lauantai 9. toukokuuta 2009

~

Mietin juuri miten päivän kiitävät ohi eikä päivässä tunnu oleva riittävästi tunteja kaikkeen mitä haluaisi/pitäisi tehdä ja pelkkään olemiseen & lepäilyyn.
Kaunis ilma on vieroittanut koneelta pois ja vetänyt ulkohommiin ja kaikkin muihinkin hommiin. Olen yksinkertaisesti iltaisin niin väsynyt etten jaksa keskittyä kirjoittamiseen vaikka rästissä on pitkä liuta sähköposteja jotka pitäisi pikapikaa hoitaa pois.
Jääkaapin ovessa roikkuu muistilappu tekemättömistä tehtävistä ...
onnellisena vetäisen mustalla kynällä viivän yli kun homma on hoidettu ....
Siltettävää olisi vaikka kuinka paljon,
korjattavat vaatteet odottavat korissa ompelukoneen esille ottoa,
kukkapenkit alkavat rehottamaan taas kaikkea muuta kuin kukkia,
nuorimmaisen huone pitäisi maalata,
tuttava tulee laittamaan sinne parketit,
ruoho on taas kohta kasvanut polveen asti ...
Ja sitten tartun kiukuspäissäni sellaisiin hommiin mitkä kyllä saisi tehdä joku riuska urospuolinen otus!
Aivan kuin mulla ei olis muuta tekemistä lauantai-iltapäivällä kuin siirtää huonoa maata paikasta toiseen ja erotella isot ja pienet kivet!!!!!!
Tämä kroppa haaveilee viikon mittaisesta tehokuurista kaikkine manikyyreineen, pedikyyreineen, selluliittihoitoineen, hierontoineen ...
mutta ne taitavat jäädä todellakin vain haaveeksi...
huomenna taas lapio tai silitysrauta käteen!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tein niin,mutta sit luki et suunniteltu käyttökatkos 5/11 tai jotain sen tapasta.Sitä en osaa ottaa pois.Kirjoitat hyvin tänne muuten!

finkinja kirjoitti...

Ei se mulla ainakaan haitta mitään tuo käyttökatkoksen ilmoitus. Mut jos ei onnistu niin odota vaikka tiistaihin ja kokeile sitten uudestaan;)

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä Tanskanmaalta!

Töissä luppoaikana (= mitä siis on runsain mitoin ;) )luin blogisi läpi parissa yössä.

Kiva sekoitus teidän arkea, paikallisia tapoja ja muuta elämänmenoa. Tulin oikeen hyvälle tuulelle lukiessani ja välillä ns. colat näppäimistöllä kun nauraa hekottelin sanontojasi ja muuta huumorilla höystettyä kommentointia! :D Sopivasti vakavammaksi heitti tietenkin miehesi sairaus ja sen kanssa eläminen. :( Sairaus, jota ei toivoisi kenellekään. Mutta liekö olet tartuttanut suomalaista sisua mieheesikin mutta ootte kyllä positiivisilla mielin kuitenkin - tai se taitaa kyllä olla toipumiseen kaiken a ja o. Tai ainakin näin saa kirjoutuksitasi käsityksen.

Oli mulla tässä vähän oma lehmäkin ojassa, nimittäin otin ihan vakavissani virkistykutsun tulevalle kesälomareissullemme. :D Kävin googlettamassa Kastavin ja miten se ajoreitillemme osuu ja osuu aika hyvin (mitä nyt 200 km:n sivuluikahdus Zagrebista !). Ois kyllä ihan matkamme puolivälin krouvissa. En ole vielä ihan varma ajammeko todellakin ihan suoraan Malmö-Istanbul vaiko huilimme jossain välissä. Meitä on kyllä 4 ajajaa mutta saabbi parka. :D No, mun täytyy vielä pohtia.

Ja töitäkin pitäis jatkaa.

leppis

finkinja kirjoitti...

Hei Leppis,
ihana kun löysit tänne:) Täällä mä purkaan kiristäviä pinnojani ja kirjoittelen meidän kuulumisia;)
Ja muuten ihan varmasti pysähdytte tänne! Just sopivasti pieni tauko ennen loppurutistusta. Milloin lähdette matkalle?
Mä laitan yv. kuppilan puolelta;)