perjantai 22. helmikuuta 2008

Duhadedä

Nyt se taas iski !!!!!!!! Hiljaa hiipien, ilman minkäänlaisia varoituksia eilen alkoi! Vai olikohan eilinen masennus flunssan oireita??? Nyt kuitenkin pää on tukossa, nenä valuu ja on niin tönkkö olo.

Tänä aamuna etsin epätoivoisena keittiössä propolisuutetta, mutta sitä ei ollut. Mies oli kai huikannut loput naamaan ja heittänyt pullon pois. Tietysti! Olen tainnut jäädä koukkuun siihen aineeseen, sitä kun otan ei tule kovia flunssia. Ainakin niin haluan uskoa.

Työkaveri niiskutti töissä kanssa ja valitteli kurkkukipua. Mehän emme saisi flunssaisena tehdä töitä, mutta kukas meitä tulee tuuraamaan. Ei kukaan! Eli siellä niiskutellaan ja yskitään yhdessä ja toivotaan ettei kukaan "valkotakkinen" tule tarkastukselle.

Eilinen päivä oli todella aivan kauhea. Iski jostain syystä (tai tiedän syyn) kauhea masennus. Hermostuin aamulla työkaverille (en tietenkään mitään hänelle sanonut vaan kiristelin itsekseni hampaita) ja sitten erehdyin kysymään mieheltä miten meni esikoisen infossa koululla. Ja siitä se taas alkoi!!! Hermostuin ja aloin miettiä kaikkea ja kyyneleet vaan valuivat. Eikä tilanteeseen tietenkään auttanut surullisen jakson katsominen mielisarjasta. Naama punasena istuin koko illan. Tytöt olivat kavereilla ja mies lähti töihin ja minä itkeä pillitin miehen sanoessa heit. (Myöhemmin soitti ja tarkisti mikä oli itkutilanne.)

Illalla jäin seuraamaan vielä uutisia Kosovosta ja Serbiasta. Hiljalleen alkoi tulla se vanha pelko "taasko se alkaa?" Mitä tuollainen uhma ja kiihko saattaa saada aikaan!
Kroatian lähetystöön yritettiin tunkeutua ja Kroatian lippu poltettiin. Eipä muittenkaan maiden lähetystöjä säästelty.
Kroatialainen koripallojoukkue kääntyi matkalla Beogradiin takaisin. Eikä muutenkaan kehoiteta kroatialaisia matkustamaan Serbiaan aivan turhan takia.
Euroviisujen pito Beogradissa on nyt sitten vaakalaudalla. Tänään kuulin, että uutta paikka etsitään. Ihan samahan missä ne kisat vietetään.

Meidän rantakaupunki Opatija on tänä viikonloppuna täynnä musiikki-ihmisiä. Opatijassa pidetään Kroatian karsinnat Euroviisuihin, Dora. Mies sanoi nähneensä jo vaikka kuinka monet kuuluisuudet hotellilla ja tytöt ovat vihreitä kateudesta.
Kohta pitää siirtyä sohvalle nuorimmaisen viereen. Ennakkokuunteluiden perusteella mitään hyvää ei ole kyllä tiedossa. Eli emme tänäkään vuonna tule kilpailemaan kärkipaikoista:( Ja joskus vuosia sitten Kroatia oli siellä ensimmäisten joukossa.


5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Isot halitukset duhadenälle.

Toivottavasti tänään on iloisempi päivä.

Jonna kirjoitti...

Tulin heti vastavierailulle, Paranemisia! Minä täällä väistelen flunssaa vaikka työkaverit ovatkin jo taudin saaneet.

kirsi kirjoitti...

Voi ei, yritahan nyt dropat itsasi.
Iso hali taalta kesan keskelta.

Susa kirjoitti...

Paranemista :)

Minna kirjoitti...

Onko mieli jo parempi? Joskus kunnon itkut auttaa, on parempi kuin olisi kuin mitään ei olisikaan...Ymmärrän kyllä, että poliittinen tilanne pelottaa! Luen joka päivä uutisista mitä siellä on tekeillä.
*hali*