perjantai 23. toukokuuta 2008

Kaupunkipäivä


Kerrankin muistin ottaa kameran mukaan kaupungille! Kuvat on otettu keskustan kävelykadulta.
Käytiin tyttöjen kanssa Rijekassa ostoksilla. Aamulla herätessä vettä tuli taas taivaan täydeltä *ähh* Esteri vois kyllä todella laittaan luukkunsa kiinni joksikin aikaan! Mies lähti heittään meidät autolla ettei tarvinnut kastua ihan kauheesti. Sade loppu onneks siinä vaiheessa, kun päästiin sinne asti.
Meidän tärkeimmät ostokset oli kengät (lenkkarit/ballerinat) kaikille kolmelle ja jos jotain muuta löytyy. Muistin et perjantaisin on Urban Republicissa on ale ja sinne rynnättiin ekaks. Vikatikki!!!! Tytöt löysivät muutamat puserot + housut ja mä ostin farkut:) Oli niin edullisia housuja, mutta kun malli on sellanen laihalle luihulle ettei meikäläisen reidet tai edes polvet mahtuneet sisään.
Välillä piti mennä täydentämään mahalaukkua Mäkkäriin ( nyt alko laihis!) ja sit jakso taas etsiä kenkiä. Esikoiselle löydettiin ballerinat, samoin äidille ja nuorimmainen sai elämänsä ekat kalliit skeittarit (Odessa). Mua alko jo heikottaan niitä hintoja katellessa, mutta kun isä oli antanut avustusta niin suostuin maksaan puolet. Nyt saa kyllä silitellä ja putsailla niitä kenkiä joka ilta!!! Kävi kenkäkaupassa ilmi, että olen pudonnut muodista ihan kokonaan .... kyselin kuulemma ihan outoja asioita myyjältä. Ja komensin tytön sitoon kengännauhat!

Nyt on housut lyhennetty ja muita korjauksia tehty. Esikoinen karkasi liian pitkien housujen kanssa ulos ja nyt mietin korjaanko koneen pois vai jaksanko myöhemmin vielä lyhentää ne...

10 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Ihania kuvia, kaunis kaupunki :)
Kaipaan taalla tuollaisia vanhoja rakennuksia...

Mekin kaytiin eilen poikien kanssa ostoksilla. Se vaan on niitten kanssa niin, etta silloin ostetaan vaan NIILLE, ja ma tulen yksin myohemmin ostamaan ittelleni. Pojilla ei ole karsivallisyytta odotella mita se aiti sielta naistenliikkeesta MUKA tarvii ;D

Ostin kuopukselle kahdet farkut yhtien hinnalla (Hurleyn), kummallekkin kaksi paitaa, ja kuopukselle viela Hurleyn hupparin. Kun meni sinne Coloradoon, ja siella on kuulemma kylma...ja vanhat hupparit eivat kelvanneet...
Tulipas sepustus blogiisi, mutta you know shoppailu on mun lempiaihe ;D

finkinja kirjoitti...

Susa, ihana kun kunnolla höpöttelet;)
Mulla meinas mennä tänään hermot tyttöjen kanssa ... toinen haluu ekaks itelle, toisella on jo kiire muualle ... sanoin pari kertaa kireesti suomeks muutaman kielletyn sanan ja taas löyty yhteinen sävel. Ja lopulta kaikki oli tyytyväisiä:) Mutta yleensä mä teen kanssa silleen, et hoidan tytöt pois ja menen omat ostokset tekeen yksin.
Mä tuhlasin tänään ihan liikaa, mutta taisi olla terapiashoppailua eilisen jälkeen;)

Marjut kirjoitti...

Kaunis kaupunki:) Voi kun joskus pääsisi sinnekkin suuntaan. Meidän lomat kun menee Suomimatkailuksi aina ja minä tykkäisin joskus käydä jopa muuallakin;)

Juu shoppailu lasten kanssa on hermoja repivää jo nyt, mitä sitten muutaman vuoden päästä. Minä käyn itselleni ostamassa vaatteet ihan yksi, saan rauhassa sovitella;)

finkinja kirjoitti...

marjut, sehän se just on että jos matkusta niin matkustat Suomeen! Sinne on aina hinku, mutta olis kiva nähdä muitakin paikkoja.

Jonna kirjoitti...

Ihanan näköinen kaupunki, tahtoo! Minä olen tainnut elää liian kauan viidakossa palmujen alla...kaupunkikaipuu kasvaa päivä päivältä.

finkinja kirjoitti...

Pitää joskus tehdä retki tonne telakoille, ne nyt ei ole niin kaunista katsottavaa, mutta kuuluvat tämän kaupungin kuvaan.

Minna kirjoitti...

Ihania kuvia ja Marjutin sanoin: olispa ihana matkustella vähän enemmän esim. Euroopassa. Saksakin on näkemättä melkein kokonaan, kun joka lomalla suunnistamme Suomea kohti. Todella arvokkaan ja historiallisen näköistä siellä teillä!

finkinja kirjoitti...

Minna, me ei nyt Suomessakaan niin kauheen usein, mutta aina sinne suunnataan ne pidemmät lomat. Olen sentään onnistunut kiertään Pohjois-Kroatiaa, mutta etelä on vielä tutkimatta.

Tarja kirjoitti...

Kiva blogi sulla. Mielellään lukee muidenkin ulkosuomalaisten tarinoita eri puolilta palloa. Sulla tosin ulkosuomaloinnista aika paljon pidempi kokemus kuin allekirjoittaneella :)

finkinja kirjoitti...

Tarja, tervetuloa mukaan turinoimaan:) Kiva ett� l�ysit blogini, maailmalla olen todella ollut jo melko kauan!