maanantai 15. kesäkuuta 2009

Huoli ystävästä!!

Mitä tehdä kun on niin mieletön huoli ystävästä?
Niin paha mieli hänen puolesta ... mahaa kouristaa, itkettää, en osaa olla mitenkään. Tiedän, että hänen elämä on kääntymässä ylös alaisin, kaikki vanha kaatumassa, entinen jäämässä kauas taakse!!! Pelkään hänen puolesta,pelkään mitä hän tulee tekemään ... tekisi mieli juosta ja ottaa lujasti kiinni, halata, puhua lohduttavia sanoja, olla vain ... Mutta en voi, koska tekemiseni pahoittaisi muita osapuolia.
Minun pitää vain olla kaukana ystävästä, olla ajatuksissa mukana, en voi soittaa milloin haluan, voin vain kirjoittaa ja toivoa että lukee postia. Ihana ystäväni joka täytti minut lohduttavilla, rohkaisevilla sanoilla ... joka antoi minulle uskoa siihen että jaksan kantaa kaiken tulevan ... ja nyt hän itse voi pahoin!

8 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Olen pahoillani ystavasi puolesta ,ja myos puolestasi, koska et voi pitaa yhteytta. Toivottavasti saat kuitenkin yhteyden haneen..

anumorchy kirjoitti...

Ikavaa! Ehka kuitenkin loydat tien auttaa hanta. Joskus pienikin juttu voi olla avun tarvitsijalle iso tuki. Kai sentaan voisit joskus soittaa, tai lahettaa tekstiviestia.

finkinja kirjoitti...

Meidän ystävyys on hieman monimutkainen juttu ... sen takia ei kauheasti voida julkisesti pitää yhteyttä. Mutta soitin tänään kuitenkin hänelle ja sen jälkeen oli niin helpottunut olo:) Tilanteet ehkä lutviutuvat, ehkä asiat selkiintyvät ajan mittaan. Tarvitaan kärsivällisyyttä, keskusteluja, lujaa tahtoa ...

sateenkaari kirjoitti...

Hyva,etta sait ainakin vahan helpotusta asiaan soitollasi.Joskus elaman kiemurat ovat niin vaikeasti ymmarrettavissa,ja hallittavissa.Toivon,etta kaikki kuitenkin selviaa ajan kanssa parhain pain.

elsi kirjoitti...

Elämää-sanoisin.
Hyvä että soitit.

Nina kirjoitti...

Hienoa että sait soitettua!
Ei ole varmasti sinullekkaan helppoa olla taas huolissaan ja murheissasi :-(
Jospa sinun huolet pian väistyisivät ja tilalle tulisi roppakaupalla iloa koko perheellesi, että läheisillesikin!
Ystävällesi oikein paljon voimia!

MaaMaa kirjoitti...

Hyva etta sait soitettua ystavallesi! Toivotaan, etta asiat selkiintyvat ja jarjestyvat!

Huoli ystavasta on aina vahva tunne, varsinkin jos ei voi auttaa. Jotkut asiat joutuu ihmiset vain kahlaamaan lapi... mutta pelkka tieto, etta ystava on lahella tarvittaessa, lohduttaa

Sina olet varmasti ihana ystava!

finkinja kirjoitti...

Mulla oli eilen illalla niin hyvä mieli kun saatiin juteltua, sain samalla purkaa omaa mieltä;)
Jotkut asiat ihmisten pitää vaan kahlata itse läpi, selvittää itse omat asiat vaikka tuntuisi siltä että maailma kaatuu päälle ja jalat menee alta:/
Aikaa siihen tarvitaan ja paljon hyvää mieltä.