maanantai 4. elokuuta 2008

~~~Helteiset terkut:) Ulkona on vielä 30 astetta varjossa, päivällä taisi olla reippaasti yli kolmekymmentä. Lähdimme aikasin aamusta miehen kanssa sairaalaan tilaamaan hänelle ajan magneettikuvaukseen. Kyllä tuo toinen sairaala on kuin hävityksen kauhistus :O Sairaalaa rempataan ja sen eteen tehdään uutta osaa ... itse sairaalassa kaikki on käännetty ylösalaisin, näyttää siltä kuin olisi sotatila meneillään!

Saimme vietyä miehen paperit kuitenkin röngeniin, soittavat kuulemma kun näkevät milloin on aika. Meiltä puuttui vielä miehen keuhkokuvat (aina jotain puuttuu vaikka puhelimitse kysyttiin mitä tarvitsee tuoda) ja mentiin niitä hakemaan toisesta sairaalasta missä on oli ollut osastolla. Eihän niitä kuvia löytynyt vaikka etsivät kahdelta osastolta ja vielä arkistosta!!!!!!!! Aikaa meni rutkasti ja hiki alkoi valumaan käytävällä odotellessa. Miten voi yhdet keuhkokuvat häviät noin vaan???? Tai siis mitä edes ihmettelen, täällä tuo paperisota on kauhea ja huoneesta toiseen paperit saattavat matkustaa useamman viikon!! Ei niitä löytynyt ja nyt miehen pitäis mennä uudelleen kuvattavaksi ... se pitää kai mennä yksityiselle hoitamaan, muuten odotetaan sitäkin pari viikkoa *äh* Voisin mennä muuten samalla itsekin kuvaukseen, en muista milloin on keuhkot kuvattu ja pitkäaikainen kuiva yskä vaivaa...

Siinä kuvia odotellessa onnistuimme tarttumaan miestä hoitaneen lääkärin takin helmaan ja hän oli niin positiivisesti yllättynyt miehen nähdessään. Mitä vain tarvitsemme, hän on käytettävissä. Kävimme samalla reissulla tapaamassa tuttua nukutuslääkäriä. Totesi heti miehen yllättävän monet joiden ennustuksen eivät olleet hyviä, niin hyväkuntoiselta näyttää!! Tärkeintä on kuulemma nyt pitää kunto hyvänä psyykkisesti ja fyysisesti, syödä hyvin eikä stressaantua mistään.

Muuten viikonloppu on mennyt ihan mukavasti. Lauantai-iltana kävimme miehen kanssa kahdestaan rantakaupungissa kävelemässä ja katselemassa turistimeininkiä. Venäläisiä, ruotsalaisia, puolalaisia, hollantilaisia, belgialaisia, unkarilaisia kadut ja kahvilat täynnä. Eihän meidän kävelemisestä meinannut tulla mitään, kun mies pysähteli vähän väliä terasseille moikkaamaan tuttuja ja kaikkien kanssa piti vaihtaa muutama sana. Meni meillä kuitenkin puoleen yöhön asti ja kotiin tultua romahdettiin molemmat sänkyyn jalat kipeinä :)
Tytöt olivat nauttineet "vapaaillasta" kaikessa rauhassa kotona :)Huomenna on täällä pyhäpäivä. Se ei mitenkään muuta nyt meidän eloa tai oloa, olen vielä tämän viikon kotona sairaslomalla. Taidamme vain olla ja lepäillä, tehdä ruokaa, ehkä käyn nuorimmaisen kanssa uimassa. Esikoisella on edelleen kurkku todella kipeä angiinan takia ja sai vielä ientulehduksen jostain syystä!!! Ikinä ei ole ollut sellaista!! Ei pysty syömään mitään kovaa, kaikki ruoka pitää olla pehmeää tai keittoa. Toivottavasti antibiootit alkaa vaikuttaa ettei tarvitse mennä uudelleen lääkäriin.

10 kommenttia:

Sirokko kirjoitti...

Hei! Kiva että lääkäreidenkin mielestä jo näyttää valoisammalta.

