lauantai 4. heinäkuuta 2009

Kultturikesän avajaiset

Kukkulalla alkoi 1.7. kulttuurikesäfestarit. Olimme miehen kanssa alkuillasta virallisissa avajaisissa, mutta myöhäisillan konserttiin emme ostaneet lippuja.

Illalla esiintyivät kukkulan mies- ja nais- á capella kuorot vieraineen. Suurin osa esityksistä pidetään kukkulan vanhalla kirkkorauniolla ja me menimme kuuntelemaan tätä raunikirkon yläpuolella olevalle tornille. Nuorimmainen videoi pätkän yhdestä kappaleesta jossa molemma kuorot esiintyivät yhdessä. (Älkää välittäkö miehen kommenteistä esityksen aikana;) )

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Jostakin kautta rantain päädyin blogiisi ja olen sitä seurannut pari kuukuatta. Emme tunne, elämäntilanteemme ovat varsin toiset emmekä varmaan kohtaakaan, mutta blogiasi on mukava lukea. Lukea elämäsi hetkiä, ihmisiä ja tapahtumia. Ihan kuin olisimme jo tuttuja.

Kaikkea hyvää elämääsi kukkulalle toivoo E. (alta nelikymppinen perheenäiti Tampereelta)

finkinja kirjoitti...

Tosi kiva huomata, että täällä käy uusia lukijoita;) Tämä on tätä mun arkea ... kaikkine iloinen ja murheineen ... toivottavasti jaksat kulkea mukana:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Finkinja
Terveiset koleasta Suomen suvesta. Matkakuume alkaa vähin erin nousta, 3 viikon päästä on vihdoin lähtö Kroatiaan. Istria on blogisi myötä alkanut kovasti kiinnostaa ja leikittelen ajatuksella, että ensi kesänä reissuammekin siihen suuntaan. Mitä paikkaa suosittelisit?
Bosnialaiselle Istria on tietenkin jollakin tapaa tuttu jo ennestään, mutta minä meillä päätän missä lomaillaan:)
Toivon, että perheessäsi ovat vaikeat ajat nyt ohi ja voitte nauttia kesästä.
Terveisin
- bosnialaisen vaimo

Allu kirjoitti...

IHana tunnelma, tuo musiikki ja kaupungin valot. Ja kiva kuulla, että miehelläs menee hyvin.

finkinja kirjoitti...

Bosnialaisen vaimo,
teillä on vielä loma edessä, kiva juttu:) Toivottavasti elokuussa onkin sit paremmat ilmat, nyt on todella epävakaista enkä mä ole vielä kertaakaan uinut!!!
Istriassa on vaikka kuinka paljon kivoja paikkoja ... riippuu siitä tykkäätkö rannikosta tai sitten Istrian sisämaasta joka muistuttaa Toscanaa. Mihin päin menette tänä vuonna?

Allu,
mä tykkään lämpöisistä kesäilloista täällä ... valoista, tunnelmasta ...