keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Kukkapenkit kaivettu

Ilostutin tänään taas naapureita pyllistelemällä tienlaidassa hikipunasena:) Aurinko porotti kirkkaalta taivaalta eikä homma luistanut tänään yhtään niin helposti kuin eilen. Välillä olis tehnyt mieli iskeä hanko keskelle pihaa ja käydä pötkölleen siihen viereen:) Alakukkapenkin sain kuntoon (tähän erään) ja istutin kanervat tuohon vanhaan lasten kottikärryyn. Pitää ostaa vielä lisää kunhan kesäkukat joutavat pois.
Vielä piti kivuta kaikkien kampsujen kanssa ylätasanteelle ja kaivaa isot kuopat parille vanhalle laventelille ja ruusulle jotka poistin etupihalta. Ne olis tietty voinut heittää pois, mutta kun en raaski. Sit mun piti kaivaa ne kuopat eikä se ollut helppo homma ... parit ärräpurrin voimalla senkin sain tehtyä.
Nyt olen palellut koko loppuillan, minkäköhän takia ... taitaa väsymys painaa vanhoja luita. Viime yönä käsiä särki ja aamulla nousin sängystä kuin vanha mummo. Mies ihmetteli, että mihin se ketterä vaimo on hävinnyt:)
~~~~~
Nyt on tyhjä pää, mielessä oli vaikka mitä mitä kirjoittais, mutta ne hävis!!! Viime aikoina mun keskittymiskyky ja muisti on alkanut temppuilla. Pitää kirjoittaa listoja (aikaisemmin rakastin listoja, mutta sitten jätin niiden kirjoittelun) ja vielä muistaa mihin sen listan laitoin. Tai kun olen etsimässä paperia ja kynää kirjoittaakseni jotain muistiin, unohdan mitä piti kirjottaa!
Kotona alan tekeen jotain hommaa ja jonkin ajan kuluttua houmaan tekeväni aivan kolmatta asiaa ... Samahan se tietysti on missä järjestyksessä ne hommat hoitaa;)

7 kommenttia:

Sirokko kirjoitti...

Kuoppien kaivaminen ei tosiaankaan ole helppo homma, meidän puutarhamaa on sellaista sementinkovaa hiekkamaata joten muistissa on vieläkin keväiset kaivannot. Kaikki sympatiani.

Ai kun lohdutti tuo 'sama se missä kärjestyksessä ne hommat tekee'. Ihan totta,kyllä ne loputkin joskus muistuu mieleen - kai, omalla kohdallani en ole enää niin varma siitäkään. Samanlaisia muistamattomia alkaa tosin olla tuttavapiirissä muitakin, joten ehkei se ole niin hälyyttävää.

Marjut kirjoitti...

No ei ihme että kädet särkee tuollaisen työrupeaman jälkeen.
Täällä on myös ilmassa tuota muistamattomuutta, menen tekemään jotain ja alankin tekemään ihan jotain muuta. Mutta hyvä ettei se haittaa missä järjestyksessä ne hommat tekee ja milloin;)

ipi kirjoitti...

Ihastelin tuota kottikärryasetelmaasi. Voisin tehdä saman meidän kottikärryille, mutta olen varma, että sillä hetkellä kun saisin asetelman valmiiksi jompikumpi tytöistä tarvitsisi niitä, vaikka muuten ovatkin täysin käyttämättä :)

Inkivääri kirjoitti...

Kaunis kottikärry sinulla siinä kukkineen:) No, sinulla taitaa olla niin monenlaista pääntäytettä nyt, että ei ihme, jos jotain haihtuu. Esimerkillinen asenne, parempi olla siitä huolta kantamatta että missä järjestyksessä tai edes missä aikataulussa, hiljaa hyvä tulee:)

anumorchy kirjoitti...

Varopa SELKAASI kun puutarhassa riehut. Minulla on ainakin aamupuoleen selka niin herkka, ettei tarvi kuin vahan kumartua kun kirpasee, ja se on sitten pari paivaa arka.
Keskittymiskyky on huono mullakin nykyaan...jokohan se vanhuus tulee.

kirsi kirjoitti...

Pidan myos tuosta kottikarryasetelmasta.
Mulla alkaa olla tuota 'dalmatia' vaivaa, lahden jonnekkin, sitten unohdan ja teen jotain muuta ja tytot huutaa, mom!!!!

finkinja kirjoitti...

Sirokko, mä mietin aina että kuka meille noita helkutin kiviä kylvää!!!! Joka kerta niitä löytyy vaikka kuinka edellisellä kerralla olis siirtänyt pois.

Marjut, käytiin tänään isommassa marketissa ostoksilla ja tietty muistilappu jäi jääkaapin oveen! Kaupassa sitten yritin miettiä että mitä siinä lapussa luki:)

Ipi, meillä noita kottikärryjä käytti viimeksi tuttavan tytär, muuten ovat seisseet pihan nurkalla vuosia, en ole vaan raaskinut heittää pois;)

Inkivääri, mä olen jotenkin täällä oppinut sellasen huolettomamman asenteen asioihin. Kyllä ne kaikki tärkeät tulee ajallaan hoidettua, mutta muuten ei tosiaankaan elämä kaadu jos jotain ei heti tapahdu.

Anumorchy, joo pitää muistaa nostella tavaroita oikein. Mulla selkä ei vielä muuten reistaile, paitsi niska on aina jumissa, tarttis hierontaa;)

Kirsi, pitää alkaa harrastaa aivojumppaa;)