tiistai 28. heinäkuuta 2009

Koirapotilas ja eka työviikko


Sain jo noottia, kun en ole päivittänyt kuulumisia viikkoon;) Kiva huomata, että joku sentään käy täällä kuikuilemassa. Olen ollut joka päivä aloittamassa postausta, mutta jotain on tullut väliin ... joko jotain muuta tähdellisempää hommaa tai sitten vain en ole saanut ajatuksia kasaan vaan harhailevat pilvien tapaan jossain tuolla yläilmoissa. Viikonloppuna odottelimme sukulaisia vierailulle, mutta menivätkin suoraan kesäkodilta omaan kotiin.
Viimeisinä lomapäivinä yritin nauttia rantaelämästä mahdollisimman paljon, mutta sunnuntaina tuli siihenkin toppia. Kimikoira leikki kunnon vahtikoiraa ja ryntäsi pihalla vieraiden koirien kimpuun ja siinä komennellessa vääntyi yksi kynsi aivan paikoiltaan. Koska koira ei antanut edes minun tehdä asialle muuta kuin puhdistaa tassua hieman verestä, oli pakko lähteä eläinlääkärille. Onneksi tuo rantakaupungin kunnallinen lääkäri päivysti ja saatiin homma hoidettua puolessa tunnissa. Kuonokoppa oli pakko laittaa koiralle eikä tarvinnut sitten edes antaa rauhottavia:) Lääkäri nyppäsi sen loukkaantuneen kynnen kokonaan pois, toivottavasti tilalle kasvaa uusi nopeasti. Nyt tuossa tassussa komeilee hieno vihreä nyrkkeilyhansikas:)
Kimi oli ihan vaivalloinen, kun ei voinut astua sillä tassulla ... kannoin keskelle pihaa puskan viereen hoitamaan asiansa, mutta katsoi mua niin surkeena ihan kuin sanoakseen ettei se onnistu kahdella jalalla tasapainotellen ... en ole nyt sitten seuraillut miten homma hoituu;)


Olimme jo aikasemmin tilannee trimmaajan ja tänään eläinlääkärillä käynnin jälkeen (mies ja nuorimmainen kävivät vaihdattamassa siteen) saatiin helpompi hoitoinen kesäkampaus:) Nyt ei ole enää niin kuuma ja helpottaa munkin elämää;) Tuo siteessä olevan tassun mun pitää kyllä leikata sitten, kun otetaan side pois.

Ensimmäinen työviikko on jo melkein takana!
Ja nopeesti viikko on mennytkin. Tuuraan nyt työkaveria ja mun hommia tekee toinen tuuraaja. Itse asiassa on helpompaa olla pomona. Joudun kyllä menemään puoli tuntia aikaisemmin, mutta pääsen pois myös aikaisemmin. Ja kun saan kokkailut tehtyä ja paperihommat pois niin voin pakata kimpsut ja lähtee kotiin.
Parina päivänä olen vain tullut kotiin vaihtamaan vaatteet ja ottamaan rantakassin kainaloon ja bussilla rannalle. Eilenkin oli aivan mahtava uintikeli!! Ja merivesi on niin lämmintä, ehkä hieman liiankin lämmintä. Mutta siellä lilluminen auttaa unohtamaan kaikki maailman murheet ja vaivat:)

11 kommenttia:

bissecat kirjoitti...

Voi poloista reppana parka.Meillä Roki ei ees kuule enää vahtimiset alkaa olla loppuvaiheessa.

Marjut kirjoitti...

Minäkin olen täällä kuikuillut, ihan salaa vaan;)


Voi pientä koiraa reppanaa, toivotaan että saa siteen pian pois niin pisutouhutkin onnistuu paremmin;D

Mukavaa loppuviikkoa ja paljon aurinkoa että pääset mereen lillumaan:)

ebrufin kirjoitti...

Juu- tuonne boxiin on niin nappara pistaa notteja;)

Hyvaa viikonloppua- jatkossa kajahtaa Suomesta;)

Leen@ kirjoitti...

Nyt oli pakko salalukijan ilmoittautua: keskikokoinen aprikoosi villis makoilee ruudun tälläkin puolella. Ulkosuomalaisen elämäkin tuli jossain vaiheessa tutuksi, teinejä on ja syöpääkin. Lämmintä merta ja aurinkoa ei niinkään, niistä kateellisena olen lueskellut.

Olen laiska koiran kynsien leikkaaja, heräsi ajatus, että altistaako se tuollaiselle?

finkinja kirjoitti...

Bisse,
onko se jo niin vanha?

Marjut,
taidetaan ottaa tuo side pois jo viikonlopun aikana, kun näyttää jo astuvan sillä ihan hyvin.
Juu aurinkoa riittää ihan tarpeeks, mut kun taas on se aika kuukaudesta .....!

Ebru,
;)
Laita raporttia Suomesta!

Leen@,
kiva kun uusia lukijoita ilmoittautuu:)
Teillähän on monessa suhteessa sama tilanne kotona.
Mä muuten en uskalla leikata koiran kynsiä itse koska ovat niin tummat enkä näen sitä kohtaa kunnolla mistä pitäis leikata. Sen hoitaa aina trimmaaja kerran parissa kuukaudessa. Ehkä pitäis useammin ...

elsi kirjoitti...

Voi Kimiä...
Me ei kuulkaa koskaan olla leikattu Tassun kynsiä :oO eikä eläinlääkärikään ole sanonut niistä mitään. Kuluvat vissiin kun kuljetaan aika paljon maita ja mantuja koiran kanssa. Toivottavasti ainakin....

Kiva lukea taas teidän elosta. Meikä on palaantunut suomen reissusta ihan hienosti.
Ihanaa kun on niin hiljaista eikä tartte kääntää koko ajan jotain kieltä jollekin .

Isäntääkin jo tuuppas olemaan ikävä.

mamãe kirjoitti...

Voi Kimi-ressua! Meilläkin on molemmat koirat vaivaisia; Matilla haava jalassa ja Maijalla joku karvanlähtölaikku hännässä... Toivottavasti paranee pian niin saatte sukan pois jalasta! :)

Hyvää viikonloppua kukkulalle!

Susanne kirjoitti...

Kimille pikaista paranemista!

Sinulle on tunnustus blogissani:)

Yaelian kirjoitti...

Voi Kimi-parkaa, paranemisiin!
ON muuten tosi nätti koira!

Nina kirjoitti...

Voi Kimi poloinen :-(
Pikaista paranemista!

Anonyymi kirjoitti...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.