torstai 13. marraskuuta 2008

Katkonaista kirjoittelua


Tämä viikko on mennyt taas hujauksessa ohi.
Vaikka maanantaina tuntuu, että on miljoona päivää viikonloppuun ja ja ne kaksi ihanaa vapaapäivää ovat hamassa tulevaisuudessa, huomaan yhtäkkiä perjantaiaamun koittavan:)
~~~
Tällä viikolla on melkein joka päivä ollut jotain muutakin ohjelmaa kuin töitä.
Maanantaina hain nämä lasit. Nyt olen totutellut niihin ja hyviltä tuntuu.
~~~
Tiistaina käytiin esikoisen kanssa kaupungilla. Oli tarkoitus ostaa kenkiä, housuja, puseroita ... takki, laukku ... ihan mitä mieleistä löytyy. Mutta taas tultiin tyhjin käsin kotiin!!! Jotkut housut eivät käyneet meidän viikinkiperille, saapikkaat eivät mielyttäneet tai oli joku muu vika. Neljä tuntia kierreltiin ja kierreltiin, oltiin valmiit jo ostamaan vaikka mitä. Tietenkin jätettiin huippukalliit merkkikaupat kiertämättä, niihin eivät meidän rahat riitä! Ehkä sieltä olisi löytynyt vaikka mitä, mutta en ole valmis maksamaa saapikkaista kuukauden palkkaa (jos sekään edes riittäisi).
Kaivataan molemmat suomen kauppoja joista löytyy jokaiselle jotakin vaikka millä hinnalla!
~~~
Keskiviikkona talsin rankkasateessa nuorimmaisen informaatioon koululle. Onneksi olin ekana jonossa enkä ollut luokanvalvojan juttusilla kuin 5-10 minuuttia. Opettaja sanoi tytön olevan "kampanjaucenik" eli pänttää, opiskelee ja on aktiivinen silloin kun haluaa/kiinnostaa. Toisaalta kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta ... kuten viimeinen kuukauden kirja joka piti lukea. Nuorimmaisen nähtyä, että kirjassa oli 350 sivua (eikä tarina kiinnostanut tippaakaan) sanoi heti ettei aio lukea sitä kokonaan. Ja tämän ilmoitti opettajalle (ja taisi olla ainoa joka uskalsi myöntää ettei ollut lukenut kirjaa). Kokeesta sai kuitenkin ihmeen hyvän arvosanan.
Taideaineet kiinnostaa ja lentopallo tällä hetkellä!
~~~
Tänään olen vain ollut ja lukenut kirjaa sohvalla miehen katsellessa uusinta Hämähakkimiestä:) Hieman oli vaikea keskittyä Donna Leonin uusiin seikkailuihin Hämähäkkimiehen tapellessa äänekkäästi pahaa vastaan;)
~~~
Mies menee lauantain sisätautilääkärin vastaanotolle. Haluaa kuulla hänen mielipiteen.
Jos ei mitään ihmeellistä tapahdu ennen 9.12. niin silloin hän menee Slovenian puolelle siihen varjokuvaan.
Vointi on edelleen sama, ei mitään näkyvää uutta ole tapahtunut.
~~~
Mun kirjoittaminen on kauheen katkonaista nykyään ja varsinkin tällä hetkellä!! Ja hiljalleen alkaa hermostuttaan ....
Odottelin miehen lähtevän töihin, pesin hiukset ja laitoin iltapalaa ennen kuin istahdin koneelle. Ajattelin, että nyt mulla on aikaa rauhassa keskittyä blogistanian uusiin juttuihin ja naputella omia kuulumisia ... Eihän tästä meinaa tulla mitään!!!!!!!!
Koko ajan nuorimmainen hölöttää jotain, tarvii jotain, keittää kuumaa suklaata, pitää päästää koira ulos, unohdin se sinne .... *äärrrgggg*
Olis pitänyt ottaa läppäri ja mennä kylmään vinttiin rauhassa naputteleen!
Mikä kumma siinä on, kun mä istun koneen ääreen niin heti joku keskeyttää ja tarvii jotain. Mutta kun he ovat koneella ei saa häiritä tai eivät edes kuule mitään!
Paras aika rauhassa "koneiluun" taitais olla keskiyö, mutta silloin mun pitää nukkua ja kerätä voimia seuraavaan työpäivään!
~~~
Esikoinen on hermostunut! Aina sama juttu, kaikki on hyvin päivää ennen ja sitten iskee mieletön paniikki ... ei osaa kuulemma mitään, unohtaa sanat ... Huomenna hänellä on jännät paikat ... jos pääsee rimakauhusta yli ... pitäkää peukkuja että kaikki menee niin kuin pitää (meni sitten miten meni)! Jos onnistuu, niin tosi kiva juttu ... jos ei, niin ei ole vielä sen aika, ehkä joskus myöhemmin. Toivottavasti tyttö ei ota huomista liian vakavasti eikä tipu tömisten alas.
