torstai 27. elokuuta 2009

Torstai OLI tosiaan toivoa täynnä!

Mä vaan hymyilen:)
Ihan kuin olis sadan kilon paino pois harteilta!
Nyt syksy voi lähteä käyntiin normaaliin tapaan. Mikä helpotus!
Esikoinen sai matikan ja kemian läpi ja voi jatkaa koulunkäyntiä normaaliin tapaan. Minä vaan joudun nyt sitten pitämään lupaukseni ja antaa tytön laittaa pieni tatuointi ... ja itse myös!! Tatuoinnin laitto on ollut meillä keskustelun aiheena jo jonkin aikaa ja ole sitä yrittänyt työntää syrjään. Mutta esikoisen siitä koko ajan puhuessa ja tuolla rannalla ihmisiä katsellessa olen alkanut lämpenemään ajatukselle ... eihän se niin kauhea olekaan ... mitäs jo laittais vaikka itselleni ....
Nyt varmaan ajattelette, et eukko on ihan seonnut keski-iän ylitettyään (virallisestihan keski-ikä on todella ylitetty) :) Mutta kun kaikkea on tapahtunut vuoden aikana, niin olen alkanut miettiä että elämässä pitää ennättää kokeilla vielä sellaisia asoita joita on aina halunnut/ei ole uskaltanut/ei ole ollut mahdollisuutta tehdä. Voihan se olla ettei tuossa tatuoinnin otossa ole mitään järkeä, mutta ei ole monissa muissakaan asoissa ... eli ei mietitä onko siinä järkeä vai ei! Joku tykkää joku ei.
~
Sain tänään kuulla vielä pari muuta ilon aihetta ...
kävin näytättämässä luomiani jotka ovat hieman mietityttäneet jo pari vuotta eivätkä kuulemma ole mitään pahoja. Jos haluan ne poistatuttaa, voin se tehdä mutta mitään syytä siihen ei ole.
Eikä pitkäaikaisen yskän syynä ole astma vaan vaiva joka saadaan ehkä pois ruokavalionmuutoksella ja muilla keinoilla. Hieman inhottavampi diaknoosi on se, että lääkäri totesi ihottumaläikkien ja kynsissä olevien läikkien olevan psoriaasin syytä. Mutta sitä olen jo epäillyt, halusin vain asialla vahvistuksen. Nyt tiedän miten toimia.
~
Nämä on niitä elämän pieniä onnellisia asoita ... niiden takia elämä on suurimmaksi osaksi aivan ihanaa :) Ja näinä päivinä unohtaa kaikki murheet ja surut ja tuntuu, että jaksaa taas eteenpäin vaikka mitä tapahtuu.
Mies ei ole vielä saanut omia tuloksia, mutta uskon niiden olevan hyvät.
Mä alan todella uskoa siihen, että positiivisella asenteella ja asioden visuoinnilla on suuri osa kaikessa mitä meille tapahtuu ...
~
Kiitos teille ihanat kamut mukanaolosta ja ihanista kannustuksista:)
Ja tänään olen lähettänyt monen monta kiitosta tuonne jonnekin yläilmoihin:)

19 kommenttia:

Elina Koivisto kirjoitti...

Hienoja uutisia!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa:),olipa kiva,että positiivisia asioita on tapahtunut,sinä ja perheesi ne ansaitsette jos kuka!!

Ei lainkaan hullumpi idea tuo tatuointi:),ikä ei tosiaankaan ole este,anna palaa vaan.
Eräs tuntemani henkilö laitatti viisikymmen vuotis synttärin kunniaksi tatuoinnin.Tatska laitettiin toisen nilkan (siihen missä pohje alkaa)taakse,siinä on pienet siivet,tosi kivan näköinen.Tuumaili itse,ettei kyseinen paikka ole kovin altis edes "rypistymiselle",vitsaili etteivät ala siivet sitten niin herkästi lerputtamaan.Itse sanoi halunneensa tatskalla ilmaista luottamustaan siihen,että elämä kantaa!

-Uppis-

Suzhouren kirjoitti...

Ihania ilonaiheita!

Yaelian kirjoitti...

Kiva kuulla että kaikki meni hyvin! Ja oikein ihanaa viikonloppua!

Nina kirjoitti...

Hienoja uutisia on aina ihana lukea!

Oikein ihanaa viikonloppua ja mene vain se tatutointi ottamaan, jos kerran tykkaat ;-)

Allu kirjoitti...

Ai kun kiva kuulla!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa ihanaa! Tsemppiä jatkoon ja ihania asioita vielä rutkasti lisää!

anumorchy kirjoitti...

Kiva kiva! Onko isannalla mielipidetta tatuoinnista? Meilla on. Mina olen joskus vahan ehdottanut etta tekisin, ja ilme on mennyt aika mykkyraan.
Muuten eikos se olisi parempi tehda talvella, vahemman tulehtumisvaaraa ym?

