lauantai 1. elokuuta 2009

TunnustusSain Susannelta tämän ihanan tunnustuksen, kiitos :)
Jaan sen teille kaikille ihanille blogiystäville jotka jaksatte seurata elämäämme täällä Kukkulalla.

5 kommenttia:

Elina Koivisto kirjoitti...

Elämääsi on ihana seurata!!! Kiitos sitä, että jaksat lukea minun postauksiani!

Anonyymi kirjoitti...

Hei
ja terveisiä Norjasta!

Blogikamusi Elsi antoi vinkkiä, että asut Kroatiassa. Tiistaina ollaan menossa Pula kaupungin lähelle viikoksi.
Lämmintä näyttää säätiedotuksen mukaan olevan ensi viikolla ja jopa vesisadetta luvattu ainakin tiistaiksi. Sadetta pakoonhan me lähdetään ja harmi vaan jos sielläkin vettä sataa. Onko ne vesisateet siellä vaan kuuroja vai sataako tyyliin koko päivän?

Jos sinulla on hyviä Kroatia vinkkejä antaa niin ilomielin otan vastaan :)

Outi.

finkinja kirjoitti...

Elina :)

Outi,
kiva kun olette tulossa tähän naapuriin:)
Lämmintä ja erityisesti helteitä on luvassa ensi viikolle. Tiistaille on luvattu ukkoskuuroja ja hillittömien helteiden pitäisi hieman hellittää, tälle päivälle on meinaan luvattu jopa +35 ja se alkaa olla jo liikaa. Sadekuurot näin kesällä ovat yleensä pikaisia ja RAJUJA, menevät puolessa päivässä ohi mutta saattavat olla todella rajuja. Jos olette leirintäalueella niin varautukaa rajuilmaan. Mutta muuten luvassa kaunista:)
Itse koko Istria on näkëmisen arvoinen etenkin jos olette autolla liikenteessä. Istrian niemimaan sisäosa muistuttaa Toscanaa,siellä on ihania pikkukaupunkeja kuten Motovun ... rannikolla Porec ja Briunin saari ovat näkemisen arvoisia ...
Nauttikaa oikein kunnolla ja hyvää matkaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei.


Löysin hotellin siitä Punta Verudelan alueelta. Heh taitaakin olla kunnon turistirysä :D Noh samapa tuo pääasia, että on katto pään päällä.

Onko se Brijunin saari käymisen arvoinen paikka, kun luin, että sieltä löytyy mm. safari. Olisi meidän pian 6veelle jotain katseltavaa.

Matkakuume alkoi heti, kun matkalaukut varastosta hain :D

Avoimin mielin lähdemme matkaan ja kuvista päätelle siellä on upeaa joten tuskin tulemme pettymään.

Oikeen hyvää sunnuntaita sinulle :)

Outi

finkinja kirjoitti...

Elokuu on varsinkin Etelä-Saksalaisten ja Italialaisten lomakuukausi joten sen takia saattaa olla ryysis. EI muuta kuin hermot kasaa ja mukaan:)
Briunin saarella on tosiaa safari ja siellä voi kulkea jaloin tai pikkujunilla. Saattaa vaan olla, et jos on tosi kuumaa eläimet etsivät varjoa ja menevät hieman piiloon. Mutta kyllä se on ihan näkemisen arvoinen, se retki vie teiltä noin päivän verran.