keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Kenkkupäivä

Kokeilen paikan vaihtoa kirjoittamiselle ...
istun nuorimmaisen sängyllä ja naputtelen läppärillä;)
Ei mennyt tämäkään päivä ilman kommelluksia ...
  • söin aamupalaksi mysliä ja onnistuin hajottaan yhden sivuhampaista!!! ##...kele##!!!! Ensin en sitä edes huomannut, ajattelin että olin vain purassut jotain kovaa. Vasta töissä karmea totuus paljastui ... hammas lohkesi pituussuunnassa eli juuren suuntaan!!! Onneks osa jäi vielä paikalleen, mutta sain ajan hammaslääkärille vasta lauantaiaamuksi. Siinä menee mun joulurahat!!!!
  • vielä meinasin myöhästyä töistä, kun piti etsiä likoille ehjiä sateenvarjoja (miten ne onnistuu hajottaan kaikki?? Eihän niille kannata mitään kalliita ostaa, kun joku saattais pihistää koulussa tai hävittävät eivätkä huoli sellasia isoja)
  • töissä oli mieletön kiire eikä yhden keliaatikkolapsen vanhemmat olleet tuoneet mitään ruokatarvikkeita lapselle ... siinä sitten yritettiin soveltaa päivän ruokaa ilman gluteiinittomia tuotteita

Koska päivä alkoi niin kurjasti, piti lohduttaa itseä tuhlaamalla rahaa;) Mentiin töiden jälkeen miehen kanssa ostamaan mulle uusi känny! Entisestä alko akku kenkkuileen eikä kannata ostaa uutta akkua vaan uusi kone. En tarvitse nyt mitään ihmekonetta (kun rahat menee hampaaseen!!) vaan normaalin koneen millä voi puhua ja ottaa edes jonkinlaisia kuvia. Ostin sitten Nokian 6300 mustan. Pari tuntia leikin sen kanssa ja tuntuu ihan näppärältä kännyltä.

Suomesta tuli mummilta ja ukilta + tädiltä kaikki paketit ... ollaan oltu kai sitten kilttejä;) Ei kyllä tule enään niin paljon ja isoja paketteja kuin aikaisemmin, mut hyvä että edes jotain:)

Saatiin tehtyä viimeiset joulukortit ja huomenna postitan ne ... jotkut taitavat saada ne vasta pyhien jälkeen mutta ajatushan on se tärkein;)

9 kommenttia:

sateenkaari kirjoitti...

ONNEA UUDELLE KANNYKALLE!.olipa kurja juttu se hampaan lohkeaminen. onko siella kallista kayda hammaslaakarissa?

Yaelian kirjoitti...

Ai kun kenkkua toi hampaan lohkeaminen.Kysyisinkin samaa kuin Sateenkaari, eli onko hammaslääkärille meno kallista ja saako jotain takaisin, kuten Suomessa Kelalta? Täällä on kallista ja ei saa mitään takaisin.Sairaskassoilla on joitakin hammasklinikoita jotka ovat kai vähän halvempia.

Sirokko kirjoitti...

Miten ikävät yllätykset osuukin aina niin pahaan aikaan, tosi kurjaa!
On sentään uusi känny (onnea) ja joulupapettiakin tullut. Paketteja oli tosi kiva saada silloin aikanaan kun lapset oli pieniä, nykyään saa jo olla onnellinen jos tulee postitse edes joulukortti. Itsekään en lähettele mitään kenellekään joten on tyytyminen virtuaalijouluun joka suhteessa.

MaaMaa kirjoitti...

Pirun takahammas! No onni onnettomuudessa, että lohkesi nyt ei keskellä pyhien - sillon ois varmaan vaikeempi päästä hammaslääkärille.
Tosi harmi juttu jokatapauksessa!

...mutta onneksi oli kivojakin juttuja päivässäsi: uusi kände (ONNEA!) ja joululahjoja suomesta :)

Vilkutuksia Dublinin kaatosateesta

Marjut kirjoitti...

Auts! Johan nyt sitten ikävästi sattui:( Mutta onnea kuitenkin uudesta kännystä ja paketeista:)
Itse olen joskus kovalla irtokarkilla saanut hampaan rikki, sinä sentään söit terveellistä müsliä;)

finkinja kirjoitti...

Sateenkaari,
terveyskeskuksessa ei olis niin kallista (mitä joudut maksaan riippuu siitä minkälaiset aineet haluat. Mä käyn yksityisellä (parempi kohtelu/aineet...) ja se on kallista. Laske että jos tuo hammas menee ihan uusiksi, maksaa ainakin 100 euroa!

Yaelina,
ei saada sairaskassasta mitään takas, mutta veronpalautuksissa pitäsi tulla takas. Eli pitää säilyttää kaikki kuitit;)

Sirokko,
mä olen kauheen tyly pakettien saaja ... en laita kenellekään takas paketteja! Ihan siitä syystä, kun täältä on todella kallista ja vaikeeta lähettää Euroopan puolelle kirjettä isompaa kuorta!

MaaMaa,
just niin ... hyvä ettei käynyt pyhinä, nyt ennätän edes aloittaa hoidot ennen joulua ja laskettelulomia.

Marjut,
mulla on alkanut hampaat kummasti hajota viime aikoina! Siis jollain myslillä onnistun hajottaan hampaan!!!

Karkki kirjoitti...

Voih, kurja tuo hammas.. Mulla käy usein niin, ja olen jo kohta uusinut koko kaluston. Viimeksi sain sen lohkeamaan juuri samalla tavalla kun purasin paahtoleipää! Mutta onneksi ne nykyään hoidetaan hyvin, tosin se kyllä vähän kirpaisee lompakkoa..

Tänään muuten katseltiin teidän suuntaan kun ihailtiin niitä vuoria! Mies kertoi, missä suunnassa on Kroatia, johon sanoin,että te olette siellä! Sitten heilutin teille :D

Onnea uudelle kännykälle!! Pieni uusi juttu piristää aina :) Paljon paljon lämpöisiä terveisiä!! Heiluttelen taas :))

sateenkaari kirjoitti...

ompa todella kallista. ei kannata kovin usein sitten syöda "myslia".hih. en ole selvilla,minkalaiset hinnat taalla on hammaslaakarilla(yksityisella)mutta epailen kylla,etta kallista on.eika mistaan saa takaisin.

finkinja kirjoitti...

Karkki,
no minä kattelin että joku huitoo hullun lailla tuolla kukkuloiden takana :) Se olitkin sinä!!!!
Pitää sopia aika milloin vilkutellaan toisillemme;D

Juttu on tosiaan noiden hampaiden kohdalla se, että eniten kirpaisee lomakkoa!

Sateenkaari,
ulkomaalaisille meidän hinnat on kuulemma todella edulliset. Italialaisia, saksalaisia ym tulee tänne säännöllisesti hoidattaan kalustonsa ja "hampaidenhoitolomat" on in;)