sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Väsyttää ....


 ..... niin kauhiasti!! Kun voisinkin viettää useamman päivän niin kuin Đuro kuvassa. Nukkua univelkoja pois. Vaihtaa vaan asentoa sängyssä ja vetää peitto korvien päälle. Jostain syystä nukun viikonloppuna tosi hyvin, mutta viikolla herään jo neljän jälkeen enkä saa enään kunnon unta vaan alan miettiä vaikka mitä. Vaikka olen vuosien aikana oppinut olemaan miettimättä asioita yöllä (yöhän on nukkumista varten), tuo huono tapa on iskenyt taas. Onneks saan nukahdettua illalla ... tai oikeastaan sammun joskus jo sohvalle, jos vaan annan siihen itselleni luvan. 

Väsymyksen syy taitaa olla suurimmalta osalta töissä. Se on niin helkutin raskasta!! Tällä vauhdilla en kyllä jaksa eläkeikään. Enkä haluakaan odottaa sitä tuolla!!!! Pakko löytää uusi homma ja vielä sellainen joka on se mistä olen aina haaveillut.
Toinen syy on kaikessa mitä on viime aikoina tapahtunut. Yksi päivä rauhallista, toinen jo erittäin räjähtävää .... Ja sehän vie voimia itsekultakin. Sairastelua, aikuistumista, rahanpuutetta ... vaikka mitä!

Joulu on kahden viikon kuluttua ovella. Ei kuulemma saada tänä vuonna joulurahoja firmasta, kun kaupungilla ei ole enää ylimääräistä rahaa. Saadaankohan edes firman puolesta lahjakorttia kauppaan ... sitä ei vielä tiedä. Päätin jo etten lähetä joulukortteja tänä vuonna ... ensimmäisen kerra kahteenkymmeen vuoteen! Ei siis minkäälaista juolukorttipajaa eikä askartelua. Saatte nyt sitten joulutervehdyksen netin kautta jossain muodossa .... sähköpostilla, naamakirjan, blogin tai vaikka skypen kautta ... katsotaan miten ennätän ... ja jaksan. 
Enkä ole ostanut vielä yhtään joululahjaa!!!! Just niin, kuulitte oikein, en yhtään!! Se asia pitää hoitaa tällä viikolla, jos vaan rahatilanne antaa myöten. Lahjojen osto ja antaminen on täällä vuosien mittaan vähentynyt (yksi hyvä asia), tytöille on pakko hankkia mitä toivovat ja tietty miehelle jotain mistä tykkää, mutta muut sukulaiset saavat ihan jotkut pienet lahjat. Ja ne yleensä hankitaan miehen kanssa yhdessä. 

Mutta ... jospa joulupukki yllättäisikin tänä vuonna jollain aivan mahtavalla lahjalla ..... :)

4 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Kuulostaa niin tutulta.Meillä on kanssa ollut koko tämä vuosi ihan yhtä aallonpohjalla keikkumista. Minä herään yleensä 3-4 maissa ja pyörin sängyllä miettien niitä näitä ja sitten nukahdan vielä hetkeksi, töissä olen niin kuin nytkin ihan kuoleman väsynyt. Viimeksi eilen tuli taas mukava yllätys, poika ajoi auton metsikköön, joka juuri oli tullut korjauksesta ja taas...en jaksa edes ajatella..ärsyttää ja väsyttää ja vaikka mitä...
Jotenkin tunnen suurta yhteenkuuluvaisuuden tunnetta kanssasi, vaikka emme edes tunne toisiamme.
Tsemppiä sinulle, toivottavasti saat uuden työpaikan ja elämä alkaisi pikkuhiljaa näyttämään valoisampaakin puoltansa.
Hyvää viikon jatkoa sinulle ja perheellesi.

elsi kirjoitti...

Pukki saisi kyllä antaa sulle pussillisen arkiviikkounihiekkaa.

MaaMaa kirjoitti...

Mä olen ostanut tasan yhden lahjan, hanilke, ja taitaa jäädä ainoaksi henk.koht. lahjaksi tänä vuonna. Ehkä leipasen nimikkopiparit "avoppivanhemmille" ja hanin kanssa hankitaan niille yhdessä jotain pientä. Kun tätä joulua ei vietetä muiden kuin heidän kanssa, niin lahjoihin ei "tartte" niin panostaa. Tärkeintähän on se yhdessäolo ja rentoutuminen Jouluna...

Mäkin usein heräön yln pikkutunteina ja jäön pohtimaan kaikenlaista. Yön pimeässä monet asiat painaa mieltä, ja se on tosi inhottavaa. Toivon sulle hyviä unia joka yölke, voimaa töihin ja sitä jotain ihanaa yllätystä Joulupukilta! <3

Yaelian kirjoitti...

Ihana venyttelevä kisu!
Voi kurjaa,toivottavasti löydät jossain vaiheessa vähemmän raskaan työpaikan.Toivottavasti saat joulun aikaan levätä ainakin niin,että jaksat hieman enemmän.Täällä ei ole joulua,joten joululahjojakaan ei ole tarvinnut ostella(tosin lähetin jotain pientä Suomeen..)
Jaksamisia !