sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Tultiin juuri miehen luota sairaalasta. Ei voitu olla kauan, kun miesten piti laittaa vesipullot jäähtyyn (olutpullot on kuulemma jossain piilossa;) ) ja kälyn mies halus ajoissa kotiin.
ies voi ihan hyvin olosuhteisiin nähden. Nuorimmainen yllättyi, kun näki isän ihan keltasena :O Onneks ei ole keltasempi kuin eilen. Hoitajat ovat kuulemma mukavia ja lääkäri on myös yksi parhaimmista. Onneksi mies sai huoneen jossa ovat vain kahdestaan toisen miehen kanssa. Ja huonekaverilla on mukana läppäri, voivat kattoa tänään peliä *peukutus*

Mies kävi torstaina lääkärillä valittelemassa huonoa yleiskuntoa, pitkäaikaista ripulia, kutinaa ....kipuja ei ollut. Tekivät veri- ja virtsakokeet ja perjantaina meni niitä hakemaan. Sai heti lähetteen sairaalaan päivystävälle, kaikki mahdolliset arvot olivat todella katastrofaaliset :O Laittoivat heti tiputukseen, verenpaine todella alhaalla, ottivat kaiken maailman kokeita. Miehen olis pitänyt jäädä sinne yöksi, mutta lähti yöksi kotiin omalla vastuulla ja lupasi tulla lauantaiaamuna takas. Lauantainaamuna ei ollut niin keltanen vielä, mutta iltapäivällä silmätkin oli kellertävät. Eilen ottivat vielä jotain kokeita, tänään sai vaan jonkun piikin. Huomenna kai sitten alkavat testaileen kaikkea mahdollista ... sanoin, että kiltisti vaan antaa tehdä kaikki mahdolliset kokeet. Ei ole tulehdusta, mutta sappitiehyessä tai jossain siellä saattaa olla tukos:/
Toivotaan nyt ettei olis mitään pahempaa! Huomenna ehkä tiedämme jo enemmän.
Nyt mulla on sitten joka päivä ohjelmaa: aamut töissä ja iltapäivisin miehen luo sairaalaan.
~~~~~~~~~~Eilen sairaalakäynnin jälkeen kävin "maksamassa" kyydin kaverille kahvilassa ja siellä olikin laitettu pelejä varten "katsomo". Tässä katotaan eilistä Portugali - Turkki peliä. Oli ihan pelin alkuvaiheita, ihmeen hiljaista menoa.

Nyt tuolla kaupungilla tuli vastaan punavalkoista porukkaa: naamat maalattu, kroatiapaitoja päällä, lippikset, kaiken maailman rekvisiitat mukana, liput liehuivat autoista .... kälyn mieskin oli laittanut auton ikkunaan Kroatian lipun :) Nyt se peli muuten alkaa!!! Tuolla kahvilassa ja muuallakin taitaa olla aika meno päällä. Kunhan eivät ala huligoimaan täällä kotona eikä Itävallassakaan!!!

Kuvat on tämän päivän "JutarniList", kuvattu Wienissä.
~~~~~~~~

Tänä viikonloppuna kylässämme oli kylässämme 45. Kastavske sportske igre ... jalkapalloa, korista, karatea, lentopalloa, maratonia .... kaikissa mahdollisissa urheilulajeissa kilpailtiin. paikallinen kiipeilyporukka laittoi pienen köysiradan ja siinä sai kokeilla miltä tuntuu laskea köysien varassa;) Yritin houkutella nuorimmaista, mutta ei suostunut:)

11 kommenttia:

david santos kirjoitti...

EURO 2008 CROÁCIA
CONGRATULATIONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ebrufin kirjoitti...

Hyva kun se mies nyt on kunnon hoidossa!

Mutta Kroatia meni ja voitti Itavallan- jippii!!! Mikas herkku se pelinjohtaja onkaan? Odotin kokoajan enemman kamerointia viheriön laidalle...siis teilla on syötavan komee "teknik direktör" siella:)

Susa kirjoitti...

Toivottelen hyvaa vointia miehellesi, toivottavasti ei mitaan vakavampaa. *hali*

sirokko kirjoitti...

Hyvät voinnit sinne, toivotaan että kaikki jo paremmin ja vaivat saadaan paraneen.
Futista en seuraa, mutta onnea kuiteskin jatkossakin.

S. kirjoitti...

Paranemista ja jaksamista sinne!
Minakaan en ole jalkapalloihminen, mutta onnea Kroatialle! Hyva kun mies nakee sairaalassa matsit, paranee varmaan pian! :o)

Marjut kirjoitti...

Hyvä että on nyt sairaalassa hyvässä hoidossa. Paranemista toivottelen ja jaksamista myös niin miehelle kuin perheellekkin.

Onnittelut jalkisvoitosta:)
En kyllä katsonut kun tuli ne formulatkin ;)

jaana*maaria kirjoitti...

Hyvää vointia miehellesi ja onnea futisvoitolle!
Olimme eilen Wienin fanialueella ennen peliä - ja vaikka Itävallan media väitti paikalla olleen 40% kroatialaisia, ainakin kroatiamuodin perusteella (täsmälleen minun makuuni: punavalkoruutua ;-)) vaikutti olevan enemmänkin. Hyvin iloista oli katsella sitä muotia punavalko ruutua ja raitaa...
Rauhallisesti kai oli kaikki mennyt!

finkinja kirjoitti...

Ebrufin; eikös ole komeaa porukkaa;) Peliä seuraa ihan mielellään:)
Katotaan miten tulee käymään torstaina Saksaa vastaan:/

Taisi olla eilen Wienin fanialueella todella paljon kroatialaisia, tuntuu että kaikki kynnelle kykenevät lähtivät matkaan;)

Käytiin miehen luona ja voi ihan hyvin. Hänellä on nyt sitten jossain sappitiehyeissä tukkeuma ja odotetaan saavatko sen liikkeelle vai pitääkö leikata. Huomenna tekevät ultran ja keskiviikkona menee MR eli putken sisälle 45 minuutiksi.
Harmi vaan kun huonekaveri lähtee keskiviikkona pois ja vie telkun mukanaan! Mistä saatais pikkutelkku miehelle???? Joutuu kuulemma oleen siellä ainakin tän viikon ellei seuraavankin!

Suzhouren kirjoitti...

Pikaista paranemista miehellesi!

mamãe kirjoitti...

Paranemista miehelle ja teille tsemppiä arkeen kotona!

finkinja kirjoitti...

Kiitos Mamae ja Suzhouren