maanantai 10. maaliskuuta 2008

Maanantai ja kevät kadoksissaVoi milloin kaunis, kuuma, hikinen, aurinkoinen kesä on taas täällä????? Pakko katsoa ja laittaa tännekin kesäisiä kuvia, muuten en usko sen enää koskaan saapuvan meille:( Launtaina aurinko pilkisti puoleksi päiväksi pilvien takaa, mutta eilen se piiloutui taas paksun pilviverhon taakse eikä ole sieltä tullut ulos .... eikä kuulemma tule vielä pariin päivään.
Vähän aikaa sitten vettä tuli vaakatasossa, tuuli vinkuin ikkunoiden takana. Kati soitti linja-autopysäkiltä (ei hän linkillä kulje kouluun, sinnehän on matkaa 500 metriä), oli rynnännyt sinne sadetta pitämään ... "tata, tule hakemaan mut autolla!" Sen siitä saa kun ei suostu laittamaan kumppareita jalkaan. Eihän täällä olla suostuttu kumppareita ja sadetakkia pukemaan kouluun sitten alaluokkien *ähhh*

Viikonloppu tuli ja meni. Ja naisten päivä! Perjantaina joku ihana isoäiti/nona toi meille kaikille naisille ison mahtavan täytekakun ja viiniä:) Loppupäivä menikin mukavasti maha täynnä kakkua ja makeaa viiniä.
Muuten en naistenpäivää juhlinutkaan. Tytöt juhlivat sitä Opatijassa miehen luona hotellilla. Hotelliin tuli 250 bosnialaista naista viettämään viikonloppua ja naistenpäivää, heillä oli omat bileet järjestetty. Musa piti olla sitten heidän maun mukaan ja mies apuna oli bosnialaista musaa laulava nainen. Katselin tyttöjen videointeja eilen ja kyllä oli meno korkealla ... kolo pyöri ja lanteet heiluivat :D Lina ei suostunut astumaan lavalle, vaan lauloi tanssilattialta käsin, sieltä ei tullut liikaa esille;)
Minä vietin rauhallisen lauantai-illan ihan yksin ... tai siis kaksin koiran kanssa kotona. Ja nautin hiljaisuudesta, katselin telkkua ja lueskelin kirjaa. Ja menin nukkumaan ennen muiden tuloa kotiin. Taisin kaivata tuota hiljaisuutta ja omissa oloissa olemista. Olen niin harvoin yksin kotona.
Mietin kyllä alkuillasta soittaisiko ystävälle ja pyytäisin paukuille tuohon kylälle, mutta sohva ja lämmin viltti vetivät pidemmän korren.Äiti ilmoitti eilen tulevansa meille kyläilemään. Ei kyllä tiedä tarkalleen vielä milloin, huhti-tai toukokuussa. Mukavaa, että hän jaksaa matkustaa vielä vaikka ei suoria lentoja olekaan. Mutta kun on tuttu reitti niin meneehän se. Harmi vaan, että olen töissä, lomat on vasta heinäkuussa. Toukokuussa on kyllä pari kertaa torstai pyhäpäivä, voisin ottaa perjantain vapaaksi ja olla edes neljä päivää mummin kanssa, samoin tytöt.
Mutta ennätetäänhän me töiden jälkeenkin "lungo mare" kävelemään. Vaikka sateenvarjon alla;) Muiden tuloista ei ole vielä tietoa, sisko ilmoittautui tulevansa .... mites te muut???

8 kommenttia:

kirsi kirjoitti...

Tuollaista viikonloppua minakin taalla joskus kaipaan. Saisin olla yksin kapertyneena sohvalle kera filtin ja 2 karvaturrin. (ehka nekin voisi olla kennelissa)

Me olemme menossa Suomeen kesakuun loppupuolella, taidan jaada sinne tyttojen kanssa elokuun alkuun. Sina menee heinakuun alussa riparileirille. Teppo tulee tanne takaisin aikaisemmin eli on Suomessa jotain 4 viikkoa.
Meille ei ole ketaan tulossa ennen kun vasta jouluna. Silloin tulee ystavaperheemme, heilla on 2 poikaa,Auriksen ja Miksun ikaiset.

finkinja kirjoitti...

Voi miten pitkän aikaa olette Suomessa!!! Me ei todellakaan taideta mennä tänä kesänä sinne, mä kyllä voisinkin ja haluaisin .... Mutta ehkä sitten ensi vuonna;)

Jonna kirjoitti...

Minäkin saan suomalaista seuraa torstaina, en tosin Suomesta asti vaan Meksikossa asuvan ystävän mutta sehän on melkeen sama juttu! Samankielistä seuraa on aina kiva saada. Kesän reissut on vielä ristissä, en myöskään tiedä jätänkö tänä vuonna väliin...mieli niin tekisi vähäksi aikaa kotiin!

finkinja kirjoitti...

Eikö ole kiva saada suomalaista seuraa aina joskus? Tekee hyvää pälättää ihan omalla kielellä:)
Mulla saattaa mennä useampikin vuosi Suomen käyntejen välillä:( Mutta kaikkeen ihme ja kumma tottuu:/

Marjut kirjoitti...

Sohvalla viltin alla onkin kivaa istua ja katsella telkkua vaikka.
Anoppinihan aina harmittelee kun minä olen niin paljon iltaisin yksin(miehellä paljon kokouksia sun muuta), ja minähän nautin nykyään yksinolosta kun lapset nukkuvat. Ihana rauha maassa*aaah*
Kiva että äitisi jaksaa vielä tulla. Minua harmittaa kun minun äitini ei koskaan varmasti jaksa tänne tulla:(
Tänne on muuten luvattu perjantaina + 17 ja nyt on niin helkutin kylmää vielä, tosin sunnuntaina taas lämpötilat laskee liki nollaa :/ Kummallista vaihtelua.

finkinja kirjoitti...

Marjut, puhaltele niitä lämpöisiä ilmoja tännekin;) Samoja lämpötilan vaihteluja tänne tiedossa.
Mä olen melkein joka ilta tyttöjen kanssa "yksin" kotona, mies on yleensä töissä. Siihenkin on jo tottunut ja oikeastaan vaikeaa tottua jos hänellä on pidempi vapaa.

ebrufin kirjoitti...

Piipahtaja taalla- varmaan kolmas kerta tanaan:)

finkinja kirjoitti...

Ebrufin, senkun piipahtelet;)