keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Jouluaattoiltaa

Jouluaattoilta hämärtynyt, kynttilät sytytetty ulos ja talo alkanut hiljentyä joulun viettoon. Tänään ollaan oltu vielä töissä, mies vei isänsä ensiapuun kuvauttamaan päänsä (löi pään lauantaina ja on ollut siitä asti huonovointinen, eilen vasta tunnusti komauttaneensa sen kunnolla ja kävivät omalla lääkärillä ... onneksi kaikki hyvin. Rosolli ja toiset salaatit tehty huomista jouluateriaa varten, pipareita maisteltu, syöty mieletön määrä "bakalar in bianco"(=turskalevite)...tänäänhän ei syödä lihaa..., lahjat aseteltu kuusen alla ja ensimmäiset jo avattu (Suomessahan paketit on jo varmaan kaikki avattu;) ) ... mies lähti töihin, esikoinen menee kavereiden kanssa keskiyön joulumessuun ja me nuorimmaisen kanssa asettaudutaan sohvalle katselemaan elokuvia.

Aamulla lahjojen rapinaa, valmistautumista joulumessuun, anopille syömään, yhdessäoloa, täysinäisiä mahoja, hyvää oloa ....


2 kommenttia:

Sirokko kirjoitti...

Hauskoja joulupäiviä sinne! Kiitoksia virtuaalipipareista ja -tortuista, olen niitä tässä mutustellut kun ei oikeita ole tarjolla.

finkinja kirjoitti...

Ole hyvä vaan:) Niitä kyllä riittää;)