Kerron jos onnistuu;)

9 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Onko aina noin vaikeaa löytää vaatteita teilläpäin? Muistan kun asuin Venezuelassa niin siellä oli joko hurjan kalliita vaatteita tai sitten halpoja tosi huonolaatuisia vaatteita, siitä välistä ei ollut kunnolla mitään.
Utelen, että mikä juttu sun esikoisella on?Tsemppiä joka tapauksessa.

finkinja kirjoitti...

Jotenkin nää mallit on täällä nykyään vain hoikille ja pitkille, eikä olla sitä kumpaakaan! Ja muutenkin maku taitaa olla vähän erilainen, tykkään enemmän klassisista malleista ilman kromeluuksia. Arkivaatteiden ei todellakaan tarvitse olla kiiltävää ja koreilevaa. Täällä on tosi paljon merkkikauppoja ja niiden hinnat on aivan mielettömät paikallisiin palkkoihin verrattuna. Tai sitten on juuri noita halpavaatteita jotka eivät kestä kuin pari pesua.
Olen kyllä valmis maksaan laadusta jos löydän mieleistä;)

Esikoisen juttu liittyy laulamiseen ...seuraa isänsä jalanjälkiä;)

Ari T. kirjoitti...

Pitkästä aikaa täällä käymässä, oon ollut opiskelemassa tuolla etelässä ja reilun viikon tää kone on ollut poissa pelistäkin.

Tää maailma on ainakin miun mielestä suunniteltu kääpiöille.Miulla kun tuo harmaa keinuu melkein 195sentin korkeudessa ja painoa on 100kiloa, niin ei miullakaan oo mahdollisuutta seurata mitään muotia, ei yksinkertasesti löydy vaatteita!!!
Tänä syksynä oon ostanut kaksi fleeceä kokoa XXXL-kumpikin
...et tällästä Lappeenrantaan

Jonna kirjoitti...

Ostoksille kun lähtee jotain vartavasten etsimään niin ei varmasti löydä mitään. Sitten taas kun ei ole aikomustakaan mitään hankkia niin mukaan lähtee vaikka mitä. Näin ainakin minulla.

sirokko kirjoitti...

Peukutetaan esikoistasi!

Minä en ole ikinä löytänyt täältä yhtään vaatetta paitsi niitä paikallismekkoja uniikkikokoa, kaikki pitää hommata Suomesta, ommella itse tai ompeluttaa,onneksi en ole mikään vaatefriikki.

elsi kirjoitti...

Kai sää kerrot vaikkei onnistukaan ;o)


TSEMPPIÄÄÄÄÄÄÄÄ

mamãe kirjoitti...

Tsemppia esikoiselle, uutisia odotellaan!

Vaatteiden hankinta on taallakin hankalaa... Pitais olla tosi hoikka, etta vaatteet sopis tai sitten pitaa ylettomasta glitterista ja keinokuiduista :) Ostin kesalla Suomesta tosi paljon vaatteita ja toivon, ettei vuoteen tarttis oikein mitaan hankkia. Taalla on myos sama ongelma laadun suhteen. Tosi kallista ja hyvaa (vaikkei nekaan aina kesta) tai sitten halpaa ja kertakayttoista.

Marjut kirjoitti...

No en minäkään täältä löydä niin hyvin vaatteita kuin Suomesta, tai en ole ainakaan löytänyt vielä sellaista kauppaa. Jotainhan on pakko joskus ostaa, ainakin kun entiset meinaa mennä rikki;)

Peukutan nyt jälkikäteen vai oliko se tänään se juttu, apua en muista.

Meillä on myös sama juttu jos muut ovat kotona ja minä istun tähän, jo on joku selän takana. Ihan kuin pasianssissa:)

finkinja kirjoitti...

Ari, no eikö siellä ole nyt isoille miehille kunnon vaatteita? Onhan siellä isoille naisillekin;)
Miten menee opiskelut?

Jonna, pitää ottaa se periaate ettei lähde mitään varta vasten osteleen, ehkä silloin löytyis jotain kivaa;)

Sirokko, mä voisin huolia sellaisen teidän mekon kesäasuksi kotiin;)

Elsi,
kai mä kerron, en taida pysyä hiljaa vaikkei pääsiskään jatkoon;)

Mame, mä täytän matkalaukut vaatteilla suomen reissuilla:) Tänä kesänä ei oltu joten sisko ja äiti saivat raahat mitä osasivat ostaa;)

Marjut,
mä nautin kun saan olla yksin kotona ja rauhassa kirjoitella tai tehdä ihan mitä vaan. Niin harvoin olen ihan yksi talossa;)
Pakkohan se on tosiaan ostaa vaatteita kun menee rikki tai ei mahdu enää entisiin ;D