perjantai 16. toukokuuta 2008

Sumu laskeutui meidän kukkulalle:( Elin siinä toivossa, ettei sade tuli vaan kiertäisi meidän lahden ja matkustaisi jonnekin muille maille. Mutta valitettavasti sääihmiset olivat taas oikeassa ... sadetta luvassa seuraavat viisi päivää. Juuri kun totuimme ajatukseen hellepäivistä ja auringossa nauttimisessa.

Työviikko takana ... huh huh! Tällä viikolla oli sellainen tunne, että kävin kotona vain nukkumassa ja taas aamulla olin työpaikalla. Joka ilta on ollut jotain ohjelmaa, en ole ennättänyt nautiskella hyvän kirjan tai telkkarin ääressä. Nukkumaan olen raahautunut yhdeltätoista ja aamulla herätys on kuudelta.
Ensi viikolla tuuraankin työkaveria ja joudun heräilemään jo viiden jälkeen :O Eli alkuviikosta miehen on turha haaveilla hellistä hetkistä ... niitä ei tule eikä tipu!!!
Mutta loppuviikosta minulla on neljä päivää vapaata ... jippiiiiiii :) Torstai on täällä pyhä ja perjantain sain vapaaksi. Pitää kuulemma tuhlata kaikki viime vuoden vapaapäivät pois ennen kesälomia.
Tytötkin ovat vapaalla samat päivät joten taidamme käyttää yhden päivän yhteiseen shoppailuun. Kaikkea mahdollista ja mahdotonta tarvitaan kesää varten.

Kävin eilen illalla hoidattamassa hammastani. Otti heti kuvan hampaasta ja totesi tietsikasta hoitaneensa hampaan kahdeksan vuotta sitten ... olen ihan unohtanut koko asian. Aikansa rassaili juuria ja totesi juurien olevan mutkalla tai muuten kieltäytyivät yhteistyöstä. Laittoi lääkkeen ja varattiin aika viikon kuluttua uutta käyntiä varten.
Päässä alkaa raksuttaa kuinka ison laskun tulee kirjoittamaan :O

Nuorimmainen on istunut nenä kiinni kirjassa! Hän on yleensä melko hidas lukija verrattuna siskoonsa. Mutta tällä kertaa uusi kroatian opettaja antoi mukavan kuukauden kirjan: Roald Dahlin Charlie and the chocolate factory. Koulun jälkeen aloitti ja puolet kirjasta luettu. Tällä kertaa opettaja ei antanut kysymyksiä vaan hän pitää kirjasta kokeen.
Esikoisella oli huhtikuun lukemisena Sofoklon Antigona. Luettu on, mutta en tiedä onko vastannut suullisiin kysymyksiin. Kuulemma ei tarvitse enää kirjallisena tehdä analyysia vaan opettaja kyselee tekstistä tai laittaa kokeen.

Viikonlopun ohjelmassa olis siivoilua, pyykkäilyä + silittelyä, huomenna yksi tapaaminen ... ja lepäilyä + voimien keräilyä ensi viikolle. Otan aina stressin tuosta tuurauksesta ... tiedän että kaikki menee hyvin, mutta vastuu on suuri. Ei kannata etukäteen hermoilla!


4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Hyvät viikonlopun toivotukset ja terkkuja Itä-Suomesta :) Ensin siellä oli tosi lämmintä ja ihanaa (20 astetta) ja sitten viileni kovasti ja lopulta läksin lumisateessa etelää kohti, mutta eipä tuo menoa haitannut ;D

Jaksuja töihin!! Hyvä kun vapaapäiviä on kuitenkin tiedossa noin monta peräkkäin :)

Marjut kirjoitti...

Tankkaa nyt sitä aurinko ensi viikkoa varten, hyvin siellä töissä menee:) Tännekkin luvattu huomisesta lähtien sadetta ainakin 5 päiväksi. No mitäs rutisin sitä sadetta;)) Istutettava tänään loput taimet ettei vesisateessa tarvitse.
Tuosta suklaatehdas kirjasta on pojalla ollut kotona kopioita sivuista, eivät kait sentään koko kirjaa käy läpi , mutta osan. Heillä kun oli teemana suklaa niin siihen liittyen tuota kirjaa lukivat. Hyvää viikonloppua:)

finkinja kirjoitti...

Kiitos terkuista Minna:)

Marjut, se sade tuli nyt sitten tänne:( Eilen ennätin heitellä vielä kukkien siemeniä kukkapenkkiin, mutta laventelit jäi istuttamatta. Ensi viikolla sitten.
Kati lukee ihan innoissaan tuota kirjaa, en ole pitkään aikaan huomannut että joku opettajan komentama kirja olis niin hyvä;)

Marjut kirjoitti...

No nyt meilläkin sataa ihan hirveästi , vähempikin olisi mulle riittänyt;)