perjantai 19. kesäkuuta 2009

Juhannusaatto saippuat päässä!

Tästä piti tulla tavallinen juhannusaaton postaus, mutta enpä ole ikinä ennen istunut hoitoaineet päässä ja koko kroppa saippuaisena kylpytakissa tietsikan edessä ... ja vielä juhannusaattona!!!!
Otin aurinkoa tuossa terassilla ja oli tarkoitus mennä omalääkärille käymään. Meinasin ottaa pikasuihkun ja pestä hiukset ... ennätinkin pestä ja saippuoida itseni ja ... vesi loppu!!!!!
Ei tipan tippaa vettä, ei koko talossa, ei edes ulkona kastelukannussa!!!!
Tämä ei voi käydä kun mulle! Kello on puoli viisi perjantai-iltapäivällä ... eihän kukaan tee enään mitään hommiakaan, elleivät ole vahingossa katkaisseet jotain vesijohtoa.
Miehen ja mun oli vielä tarkoitus lähteä illalla tuonne rantakaupunkiin iltakävelylle ja hakemaan nuorimmainen rannasta.
Juhannustahan täällä ei vietetä, ei muuten kuin katolinen kirkko viettää Johannes Kastajan päivää 24.6. Eikä mekään vietetä juhannusta enää mitenkään ... ei olla oikeastaan koskaan sitä vietetty täällä. Eihän juhannus tunnu juhannukselta ilman suomalaista maisemaa, saunaa, vihtaa, järveä, kokkoa, hyvää ruokaa ja seuraa.


Muuten arki menee rauhalliseen tahtii. Mies voi erittän hyvin, on toipunut yllättävän hyvin leikkauksesta. Joudun jo hieman toppuuttelemaan menoa ettei ihan liikaa hilluisi.
Hellepäivät vietetään rauhallisesti kotosalla, aamupäivällä kauppa + kahvit, ruoan laittoa, auringonottoa tai koneella roikkumista, iltasella käyn kävelylenkillä ... välillä se tuntuu niin vaikealta, mutta kun saa itsensä liikkeelle niin myöhemmin on hyvä mieli;)
Esikoinen käy joka päivä työharjoittelussa ja harmittelee ettei ennätä rannalle. Mutta onhan hänellä vielä elokuu aikaa uida ja nauttia ... kunhan pääsee niistä parista aineesta läpi tenteissä!
Nuorimmainen irrottautuu meidän napanuorasta ja opettelee itsenäistä elämää ilman vanhempien vahtimista. Tällä viikolla on käynyt ensimmäisiä kertoja kavereiden kanssa bussilla rannalla ilman aikuisten vahtivaa silmää. Hieman arvelutti päästää heidät ranstuun keskenään, mutta menevät onneksi vahditulle lasten/nuorten rannalle. Bussien kanssa on vaan ollut sitten enemmän ongelmia ... parina iltana ovat myöhästyneet bussista ja sitten on joku joutunut hakemaan heidät!!! No onneksi rannalla on kaikki mennyt hyvin.

9 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Voihan nenä mikä kurja tilanne,mullakin on kerran käynyt noin! Toivottavasti vesi tuli takaisin ja sait hiukset huuhdeltua.....

Allu kirjoitti...

Voi kurja. Meillä olisi kivennäisvettä pullossa, jos lähetän.
Siitä edellisestä kysymyksestäni vielä: ii:llä ei ole omaa blogia eikä sähköpostia ole blogger-profiilissa. Toivon nyt vaan, että hän lukis vaikka tämän kommentin ja ottaisi sitten yhteyttä.

MaaMaa kirjoitti...

voi ei! uskomatonta, että loppuu vesi noin kriittisellä hetkellä! miten sait saippuat päästä huuhdottua?

Sirokko kirjoitti...

Sattuipa pahasti! Meillä kävi noin usein ennen, mutta sitä tiesi jo melkein odottaa, oli aina vesikanisteri jemmassa. Mutta mikä siinä on kun vesi loppuu aina silloin kun on shampoot tukassa... toivottavasti tulee takaisin.

Kirsti kirjoitti...

Ikimuistettava aatto,vai onko näin käynyt ennenkin?
Kuinka onnistuit huuhtoutumaan saippuoista?
Taitaa juhannus tuntua juhannukselta vain Suomessa.Ilmojen puolesta täällä ei ole ihanteellista tänä aattona,
on satanut koko päivän ja on kylmä,ihmisiäkään ei näy...,Ompa mukavaa,kun mies on hyvää vauhtia toipumassa leikkauksesta.

sateenkaari kirjoitti...

Toivottavasti olet jo saanut tukkasi huuhdeltua.
Me emme kanssa vieta juhannusta mitenkaan,kun se ei kuulu myöskaan Turkin juhlapaiviin.
Mukava kuulla,etta miehesi voi jo noin hyvin.Ja sita ei saakkaan unohtaa,etta itsella pitaa olla positiivinen asenne paranemiseen.

kirsi kirjoitti...

Voi ei, olen aina kuvitellut , etta mulle vois kayda noin..mut ei viela :-)
Meilla oli eilen suomibileet ulkkiksille, ihan pienet.

Marjut kirjoitti...

Voi apua ! Vieläkö olet shamppoot päässä;)

Ihana että miehen paraneminen edistyy, hyvä kuitenkin että vähän toppuuttelet ettei ala rehkimään liian aikaisin

Mukavaa sunnuntaita :)

finkinja kirjoitti...

En ole enää shamppoot päässä:) Vesi tuli kyllä tosi myöhään, vasta joskus kymmeneltä illalla. Ei auttanut muuta kuin odotella vaan;)