sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Voi kun olis .......kesä aina!!!
Se tuli meileen tänään, kun polskuttelin tuolla meressä. Miten tuollainen tavallaan pieni asia voi tuntua välillä niin suurelta, ihanalta, helpottavalta ...!!
Olin jo perjantaina päättänyt, että viikonloppuna pitää ainakin yhtenä päivä vielä ennättää rannalle. Ilmat ovat niin mahtavat!! Syyskuun 11. päivä ja lämpötila on kolmeakymmentä ja merivesi noin +24. En muista näinä kahtenakymmenenä vuotena, että oltais näin myöhään vielä käyty rannalla.
Meinasin mennä tänään yksin rantsuun, jos kukaan muu ei suostu lähtemään, mutta sainkin miehen mukaan. Oliskohan tuo joku neljäs kerta tänä kesänä, kun hän sinne suostu;) 
Ihanan vähän ihmisiä, enemmänkin paikallisia jotka nauttivat mahtavasta sunnuntaisäästä. Ei ollut liian kuumaa ja vesi just sopivasti piristävän viileää muttei liian kylmää ... Ei siis todellakaan kylmää, jos mieskin sinne suostui peräti kolme kertaa. 
Yritin oikein imeä itseeni tuota hetkeä .... meren tuoksua, auringon lämpöä keholla, pienten kalojen uiskentelua jalkojen ympärillä, lämpimien kivien hehkua jalkapohjissa, lokkien kaakatusta jossain kauempana ...Uh! Tätä aurinko-ja merienerkiaa tarvitaan talven varalle!!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja täällä ensimmäinen syysmyrsky riepottelee pihapuita...
Tosin mä kyllä kyllä tykkään siitäkin! Asfaltti kiiltää katulamppujen valossa ja keltaiset lehdet kahisee punaisten kumisaappaitten alla...
Ei silti, taas rupes tekeen mieli sinne!!
Terkuin Mari

MaaMaa kirjoitti...

On ollut uskomattoman lämpimät nämä syyskuun päivät; ei uskoisi että jo puolivälissä syyskuutakin mennään ... pitää imeä lämpöä ja aurinkoa talven varalle, tosiaan :)

finkinja kirjoitti...

Mari,
kyl pitäis osata nauttia syksystäkin mut se on niin synkkä täällä. Tietty jos on ihania aurinkoisia syyspäiviä niin mikäs siinä, mut kun alkaa sataan ja sataan ja on sumuista ja kylmää ja .... uh!!! Pitää vaan muistella kesää ja suunnitella tulevaa kesää:)

MaaMaa, pitää tosiaan nauttia nyt ja imeä aurinkoa ja lämpöä talven kylmyyden varalle!