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla hyviä uutisia!!!
Mun piti ottaa tatska 40-vuotisen elämäntaipaleen kunniaks, mutta
sitten se jäi, kun täälläkin meni miehellä ilme ihan mykkyrään - ovat
kuulemma rumia(?)
Mä olisin varmaan ottanut jotain kiinalaisia kirjaimia, joiden mä olisin luullut olevan joku syvällinen miete, mutta mikä ois todellisuudessa osoittautunut tekstiksi "hapanimelää kanakeittoa halvalla" =)
- Mari -

MaaMaa kirjoitti...

Aivan ihania uutisia! Onnea tytölle, että pääsi matikasta ja kemiasta läpi! Ja onnea sulle, että sait hyviä uutisia luomitarkastuksesta!! Harmi, että sinulla on psoriasista, mutta kuten sanoit niin parempi nyt kun tietää, niin sitä voi hoitaa oikein yms. Toivottavasti pysyy aisoissa :)
Positiivisella asenteella ON vaikutusta ihan ehdottomasti!! :))

Ja mikäettei tatuointia ottamaan. Kuten sanot, niin kerran sitä vain eletään eikä tatuoinnin ottaminen kuitenkaan ole mitään varsinaista "hölmöilyä" :) Joku pieni tatska mikä jotenkin vaikka kuvastaisi kokemuksia tai uskomuksia tai muuten asia jolla on jotain merkitystä sulle ois tosi makee! :)

Iloista viikonloppua!!

finkinja kirjoitti...

Elina,
eikö olekin:)

Uppis,
kiitti. Yritän nyt miettiä jotain aivan pientä kuvaa mikä jotenkin liittyy itseeni tai elämääni ... enkä keksi ...

Suzhouren/Yalelina/Nina,
mukavaa viikonloppua teillekin:)

Allu/Suurella Sudämellä
:)

Anumorchy,
no meidän isäntä on ollut aina sitä vastaan, laitto sen kuka tahansa. Mutta nyt ei ole kyllä ihme ja kumma mitenkään erityisesti sitä kieltänyt tai sanonut jyrkkää vastalausetta. Ehkä ei usko et meinaan se tosiaan laittaa:)
Joo ajateltiin pikkasen syksymmällä kun nää helteet menee ohi ... ja rahaa pitää saada kasaan:)

Mari,
no ota se nyt sitten 45-vuotislahjaks ... ja laitatuta se sellaseen kivaan paikkaan minkä mies vaan näkee;) Ehkä mieli muuttuis ;D
Mä ajattelin kans jotain kiinalaista merkkiä, mut kuka mulle tosiaan kääntää sen todellisen tarkoituksen ... ettei tule just tollasta tekstiä :D

MaaMaa,
kiitti:)
Mulla on ollut tota psoria jo vuosia, mutta se on ollut ja on vieläkin melko lievää. Nyt vaan se todettii ihan kunnolla.
Toi tatuoinnin otta olis tavallaan mulle sellainen rohkea teko, et uskallan tehdä jotain mulle melko uhkarohkeaa ... aina kun olen ollut se "kiltti tyttö". Nyt vaan tosiaan kehittelemään kuvaa ... onko ehdotusta?
Mukavaa viikonloppua:)

sateenkaari kirjoitti...

İhana kuulla,etta elamaan on tullut paljon positiivisia asioita kaikkien vaikeuksien jalkeen.Olette nama hyvat asiat todellakin ansainneet.
İhania ja onnellisia tulevan syksyn paivia koko perheelle.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Finkinja
Olipas mukavia uutisia! Ihanaa, että elämä aina välillä hymyilee meille itse kullekin. Olen todella oikein ilonen koko teidän perheen puolesta. Nyt vielä pidetään peukkuja miehellesi, että kaikki menee parhain päin.
terveisin
- bosnialaisen vaimo
ps. loma Makarskassa oli jälleen kerran ihana, kävimme myös pari päivää Dubrovnikissa tuttavien luona. Ehdottomasti taas ensi kesänä uudestaan!!

kirsi kirjoitti...

Hienoa! Ihanaa kuulla hyvia uutisia!
Tatuointi, jos kerran haluat, mikas siina. Ma varmaan pyortyisin jo kun katsoisin sita vempainta, mahtaakohan se sattua??

finkinja kirjoitti...

Sateenkaari kiitos:)

Bosnialaisen vaimo,
kiitos:) Joko teidänkin loma meni ohi?? Aina liian lyhyt, mutta uudestaan taas ensi kesänä;)

Kirsi;)
ehkä se tatuoinnin laitto tuntuu pikkasen, ainakin mitä olen muiden puheista kuullut. Mutta kerrankos se kirpaisee:)

mamãe kirjoitti...

Miten ihania uutisia ja varmaan tosiaan lähti paino pois harteilta niin kuin sanoit. Hienoa, että esikoinen pääsi tenteistään läpi! Ja hyvä kun sait säkin lääkärikäynnit hoidettua ja asiat selviksi.

finkinja kirjoitti...

Mamae,
kyllä se aina helpottaa kun saa hoidettua ikävänpuoleisia asoita pois:)

Anne kirjoitti...

Odotamme innolla kuvaa tatuoinnista!

MaaMaa kirjoitti...

Miten ois joku tammonen korentomainen
http://www.tattoo--ideas.com/images/body.jpg

...se muistuttaa myos vahan enkelia, mutta ei ois niin "lassy"

Ja sopivan pienikin

:)