sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

Auringonpaistetta ja huonoa oloa :/


Kesäaika on alkanut ja päivä on pidempi! Aamulla tulee kyllä oleen vaikeempi herätä tuntia aikasemmin, mutta kai siihenkin tottuu.

Tämän viikonlopun on kruunannut mahtava kevätilma :) Aurinko on paistanut täydeltä terältä ja plussa-asteita oli tänään jopa 18. Suunnitelmissa oli vaikka mitä viikonlopulle, mutta mahatauti veti sängynpohjalle ja kylppärin puolelle :( Ennätin kuitenkin lauantaiaamuna käydä Katin ja koiran kanssa kävelyllä, pestä pari koneellista pyykkiä, vaihtaa ulkokasveihin mullat, kaivaa kesäkukkien siemenet esille, lämmittää pakkasesta korvapuusteja + muuta hyvää Katille ja kaverille projektin teon kevennykseksi .... ja siihen se sitten loppu!

Sunnuntaipäivä on mennyt lepäillessä ja keräillessä voimia työviikkoon. Huomenna alkaa viimeisen kahden ja puolen kuukauden koulupakerrus. Tytöillä ensi viikko aamuvuoroa, esikoisen herätys kuudelta ja nuorimmaisen ennen kuin lähden itse töihin. Siitä se taas lähtee käyntiin.

9 kommenttia:

ebrufin kirjoitti...

Olenkohan vanha vai mita, mutta reagoin tuohon kellonsiirtoon:( Saas nahda minkalainen paiva huominen on...tanaan veto poissa, vasy, ja sellainen kiukku olo...

Mutta lammin oli meillakin- ihanaa!

finkinja kirjoitti...

Taitaa olla tuo ikä mikä vaikuttaa jo meihin ;) Mutta kyllä nuo tytötkin valittavat jo huomista aamua ja aikaista heräämistä. Ollaan huomenna varmaan tosi venttejä ja ärtsyjä .... ja samaan aikaan pitää heräillä :O

Papi kirjoitti...

Hei vaan täältä Suomen Tampereelta, löysin blogiisi linkin-linkin kautta kuten niin moniin muihinkin.

Tekstejäsi oli hauskaa lueskella ja näin koirattomana koiraihmisenä Kimi veti heti huomion itseensä :)

Marita kirjoitti...

Meilläkin alkaa arki taas ja samat 2,5kk pakerrusta ennen pitkää kesä lomaa. Lapset laskee viikkoja ja jopa öitä.

Susa kirjoitti...

Kiva ku sait kuitenkin vahan puutarhahommia tehtya :) Toivottavasti ensi viikonloppu menee terveena :)

kirsi kirjoitti...

Meilla ei kesaaikaa tunneta ja tytoilla on koulua viela tasan tarkkaan 49 paivaa!
Pitaisi ostaa noita tulppaanin ja narsissien sipuleita, ne taytyy nyt huhtikuussa laittaa maahan. Ostin riippupetunioita, pari yrttia ja pikkuorvokeita ruukkuihin (tapettaviksi, tyttaret ilmoittivat vienosti).

Marjut kirjoitti...

Voi sieltäkö minä meidän mahataudin nappasinkin. Meillä oli tänä aamuna minulla ja pojalla mahat kipeät, tytällä 38 kuumetta.
Että kotosalla ollaan kaikki. Toivottavasti siellä ollaan jo paremmassa kunnossa.

Minullekkin vaikuttaa tuo kellonsiirto. Lapset eilen kyllä menivät nukkumaan ihan ok, mutta taisi johtua siitä että olivat kipeeksi tulossa.

Hyvää viikkoa :)

mamãe kirjoitti...

Toivottavasti oot jo parantunut! Meillä ei siirretä kelloja, muualla Brasiliassa kyllä mutta ei täällä peräkylillä, aika hassua. Hankalaa se on sen takia, että telkkariohjelmien alkamisajat kerrotaan jossain muussa kun meidän paikallisessa ajassa ja aina saa miettiä mihin aikaan se sitten oikeesti alkaa se ohjelma...

finkinja kirjoitti...

Parempi olo on jo, kiitos huolenpidosta:)

Papi; kiva kun löysit tänne. Tuo Kimi on kyllä nimensä veroinen:) On tullut kaimaansa;)

Susa; pidetään peukkuja että ens viikonloppuna en taas makaa!!

Marjut; jaffaa vaan juomaa koko poppoo. Mä otin kyllä paikallista lääkettä, rakijaa eilen ... taisi auttaa;)