jugoslavian historiaa. Tuosta euroviisukommentista palasi muistot mieleen, ei ole pelkastaan yhdesti tai kahdesti kun on laulettu illan pimeina tunteina Hajde da ludujemoa :D

finkinja kirjoitti...

Airokko, joo nää on köynnösruusuja. Meillä on yks ikivanha pensas jossa on tummanpunasia ruusuja ja se kasvaa todella isoksi.

Naze,kiva että löysit tänne:) Mistä innostus "aikoinaan" Kroatian ja Jugoslavian historiaan?
Muistatkos muita maan Euroviisubiisejä?

finkinja kirjoitti...

Susa ja JaanaMaaria, eikö ole kauniita;) Mä sanoin aikoinaan että jos mulla on oma talo niin pihalla pitää olla ruusuja:)

Ari T. kirjoitti...

Sisko, olen ystävällinen ja jätän kommentin käynnistäni!Pitääkö jättää ihan joka kerta kun käyn täällä kääntymässä????

Aloitan lukemaan Paulo Coelhon Alkemistia, kun luin elokuvastudion nettisivuilta että kirjasta tehdään elokuva.Lawrence Fishburne(?)ohjaa elokuvan,tekee käsikirjoituksen(?)ja näyttelee pääosankin.Elokuva on susi jo syntyessään!!!Fishburne on kyllä hiton hyvä värillinen näyttelijä!
En kyllä pidä yhtään tästä Coelhon valmiiksi pureskellusta puolivillasesta New Age-maailmankuvasta, mutta minä haluan tuntea aina viholliseni !!!

Vanhan kotini takapihalla on monta erilaista ruusupensasta.
Tuttu puutarhuri sanoi että monet ovat tuotu tännepäin Karjalan kannakselta.
Osa niistäkin varmasti on jo ainakin nupulla!
Kauniita on siun ruusut !!!

finkinja kirjoitti...

Ari, no eihän sun nyt tartte aina jättää kommenttia!Ihmettelen vaan jos sulla ei ole mitään kommentoitavaa;)Se olis aika outoa:)Käh käh:)

Mä alotin lukeen P.Coelhon Potebellon noita (vai mikä se on suomeks?), mutta samaan aikaan tarttu käteen suomeks yks mielenkiintoinen kirja. Luen molempia rinnakkain;)

Ari T. kirjoitti...

Totta, miun piti aikanaan saada se viimeinen sana,mut kiitos viimevuosien tapahtumien pidän nykyään mölyt mahassani!

Portobellon Noita on eka Coelho, minkä luin? Mut niinkuin sanoin samat ajatukset tästä elämästä ja maailmanmenosta saat kyllä vähän omia aivojasi käyttämällä.
Miulle ei antanut mitään uutta ajateltavaa!!!
New Age-näkökulma lähinnä ärsytti!!!

Et sellasta ...