perjantai 5. joulukuuta 2008

Perjantai-iltaa

Tuuli ulvoo nurkissa ja ikkunan pielissä, vettä sataa kaatamalla
ja me täällä kotona ollaan lämpösessä.
Tai mies lähti töihin ja esikoinen on kaverinsa luona.
Sadepäivän saldoa:
  • päiviksellä katto alko taas vuotaan (kumma juttu kun katto vuotaa kaksi vuotta vanhassa rakennuksessa! Eikä sitä saada millään korjattua!)
  • päiviksen keittion tuulettimen kautta alkoi valumaan vettä ... olisi tarvinnut kumisaappaita ja sadetakkia keittiössä :D
  • kaksi sateenvarjoa meni rikki tuulen tuiverruksessa
  • unohdin käydä kaupassa ja apteekissa sateen takia, maitohappotabletit loppu ... auttaiskohan rakia ??

Eilisen illan vietin sängynpohjalla vällyjen alla. Aamulla alkoi jo kiertään mahassa ja työpäivä tuntui todella pitkältä. Kotiin tultua piilouduin peiton alla ja tulin sieltä esille vasta iltauutisten aikaan. Onneksi mahatauti ei sitten iskenytkään pahemmin, oli vain ventti ja vaivainen olo. Eilen illalla olisi pitänyt mennä esikoisen infoon koululle, samalla käydä ostamassa uudet piilarit ja tilata aika gynelle, mennä kälyn miehen synttäreille, mennä kaupunkiin miehen kanssa erääseen tapaamiseen ... mutta kaikki tuo jäi huonon olon takia. Mutta tuntui niin hyvältä maata vain eikä tehdä mitään. Sen verran unen keskeltä tajusin, että nuorimmaisen kattolamppu tuli rämähtäen alas ja hajosi :O Nuorimmainen oli kaverinsa kanssa huoneessaan ja jostain oudosta syystä kattolamppu tippui alas. Onneks kumpikaan ei ollut juuri sen alla, olis voinut tulla kunnon haavat. Lappu hajosi tuhansiksi sirpaleiksi klinkkerilattialle ja kuulin vain miten tytöt siivosivat jälkiä miehen ohjauksella. Jos olisin ollut hereille, olisin varmaan minä juotunut ne jäljet korjaamaan. Saivathan nyt itse siivottua;)

Mies sai Zagrebin lääkäriltä viestin omiin tuloksiin. Lääkäri oli tosi tyytyväinen tuloksiin ja hänen mielestä kannattaisi leikata tähystysleikkauksella ja sitten jälkihoitona kunnon tehokkaat lääkkeet. Odottelemme nyt mitä sanoon miehen oma syöpälääkäri täällä meidän sairaalassa.

Huomenna vietetään Suomessa Itsenäisyyspäivää ja täällä Kroatiassa Pyhän Nikolan päivää. Siniristilippu pitää etsiä kaapin pohjalta ja komentaa tytöt putsaamaan saapikkaat;)

5 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Voi että teillä jatkuu tuollaiset ilmat, saisivat tulla tännepäin mieluummin just nyt, vettä tarvitaan!!!
No tuohan on hyvä juttu, tuo siis mitä Zagrebin lääkäri sanoi:-)
Oikein hyvää itsenäisyyspäivää ja hyvää viikonloppua!

finkinja kirjoitti...

Hyvää viikonloppua sinnekin ja itsenäisyyspäivää:)

ebrufin kirjoitti...

Meilla taalla myös on satanut liian vahan...mutta meilla on Pyhiksi luvattu sateita ja sen jalkeen kylmenevaa...tanaankin oli yli +20- outoa tahan aikaan vuodesta.

Hyvia uutisia Zagrebin lekurilta- kiva:)

Hyvaa viikonloppua ja Itsenaisyyspaivaa!

finkinja kirjoitti...

Ebrufin, teillähän on lämmintä!!! Täällä on ihan talvinen olo, talvitakit päällä ja villahousut jalassa;)
Mukavia pyhiä:)

MaaMaa kirjoitti...

En ole tätä postausta lukenut aikasemmin - miten se onkin jäänyt välistä. Höh
No jokatapauksessa piti kommentoida, että tosi upea juttu tuo Zagrebin lääkärin viesti! :)