perjantai 13. maaliskuuta 2009

Kävelylenkillä

Kävin tänään töiden jälkeen Kimin kanssa kävelylenkillä metsätiellä.
Oli todella kaunis ilma, mutta pohjoispuolella ei ollut enää aurinkoista. Ei haitannut meidän menoa, sunnuntaihin verrattuna oli todella rauhallista ja saatiin käyskennellä siellä melkein yksin:)
Meidän puolella aurinko paistoi vielä niin kivasti, ennätin lakaista terassin ja harjata Kimin ulkona.

6 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Kivoja juttuja löytyikin teidän kävelylenkin varrelta.Kauniita (onko noi krookuksia, mun kukkatieto surkeaa..)kukkia ja heppakin näkyy siellä olevan.

Hyvää viikonloppua Finkinja!

finkinja kirjoitti...

Krookuksia ne on, meillä on metsät täynnä niitä:)
Kylältä löytyy vaikka mitä kotieläimiä, tuo hevonen tykkää tunkea ittensä tuonne seinien väliin jostain kumman syystä:)
Mukavaa viikonloppua sinne kanssa;9

Nina kirjoitti...

Ihania kevätkuvia!
Voi kun meilläkin vielä krookuksiet vielä kukkisi kun huhtikuun lopulla kotiudutaan Suomeen... Ollaan "istutettu" niitä nurmikon reunalle ja omenapuiden alle :-)

MaaMaa kirjoitti...

Ihanan keväistä ja rauhallista :)
Tykkääkö Kimi harjauksesta?
Meidän koira ei tykännyt yhtään, mutta aina jälkikäteen oli super iloinen ja juoksi valkoisena viivana ympyrää pihalla haukkuen riemusta :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan keväistä! Täällä sataa lunta, tai jotain räntää oikeestaan. Tämä on kyllä ollut ensimmäinen kunnon luminen talvi minun Turun aikanani, että pitäis vaan olla iloinen, koska tykkään talvesta. Mutta myös keväästä ja
just yksin päivä muistelinkin, kuinka ihanaa lapsena oli, kun tuli ensimmäiset "pikkukenkä"-kelit. Niitä odotellessa hyvää maaliskuun jatkoa!
t. Mari

finkinja kirjoitti...

Nina, joko te kotiudutte ihan lopullisesti vai menette lomalle Suomeen?
Mä voin kuvitella miten kivalta näyttää ne krookukset omenapuiden alla:)

MaaMaa,
en paljon kysele tykkääkö;) Harjaan aina kun on mahdollista ulkona ja tietää jo mitä tulee tapahtumaan, saa sitten palkkion operaation jälkeen. Antaa siellä ulkona mun nyppiä korvakarvatkin, muuten vihaa sitä hommaa.

Mari, muistatsä kun pienenä ne pikkukengät saatiin laittaa jalkaa silloin joskus pääsiäisen aikaan ja vappuna oli ihanan kuivaa jo. Mä muistan, et mun synttärien aikaan alkoi oleen pyörätiet jo kuivia ja sit viiletin fillarilla ympäri kyliä:)
Miten silloin nauttikin tuollaisista asiosta, ei nää meidän kimulit tollasesta mitään tiedä!