maanantai 7. huhtikuuta 2008

Viikonlopun kuulumisia

Mulla on tänään ollut mietelmämaanantai :) Nuo alla olevat jutut nyt vaan sattuivat tämän päivän mietteisiin.

Viikonloppu tuli ja meni taas vauhdilla. Ja niin teki Bush!! Tuli perjantaina ja lähti lauantaina. Pääkaupunkin oli saarrettu; näytti siltä kuin sotatila olisi julistettu ja panssarivaunut ym jylisevät pian keskellä kaupunkia. Bush piti puheen parlamenti edustalla, aloitti puheen: "Dobro jutro!" ja lopetti puheen "Good bless the Croatian!" Ja kaikki taputtivat innostuneina käsiään.

Hallitus teki tärkeän päätöksen: alkoholin promilleraja palautetaan takaisin 0.5 promilleen toukokuun alusta. Neljä vuotta se on ollut 0.0 promillea eli ei ole saanut juoda edes yhtä olutta tai syödä alkoholia sisältäviä suklaakonvehteja ennen kuin istuun ratin taakse. Eniten huolta ovat kantaneet viinitilalliset: miten ihmiset pysähtyvät viiniteillä maistamaan tilan viinejä, kun ei saa juoda edes pikkutilkkaa jumalten juomaa!
Mutta nyt asia tulee korjattua .... toivottavasti viini ei ala vaan virtaamaan liikaa innostuksesta. "Nollanollaraja" jää voimaan nuorille ajajille ja ammattikuljettajille. Tuo nuorien ajokulttuuri kyllä pitäisi saada jotenkin kuriin ja vauhti taltutettua.

Meidän perheessä ei viikonloppuna tapahtunut mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Lauantaiaamuna kävin omalla lekurilla, kun tuntui siltä että keuhkot paukkuu ja pakahtuu. Ei kuullemma mitään hätää, " se on vain allergiaa" ja täti iski siitepölykalenterin käteen ... mutta eihän minulla ole ikinä ollut mitään allergiaa!!! Nyt kuulemma on!
Mutta allergiaa uhmaten vietin puolipäivää kaivellen kasvimaata ja siirrellen anopin istuttamia kukkia mieleiselleni paikalle;)

Mies ja RakentajaJoso saivat seinät pystyyn ja seuraavaksi pitäisi saada valtavat kattohirret tuonne ylös. Sitä varten mies soitti tänään neljälle rivakalle nuorelle miehelle ja pyysi heidän apua. Toivottavasti sadeilmat eivät pilaa suunnitelmia.

Sunnuntaina mies päätti toimia kokkina ja grillasi herkkuja. Hieman oli viileää syödä ulkona, mutta tytöt halusivat välttämättä aloittaa kauden.
6 kommenttia:

henna kirjoitti...

Ah, grilliherkkuja, nam :)

Minna kirjoitti...

Teillä grillauskausi on jo alkanut, ihanaa :)

Susa kirjoitti...

Heip, kato mun blogiin :)

mamãe kirjoitti...

Oh, Susa ehti ensin. Munkin blogissani on jotain sulle :)

Jonna kirjoitti...

Tuli vesi kielelle!

Jonna kirjoitti...

Tuli vesi kielelle!