keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Huh hellettä!!Heinäkuu loppuu näköjään helteisiin ja elokuulle on luvattu hikisiä päiviä!!! Nyt ukkonen jyrisee ja yritän naputella mahdollisimman nopeasti ennenkuin rysähtää lähellä. Tietysti voisin kokeilla toimiiko uusi ukkosen johdatin tuossa töpselissä ... ei kai ole kovin järkevää mutta kun nyt on aikaa kirjoittaa ja lukea postia.

Mies lähti hoitoihin. Viime yönä oli hänellä oli ekaa kertaa huonompi olo ja kävi oksentelemassa. En kyllä edes kuullut sitä, kun on niin hyvät unenlahjat. Joskus ihan hävettää, kun en kuule hänen öisiä retkiä. Pitää myöntää etten ole maailman paras sisarhentovalkoinen joka jo edeltäkäsin aavistaisi potilaan liikkeet ja olotilan.
Aamulla potilaalla oli vielä vähän heikko, kaurapuuro ja karhunvatukkakiisseli maistui olosta huolimatta. Ja vaimon keittämä runsas ateria ennen hoitoja ( pinaattikeittoa, kanikastiketta, integralniriisiä, keitettyä mangoldia oliiviöljyssä ja punajuuria) ;)
Miehen hoidot ovatkin hieman eritavalla kuin mitä aluksi sanoivat: maanantaisin kestävät viitisen tuntia, tiistaina ja keskiviikkona pari kolme tuntia. Ja sitten on kaksi viikkoa taukoa. Toivottavasti ei ole liian rankkaa ja hoidot auttaa.Käytiin eilen nuorimmaisen ja hänen kaverin kanssa uimassa (esikoinen oli omien kavereiden kanssa). Kyllä on kiva polskia meressä, kesä ei tunnu kesältä jos ei pääse rannalle ja uimaan!! Hermostuin vaan venäläisille turistelle, kun tulivat ihan nenään kiinni, olisivat voineet edes jättää hajuraon. Eihän niille kannattanut mitään selitellä vaan mielenosoituksellisesti istahdin heidän väliin ( naikkoset levittivät pyyhkeensä molemmin puolin meitä). Sitten alko kauhea polotus ja ihmeteltiin kroatialaisten vieraanvaraisuutta turisteja kohtaan (sen verran ymmärsin ja äänensävy + mimiikka selvensi vielä enemmän). Laitoin MeNaiset paikallisen lehden viereen pyyhkeelle, jos vaikka tajusivat että saatan ymmärtää jopa heidän molotusta .... olis pitänyt olla vielä saksalainen lehti mukana:)Katseli tälläistä laivaa ja haaveilin purjehtivani miehen kanssa maailman meriä muiden meitä palvellessa :) Taitaa vaan jäädä haaveeksi. Mutta tämä mies saattoi olla juuri tuolla laivallaZucchero piti konsertin tuon laivan vasemmalla puolella olevassa niemessä!! Mun tietojen mukaan hänen piti esiintyä vain Pulassa! Miks multa menee kaikki Italialaiset julkkikset ihan ohi suun ... tai korvan???? Pari päivää sitten kun tajusin hänen tulevan tänne, liput oli jo loppuunmyyty. Sain siis tyytyä niihin muutamaan nuottiin jotka kuulin jätskiä syödessä;)

10 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Jaksamisia :)

ja jatka vain haaveilua, kenties jonain päivänä tuollaisella aluksella vielä rentoudutte, aamuvarhaisella auringon nousua ihaillen...

finkinja kirjoitti...

Lotta, *peukutus* :)

Marjut kirjoitti...

Ainahan saa haaveilla ja täytyykin:) Mieheni sanoi, että aina pitää olla joku haave olemassa.
Rankkojahan nuo hoidot ovat, toivotaan todella ettei pahat olot kestä kauaa. Olen yhtä ystävääni seurannut kun hän kävi kemossa aikoinaan,eka päivä kemon jälkeen oli aina kamalin.
Ihana merinäkymä siellä teillä, nauttikaa nyt auringosta ja uimisesta.
Hikistä on täälläkin, tänään varsinkin ihan karmean kuumaa.

Minna kirjoitti...

Ihania kuvia auringosta ja merestä. Meillä on tuota ensimmäistä kyllä riittämiin, mutta tuota toista kaivattais ;D

Kovasti voimia sekä sinulle että miehellesi hoitoihin. Rankkaa varmaan on, hyvä kun on tuo tauko välissä. Kaikkea hyvää teille *hali*

ebrufin kirjoitti...

Halitusta taalta kanssa:)

Ari T. kirjoitti...

Sisko,käväisin taas täällä ennen peiton alle kömpimistä.
Kolistasi ovat ystävättäresi huolissaan kovasti, mikä on tosi mukavaa!!!
Miulla itselläni alkaa kohta huumori ja usko paranemiseeni loppumaan,vaikka pientä se on teidän taiston rinnalla!!!

Susa kirjoitti...

Paljon voimia taaltakin:)

On se tosi kiva etta saat olla kotona ja tehda miehelle terveellisia aterioita :)

Allu kirjoitti...

Älä missään tapauksessa häpeä, että nukut hyvin. Sinä tarvitset voimia koko perheen takia ja siksi uni on tärkeää!

oben kirjoitti...

Tosi paljon jaksamista sinne.

finkinja kirjoitti...

Oli parin päivän pakollinen tauko kun netti temppuili, nyt pitäis taas toimia:)

Marjut, onneks noi pahoinvointilääkkeet auttaa, nyt on ollut jo parempi olo.

Minna, kahden viikon tauko taitaa tosiaa tehdä ihan hyvää.

Ebrufin, Susa,Oben:)

Ari, pidä se pää nyt tosiaankin pinnalla siellä, ota ihan rauhallisesti!!!!!!

Allu, kumma juttu tosiaan kun me taidetaan miehen kanssa nukkua kaikkein parhaiten ... muut valvoo ja murehtivat!