Tämmöistä ei tietysti saa mainostaa, mutta Tea tree (muistaakseni eukalyptuspuun öljyä) on maailman parasta ientulehduksiin, moneen muuhunkin pikkuvaivaam kuten huuliherpekseen. Meillä ei ilman sitä pärjätä, ostan sitä aina Suomessa käydessäni. Se on luontaistuotekauppojen tavara, että sillä tavalla suhteutettava.

Susa kirjoitti...

Meillakin kaytetaan Tea Tree oljya, se on myos akneen. :)

ii kirjoitti...

Ei, kyllä se öljy tulee Tea-treestä itsestään, ei eukalyptuksesta. Mutta erinomaista ainetta kaikenlaiseen vaivaan, sillä lähtee myös hilse ja lievät jalka / kynsisienet.

Marjut kirjoitti...

Nautihan nyt viimeisestä vapaa viikosta.

finkinja kirjoitti...

Kiitos kaikille vinkistä, tuota mun pitääkin kokeilla, sitä ei niin kauheesti käytetä täällä vaikka kaikkia muita luonnonlääkkeitä ja -tuotteita käytetään. Propolis on täällä sellanen jokapaikanlääke, eniten immuniteettiin, ientulehduksiin ja kurkkukipuihin....
Esikoisen angiina ja tuo tulehdus ei meinaa millään mennä ohi, huomenna saa mennä uudestaan lääkäriin!

Sirokko kirjoitti...

ii.... kiitos tiedosta ja vinkeistä, noihin vaivoihin meillä ei olla vielä kokeiltukaan. Meillä oli jäljellä pullo jossa etiketissä luki tea tree ja eucalyptus kissankokoisin kirjaimin, oli siis sekoite, ilmankos ei yhtä tehokas, toisssa luki vain tea treem autoa tavaraa. Molemmat oli kyllä yhtä kalliita.

oops tarkoitin kirjoitti...

siis tea tree, aitoa tavaraa... meni pilkut ja ämmät sekaisin.
-sirokko-

Leea kirjoitti...

Hei
Tuo röntgenkuvien etsiminen on kyllä kuin neulaa heinäsuovasta kaivaisi. Onneksi digiaika on tuonut parannuksen tuohon. Toki siinäkin voidaan kämmätä, mutta yleensä kuitenkin henkilötunnuksella löytyy kuvat mitä on otettu.

Aloititteko muuten noni-mehun käytön ihan itsenäisesti vai ohjattiinko teitä siihen vai kuuluuko se perheenne perusvalikoimaan muutenkin? Eli mistä sait tietää nonin hyödyistä?

finkinja kirjoitti...

Leea: täällä näiden papereiden ym kanssa on aina sama homma, hirvee sekasotku. Vaikka on tietsikat ym niin kaikki pitää vielä arkistoida lomakkeina ym!!! Ne kuvat on nyt vaan johonkin työnnetty eikä niitä meinaa löytyä!!

Noni-mehu on ollut täällä melko suosittua parisen vuotta, kallistahan se on mutta mietin jo aikaisemmin että ostaisin sitä itselleni. Nyt ostettiin sitten pääasiassa miehen käyttöön. Kyselin tutuilta jotka ovat sitä juoneet ovatko huomanneet sen auttavan ja kuulemma auttaa.

B.Hyyryläinen-Metsi kirjoitti...

Hei Anna!
onnittelut 16..ta hääpäivän johdosta.Häänne olivat ihanat ,niistä paljon muistoja .Haleja (voima) ja rukouksia koko perheelle.Syöpä on inhottava kumppani,mutta joskus elämä yllättää meiklläkin äiti viellä elossa vaikka tammikuuss 2009 tulee kaksi vuotta haimasyövän toteamisesta,tässä tälläisessä lepovaiheessa ollaan.Suru isän poismenosta hieman helpottaa,vaikka meidän häissä tuli taas isää ikävä.Upeeta Zuzzero pääsispä kuulemaan sitä joskus. Minäkin olen ollut töissä!!kesäkuusta alkaen..terkkuja t.Bisse