lauantai 3. toukokuuta 2008

Auringossa nautiskelua


Eilen ja tänään on ollut ihana, aurinkoinen, lämmin kevätpäivä!! Eilen oli parempi olo ja koska olin kotona en tietenkään malttanut olla aloillani vaan nautin lämpimästä päivästä pihalla. Mies leikkasi nurmikon, istuttelin kesäkukkia, istuskelin terassilla tyttöjen kanssa ja otettiin aurinkoa. Sireenit, kurjenmiekat, rosmariinit ja keväiset kivikkokukat kukkivat ihanina röykkiöinä.

Tänään uskalsin uhmata sääherraa ja pesin talvitakit!! Joku voi ihmetellä, että vasta nyt :O Joo, on ollut niin kauheen epävakaista ja kylmää, takit ovat olleet vielä käytössä! Nuorimmainen etsi eilen hellemekkoja kaapista, pitäisi kai nyt sitten käydä kaapitkin läpi ja ottaa kesähemppeet esille. Siinä voi kyllä käydä niin, että kaapin hyllyille jää vain muutama käyttökelpoinen paita ... kaikki muu on ainakin mulle liian pientä/lyhyttä/kapeaa. Ei auta muu kuin lähteä ostoksille tai selata postimyyntiliikkeen katalogia. Tytöt innostuivat eilen tekemään jo listaa kaikista ihanista hepeneistä joita ilman he eivät kuulemma voi mitenkään olla. Tärkein ja "hetinytonsaatava" hankinta on uudet biksut! No, ilman niitä ei kyllä todellakaan voi olla täällä. Pitääkin katsoa onko mitään tarpeeksi peittävää ja sulakkaammaksi tekevää minulle;)

5 kommenttia:

Sirokko kirjoitti...

Siis onko tuo ihana puutarha ja upeat kivimuurit teidän puutarhaa! Sano nyt vielä että se tornikin takana on osa tiluksiasi...Hyvin siellä ainakin vihertää ja kukkii.

S. kirjoitti...

Mina pesen talvitakit aina liian aikaisin ja laitan sailoon. Samoin vaihdan talvipeitot kesapeitoiksi liian aikaisin, koska meilla tulee aina helle joskus kevaalla ja sitten viela viileat ilmat ja varsinkin viileat illat ja yot. Milloinkahan sita oppisi? Ihania kuvia, yhdyn edelliseen kysyjaan: teidan puutarhaa tama kaikki? Vau!

Marjut kirjoitti...

Kauniita kuvia:)
Kiva että olet jo paremmassa kunnossa.
Teillä on kevät pidemmällä kuin meillä, sireenikään ei meidän pihassa vielä kuki, nuppuja kyllä jo on.
Meillä kukkii eniten nuo voikukat;)
Raparperi kyllä jo alkanut kasvaa, kohta saa piirakkaa.

Minä pesin talvivaatteet viikko sitten, kun päätin että on tultava jo lämpimämpää;)

Kaunista on ollutkin kyllä nyt ja koko viikoksi luvassa myös aurinkoa, lämmintäkin tuonne 20 asteeseen.

Susa kirjoitti...

Ihania kuvia :)
Munkin pitais kayda vaatekaapit lapi...

finkinja kirjoitti...

Sirokko ja S., meillä on tonttia neljässä eri tasossa;)Alka tuosta tien laidassa olevasta kiviaidasta ja jatkuu tuonne kirkon tornin alle. Toisella puolella taloa on kanssa yks taso. Ennen pidettiin neljällä tasolla kasvimaita, mutta nyt ollaan vähennetty kahteen, siinäkin on tarpeeksi. Kisällä ei meinaa vesi riittää ylös asti. Nyt on ihanan vihreetä, mutta kesällä kaikki kellertää kuivuudesta:(

Marjut, mulla kuivui raparperi viime kesänä:( Nyt vaan haaveilen raparperipiirakasta. Pitäis löytää joku viileä paikka ja istuttaa se uudestaan, mutta sellanen on vaikea löytää.