torstai 8. toukokuuta 2008Nuorimmaisen eilisiä kuvia;) Otti ihan kuvan äidin uudesta kasvimaasta ja isän korjaamasta kiviseinästä :)

9 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Kivoja kuvia. Sinulla on niin tasainen kasvimaa, minun maani on rinteessä. Nyt on kyllä myös käännettynä ja taimiakin jo ostettuna.

Hyvää viikonloppua:)

Ari T. kirjoitti...

Joo, hyviä kuvia on tyttäresi ottanut!Kaunista,ihan kuin postikortteja!
Miulla on ikkunalla kolme gladioluksen-sipulia(?)ruukussa kasvatuksessa,taimenet on jo aika isoja!Saavat olla ikkunalla varmaan koko kesän,
,siinä miun puutarha!
Sisko, sain eilen lääkäriltä kortisonipiikin kyynärpäähän ja viime yö meni sitten pakotusta kuunnellessa!

Sirokko kirjoitti...

Ihastuttavaa, kukatkin kasvaa niin siistissä ojennuksessa saman mittaisina. Tuota kiviaitaa voisin tuijottaa koko päivän!

finkinja kirjoitti...

Marjut, juu nyt on tasainen kasvimaa;) Mutta noita tasoja on sitten vaikka kuinka paljon! Ennen meillä on neljä tuollaista kasvimaata, mutta nyt ollaan jätetty vain kaksi. Muualla kasvaa hedelmäpuita, laventelia ja rosmariinia.

Ari, no siehän olet saanut sentään ne kukat istutettua, kiva:) Ei auta nyt muu kuin tulla tänne luita lämmitteleen, merivesi varmaan auttais;)

Sirokko, noita kiviaitoja on ympäri tonttia useampikin:) Suurimman osan mies on joutunut uusimaan ja siinä onkin ollut homma!

sirokko kirjoitti...

Kiviaitoja on tosi hankala tehdä alusta lähtienkin, olen kerran kuunnellut aiheesta ammatti-ihmisen selonteon ja se kesti kauaaaan :)
No mitään ei saa ilmaiseksi,vaivan näkönne vuoksi lakkaan kadehtimasta niitä vähäksi aikaa. Mutta jatkan kukkien kadehtimista.

Marjut kirjoitti...

Niin meilläkin on mies korjaillut yhtä kiviaitaa ja toinen on vuorossa. Sen yläpuolelta piti valitettavasti kaataa puukin, kun juuret alkavat työntää sitä aitaa vinoon:(

finkinja kirjoitti...

Sirokko, senkun ihailet niitä edelleen, mies olis tyytyväinen jos tietäis jonkun niitä ihailevan;) Mä en kuulemma osaa arvostaa hänen pakerrusta tarpeeksi;)

Marjut, toi kohta piti just muratin juurien takia ottaa alas ja koota uudestaan,juuret alko hajottaa aitaa niin pahasti.

S. kirjoitti...

Sinulla on tosiaan puutarha! Minulla on vain etupiha ja takapiha. Siinapa onkin iso ero. :o)

finkinja kirjoitti...

S. no meillä ei ole takapihaa, mutta on tosiaan muuten puutarhaa ympärillä:)