lauantai 30. elokuuta 2008

Hui hai roskiin vaan!

Sain itseni vihdoinkin kaivettua esiin kaikkien kamojen ja röykkiöiden takaa:) Tämä päivä ollaan vietetty nuorimmaisen kanssa siivous- ja raivaushommissa! Tein tavallisen viikkosiivouksen ja nuorimmainen sai tehtäväkseen siivota alahuoneensa ts. heittää kaikki ylimääräiset, tarpeettomat ja rikkinäiset tavarat pois ja laittaa erikseen vielä hyvässä kunnossa olevat lelut, penaalit ja laukut ym. Ne annetaan naapurin tytölle leikkeihin. Miten voikaan yhdestä pienestä huoneesta löytyä kolme roskapussillista pois heitettävää kamaa!!! Ja vielä saman verran hyväkuntoista tavaraa joita hän on vain säilytellyt "jos vaikka tarttis" tyyliin. On kyllä kunnon hamsteri!! Ihmettelen, että suostui noinkin rajulla kädella lajittelemaan. Yleensä käy niin, että säilyttää puolet pois heitettävistä ja minä heitän ne sitten tytön poissa ollessa roskiin. Eikä koskaan kaipaa niitä tavaroita;)

Itse innostuin siivoillessa siirtämään hellaa ja astianpesukonetta ja pesemään niiden taustat! En ole tehnyt sitäkään hommaa pitkiin, pitkiin aikoihin. Taitaa olla "se aika kuusta" kun innostuin tuollaisiin hommiin.

Mies houkutteli rantakaupunkiin kävelemään ja moikkaamaan hotelliin tuttuja, mutta luopui siitä ajatuksesta huomatessaan mun istuvan nuorimmaisen huoneen lattialla keskellä vanhoja koulukirjoja ja papereita. Lähti juuri tuonne kylälle, kai hänet sieltä jostain terassilta löydän .... lähden nyt perään;)

Ei kommentteja: