tiistai 7. lokakuuta 2008

Esikoinen


Kuusitoista vuotta sitten näihin aikoihin (muutama minuutti yli kahdeksan) punnersin maailmaan pienen tytön tylleröisen:)

Ilman miestä, kälyä ja ihanaa helläkätistä lääkäriä en tiedä miten olisin selvinnyt tuosta myllerryksestä! Käly kyllä otti varaslähdön ja ponkaisi sairaalaan päivää aikaisemmin vaikka olimme sopineet hoitavamme hommat yhdessä, serkusten piti meinaan syntyä saman päivänä;)
Mutta ei auttanut muuta kuin selvitä rupeamasta yksin, huonolla kroatian kielen taidolla outujen ihmisten keskellä. Vielä oudommaksi tilanteen teki se, että kaikki kutsuivat minua ensimmäisellä etunimellä jota en ollut koskaan ennen käyttänyt yleensäkään missää .... "ponnistakaa rouva L. ponnistakaa!!!" .... Kuka h.... rouva L. ???? Ai minä vai???"
Parin tunnin kipujen ja kärsimysten jälkeen helläkätisen lääkärin avulla maailmaan potkahti punainen nöpönenäinen pallukainen:)
Kaiken tuon jälkeen oli helpottunut ja ihana olo ... tämän voisi tehdä uudestaan:)
Nyt tuo punainen nöpönenä on vaalea aikuistuva naisen alku. Mitä kaikkea on mahtunut kuuteentoista vuoteen??? Oikeastaan ei mitään ihmeellistä, enemmän vanhempia on koeteltu viime vuosina murrosiän ja teini-iän välivaiheessa ... ei enää pieni tyttö eikä vielä nainen ... oikeaa myllerrysvaihetta ... mutta sekin taitaa olla kohta laantumassa ja ohi ... ehkä :/

Toivottavasti nöpönenä löytää oman paikkansa ja onnistuu haaveissaan ilman suurimpia kolhuja ...

Esikoisen pari lempparilaulajaa;)

7 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Toivotaan että nuori neti löytää oman paikkansa ja toiveet toteutuu:) Nätti kuva tytöstä. Kyllä nuo lapset vaan kasvaa nopsaan ja me äidit sen kuin nuorennutaan;)

MaaMaa Maailmalla kirjoitti...

Onpa tyttäresi kaunis!

Anonyymi kirjoitti...

Oi, niin kaunista, niin kaunista! Tose Proeski on kai jättänyt lähtemättömän jäljen paikalliseen musiikkielämään, enkä yhtään ihmettele miksi. Naisartistia en tunnistanut, kuka lieneekään..? Tyttäresi on upean näköinen nuori nainen, selvästi tulla äitiinsä :)
Syksyisin terveisin
- bosnialaisen vaimo

Marita kirjoitti...

Kaunis tytär sinulla!!

finkinja kirjoitti...

Marjut, kiitti;) Niin me vanhemmat vaan nuorennutaan ja lapset kasvaa:)

Maamaa maailmalla, kiitti;)

Bosnialaisen vaimo, tuo naisartisti on Nina Badric. Näettekö muuten teillä bosnian telkkua tai kuunteletteko radiota?Esikoinen katselee koko ajan sateliitin kautta noita bosnian kavavia;)

Marjut, kiitti;)

Anonyymi kirjoitti...

Mies minua jo valistikin, että "etkö muka Nina Badric'ia tunne?". Meillä ei ole satelliittiantennia, joten emme näe Bosnian tv-kanavia. Mies kuuntelee netin kautta jotain radiokanavaa. Ystävät ja sukulaiset pitävät meidät mukavasti ajantasalla elokuvien ja musiikin suhteen, saamme aika säännöllisesti elokuva-dvd- ja musiikki-cd-paketteja, mm. Lud, zbunjen, normalan nyt viimeksi. Ja koti-ikävän yllättäessä narodna bozanska soi naapurissa asti.
- bosnialaisen vaimo

finkinja kirjoitti...

B.vaimo, miten lähettävät niitä cd:tä ym? Meiltä on ainakin kauheen kallista ja monimutkaista laittaa esim Suomeen cd:tä paketissa. Parempi on aina mennä Slovenian puolella lähettään.

Kohta alkaa just tuo "Lud, zbunjen, normalan" telkasta;) Osaatko kieltä?