tiistai 28. lokakuuta 2008

Viisi omituista tapaani:)

Blogistaniassa on kierrellyt viime aikoina tämä meemi ja Maamaa Maailmalla haastoi minut mukaan.

Mulla on varmaan satoja outoja tapoja ja ne osais parhaiten kertoa ystävät ja tutut;) Mutta omasta mielestäni oudoimmat tavat ovat:

  1. Nukun sukat jalassa talvella tai oikeastaan heti viileiden ilmojen tultua. Saan paremmin unen ja heitän ne sitten jossain vaiheessa pois. Miehen mielestä se on todella outo homma! Mutta olen yrittänyt selittää, että siinähän se kiihko kasvaa kun vetelee hiljalleen multa unisukkia pois, ei ainakaa mene koko homma heti ohi ;D Olen yrittänyt löytää mukavia, pehmeitä ja seksikkäitä unisukkia mutta ei niitä niin helpolla löydy.

2. Viime vuosina olen alkanut punastumaan mitä ihmeellisimmissä paikoissa. Viimeks punastuin esikoisen luokanvaljojan edessä jutellessa. Aivan rauhallinen tilanne ja mukava juttuhetki ja mä tunnen miten puna alkaa nouseen. Ja hermostuessa puna nousee kaulasta ylöspäin!!

3. Laitan pyykit aina narulle joka toiselle riville ja sitten täytän ne tyhjät rivit jos muuten ei ole tilaa. Ja korjaan muiden huonosti laittamat pyykit (pitäis olla kiitollinen että yleensä laittavat ne pyykit kuivuun oli ne sitten miten päin tahansa siellä) omalla tyylillä.

4. Keittiökaapeissa pitää olla se järjestys jonka olen laittanut. Jos näen astioita omasta mielestäni väärässä paikassa, laitan astiat oikeisiin paikkoihin. En ole yleensä mikään turhan tarkka siivouksessa ym joten tuollaiset asiat ovat aika outoja.

5. Jos keskustelukaveri ei osaa kroatiaa kunnolla (tai muuta yhteistä kieltä) alan itsekin puhumaan huonommin kuin tavallisesti. Tai juttukaveri ei osaa kunnolla suomea, puhun hitaammin ja yksinkertaisin lausein ... aivan kuin en itse osaisi puhua suomea ... tulee ns. "hoonoa soomea";)

10 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Mulle tapahtuu toi punastuminen kanssa! Ei tarvii ku vaan ajatella, etta toivottasti en punastu, ja heti olen punanen!

Myos toi kaappien jarjestys on mulla, eika kukaan meilla vielakaan osaa mun jarjestysta kunnolla ;D

Samoin toi puhuminen. Jos joku puhuu huonommin englantia, myos ma alan puhumaan huonosti!
Ihme juttu ;D

Taa on kiva meemi! :))

finkinja kirjoitti...

Susa, meidän isäntä hermostuu kun alan laittaa astioita omaan järjestykseeni ... tai pyykkiä!

Pupuce kirjoitti...

Omituisuudet 3-5 on miulla ihan samat! Uskomatonta! Varsinkin tuo pyykkihomma...Miulla on sellanen kuivausteline torni ja siihen ripustan pyykit aina joka toiselle riville ja jos ei kaikki mahdu tuolleen, niin täytän välit. :)

Iso lämmin halaus!

finkinja kirjoitti...

Pupuce ;D

Marjut kirjoitti...

Hih, sullakin on nuo sexy-sukat ;)

kirsi kirjoitti...

Joo, sukat jalassa taallakin nukutaan.
Ja punastuin elainlaakarissa!Tytar sanoi siita mulle, ihan kun en itse sita tuntenut, plaah!

finkinja kirjoitti...

Marjut ja Kirsi, sukat on IN;)

oben kirjoitti...

Mä alan myös mongertaa, jos seurassa puhutaan yleisesti englantia ja sitten joku puhuu sitä ranskaksi murtaen. Se on noloa, koska se antaa sen vaikutelman, että tekisin pilkkaa toisen aksentista.

finkinja kirjoitti...

Oben,
mulla tulee pikkasen nolo olo kanssa tuollaisessa tilanteessa.

MaaMaa Maailmalla kirjoitti...

Kiva kun listasit outoudet finkinja :)) Ne oli hauskoja :D
Makin punastelen aivan hallitsemattomasti ja yleensa ilman mitaan 'hyvaa' syyta. Punastun myos 'kaskysta', eli jos joku edes mainitsee punastusen, niin ma alan heti vaihtamaan varia vieressa - naytan heti elavan esimerkin mita se punastuminen tarkottaa :D
Ja itseasiassa tuo kielen huonontuminen tapahtuu mulla kanssa; jos joku puhuu huonoa kielta tai vahvaa aksenttia, niin alan imitoimaan haluamattani!