lauantai 24. tammikuuta 2009

Rauhallinen lauantai


Eilinen lumisade jäi lyhyeksi! Tänä aamuna lasten naamat olivat synkät ja melkein esille kaivetut kelkat on varmaan viety takaisin vinttien nurkkiin. Viime yönä ikkunassa roikkuessani kuului ympäri kylää iloisten lasten ääniä ... olivat tainneet rynnätä lämpimistä kodeista kaduille ja kujille nauttimaan edes pienestä hetkestä lumen keskellä.
Mutta eihän talvi ole vielä ohi. Lunta saattaa tulla tupruttaa tänne kukkulalle vielä uudelleen. Onhan sitä joskus kuulemma satanut jopa huhtikuussa yhden yön aikana yli metrin :O Siitä on kyllä jo vuosikymmeniä, mutta kun ilmasto muuttuu muutenkin saattaa täällä talvet kylmettyä ja kesät kuumentua!
~
Tänään ollaan harrastettu oikein kunnolla penkkiurheilua;) Aamupäivällä laskettiin syöksyllä rinteitä, iltapäivällä vierailtiin eurosportin kautta Helsingissa nautiskellen naisten kaunoluistelua (yritin epätoivoisesti etsiä siskoa hattuhyllyltä) ja illalla siirrytään Zagrebiin kannustamaan Kroatian käsipallojoukkuetta:) Ottaa ihan voimille tää liiallinen urheilu!
~
Aamupäivällä karattiin nuorimmaisen kanssa kylille.
Esikoinen meni reippaana tyttönä harjoitteluun ja sähkömies kolkutteli ulko-oveen sovittuun aikaan kello kahdeksan ja kantoi kaapelit ja johdot ja porakoneet yläkertaan. Koko päivän ovat stemmailleet ja vetäneet sähköjohtoja huoneistoon ja me naisväki ollaan vaan vietetty rauhallista launantaipäivää;)
Törmättiin kälyyn kahvilla ... käytiin kuukausimarkkinoilla kalsariostoksilla ... apteekista hain pari pulloa yskänlääkettä esikoisen jatkuvaan yskään ... laiteltiin ruokaa ...tyhjensin konetta miljoonista kuvista ... juteltiin vanhusten kanssa skypessä ... kasasin miellettömän kasan silitettävää pyykkiä koneen viereen muistuttamaan olemassaolostaan ... ja nyt menen komentamaan miehet lopettamaan hommansa!

4 kommenttia:

sateenkaari kirjoitti...

urheilua se on penkkisellainenkin. meidan uusi koti antalyassa(muutetaan viikon kuluttua) on aivan stadionin vastapaata 7 kerroksessa. jippii!,nahdaan kaikki jalismatsit.
toivottaan,etta lapset saavat viela tana talvena kaivaa kelkat kunnolla esille. ja paasevat makeen.
kivaa lauantai-illan jatkoa

Saara kirjoitti...

Oho! Lunta siella pain maailmaa!
Muutama kaunis, luminen talvipaiva voisi olla kiva juttu..
Hyvaa viikonloppua sinne!

finkinja kirjoitti...

Sateenkaari,
kiva että pääsette muuttamaan. Ja vielä noin hyvälle paikalle;)
Kelkkojen luistimet pitää terottaa kaiken varalle;D

Saara,
kyllä täällä kukkulalla yleensä kerran vuodessa tulee lunta:) mutta eihän se kauan kestä.

Birgitta Hyyryläinen-Metsi kirjoitti...

upeita kuvia,hihi..meilkiitullu lunta .tänään kävi mies ja nuorimmainen hiihtääs kuulemma vaarallista kun vauhti toppas välillä hiekkaan.No maltetaan ootella et jos pikkasen vielä satais lisää.